chalimala Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 kasta różni sie od pozostałych psanieli że jest bardzo chuda :) jeśli widziałaś latajacą gazele przypominającą spanielka to byłyśmy my :D aha kasta ma r.ównież mało sierści :D jest takim oryginałem ;) Quote
marmar Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 NIE TO NIE BYŁYSCIE Wy,ale juz kojaze tes spanielke;) ,tak sadze.Wiec tak jutro moze ok 19 przy przychodni wet na powstancow?Nie wiem czy dam arde jutro wskoczyc na necika ,bo z alfa i zuzia opiekujemy sie totusiem ,wiec tak czy tak,jesli nie bedzie padało to ok.19 bedziemy . Quote
marmar Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 nowa foteczka tej zołzy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Cocolina ma jutro zabieg na oczka;) Trzymajcie kciukasy;o)) Możliwe że będzie was widziała:):););););) Quote
marmar Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Azyl_Zory WebAdmin napisał(a):Cocolina ma jutro zabieg na oczka;) Trzymajcie kciukasy;o)) Możliwe że będzie was widziała:):););););) Miej choc troche honoru wypad mi z tego watku,bylo sie martwic gdy byla w azylu i nie wychodzila z budy,slepa cierpiaca,z zapaleniem ,poczatkiem ropomacicze,gdy sie pytalysmy o nia slyszalysmy jedna odpowiedz,nie wiem czy z tego wyjdzie,a wet ani razu do niej nie zostal wezwany-wielki milosniku psow:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: ciebie z daleka pozna po zapachu ,a gwarantuje ze jest tak inteligentna jak TOTEN:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
marmar Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Jescio slodko spie,ale sie obudze:evil_lol: :evil_lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Kokolina!!!!!!!!!!!!! Wstaaawaaaaaj!!!!! Pobudkaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil_lol: Quote
marmar Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 hihih ciociu ,a tyle spokoju bylo gdy spala Quote
Recommended Posts