Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ta z w-wy na godzinę 12 nie zadzwoniła, z do tej z bogatyni z kolei nie mozna było się dodzwonić

Te trzy odpadnięte to - m. in. zabawka dla dzieci, koleś, który odpadł w przedbiegach do kazdej adopcji i jescze jedna była, ale też nie podpadająca pod dobry dom.

Posted

Pani z warszawy przesłala smsa, że rezygnuje z adopcji ....już nie dzwoniłam zapytać dlaczego
a ludzie z bogatyni nie odbierają telefonów

chwilowo innych propozycji niet......ale nie ma co się martwić, taka ślicznotka na pewno znajdzie super domek

Posted

malawaszka napisał(a):
a czemu????? rozmnażacze czy coś?

jedna kobitka chciała sunie jako maskotkę dla swojej córci....kompletnie bez pojmy na temat życia z psem
facio jakiś podejrzany,
a trzeci telefon to młodziutka osoba.....bardzo by chciała ale nie wie czy może

kobita z warszawy była naprawdę do rzeczy.....nawet do wrocławia chciała przyjechac, ale w ostateczności zrezygnowała

Posted

Dzwoniła do mnie Mariola z informacją, że dziewczyny z dobermann nothilfe miałyby również miejsce dla Beki i zabrałyby ją razem z Akiną. Jak Wam się podoba taka opcja?
Tyle,że w takiej sytuacji nie wiem czy dam radę wziąć Akinę na DT...jutro bedę z Mariolą w schronisku i zobacze jak się ma mała, może jakieś zdjęcia zrobię.

Posted

Mariola już Akine zarezerwowała, niewiele zrobimy.....mają ją odebrać pod koniec sierpnia........nie wiem gdzie pojedzie ale na pewno się dowiem
Beki też chcieliby zabrać ale póki jest pod nasza opieką to my decydujemy....w jej przypadku lepiej aby tu gdzieś na mejscu znaleźc jej domek, będziemy miały przynajmniej pod kontrolą dziewczynkę.......no chyba, że nikt jej nie zechce ale coś nie chce mi się wierzyć w taką opcję

skąd takie zainteresowanie obiema suniami to nie wiem....tyle ładnych psiaków w schroo i nikt się nimi ich nie chce

Posted

Malawaszko nie martw się.........to dzięki Tobie została zabrana ze schroo, Ty pomogłaś w sterylce i Ty zadecydujesz....tak samo Ty Astridg masz w jej sprawie prawo głosu - przygarnęłaś i opiekujesz się dziewczynką....musimy wspólnie podjąć decyzję
ja w każdym bądź razie nic nie zrobię bez Waszej woli

Posted

Ja jestem za tym żeby Beki pojechała do Niemiec w ostateczności , cały czas szukam dla niej rodziny u siebie bo chciałabym wiedzieć jak jej się żyje ale wiem,że samolub ze mnie ;-)
Mam nadzieje,że uda nam się znaleźć niebawem dom dla niej bo chciałabym Akinę zabrać żeby nie siedziała już w schronie do tego końca sierpnia. Poza tym przewiązuje się do Beki i ciężko będzie się z nią rozstać jakby była jeszcze miesiąc u mnie.
Ogłaszajmy ją gdzie się da i w końcu znajdzie się ktoś odpowiedzialny a jak nie to Niemcy...
Jutro będę rozmawiać z Mariolą.

Posted

Do lolki dzwoniła babka z Katowic, po 11 ma zadzwonić jescze raz, bo lolka w urzędzie sprawy załatwia, jak dla mnei to my jej spokojnie dom znajdziemy zanim sierpień nastanie;) ja ją zaraz machnę na b-cką stronę i jelonkę też, a co;)

Posted

Malawaszko masz kogoś w Katowicach, ulica Żwirki i Wigury

Pani 4 miesiące temu musiała pomóc w odejściu swojemu psiakowi, miała go przez 4 lata, adopcja ze schroniska, pies miał problemy neurologiczne, wcześniej był bity, pracowała z nim przez cały czas. jak przestał chodzić to go nosiła.
Nie ma samochodu, ale moze wyjechac pociągiem do W-wia, chociaż wiem, ze były osoby jeżdżace regularnie na trasie w-w - śląsk. Loka mówi, ze to super osoba, ciepła i nie chcąca sznaucera tylko do lansu. Wizyta najlepiej jak najszybciej, bo jak niunia będzie miała ściągnięte szwy w poniedziałek to od razu można ja pakować i wysyłać do domu:)
Na jelonce i na bolcu ogłoszenia sa dodane, w razie W

Posted

Super! Fajnie, że taka troskliwa Pani by była. Ja zadzwonie do weterynarzki w piątek wieczorem bo wraca z urlopu to może w sobote zdejmiemy szwy ;-)
Tak poza tym to właśnie ze schroniska wróciłam. Akina nadal ma kołnierz ale ma się dobrze, mały narwaniec! Piszczy troche biedactwo ale jak Bekuś pójdzie do ludzi to ją odrazu wezme.