shani Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 laikinia napisał(a):Czy Figa zostaje sama w domu? Zglosil sie domek do innego pieska, ktory ma juz pania. Pan jednak zgadza sie na innego pieska. Warunek: nie za duzy i musi sam zostac w domu bez placzu. :) I co to jest nadal aktualne?
laikinia Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 shani napisał(a):I co to jest nadal aktualne? Pan ma tate w szpitalu i ma sie jeszcze zglosic... ale to napisal mi jak mu opisalam warunki adopcji, wiec nie licze niestety na to...
Klaudus__ Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Figa jeszcze jest u swojej Pani, jednak nie wiem jak długo. Pani nie bardzo umiała się określić. Wszystko zależy od syna... Pewnie jak wróci to psinkę wywali... W poniedziałek albo we wtorek pójdę Jej karmę zanieźć. o niestety z jedzeniem dla Figi też tam ciężko... Niebawem Figa będzie miała cieczkę... Niestety obawiam się sytuacji która miała już miejsce... Że Figa zajdzie w ciążę... Jest puszczana wolno. Michał Ją ostatnio spotkał biegającą po mieście... Niestety mnie nie stać na sfinansowanie Jej sterylki...
laikinia Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Tak sobie ogladam te zdjecia i Figa ma czerwone miejsca na nozkach- czy ona ma jakas alergie itp., czy jest absolutnie zdrowa ?
Klaudus__ Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 [quote name='laikinia']Tak sobie ogladam te zdjecia i Figa ma czerwone miejsca na nozkach- czy ona ma jakas alergie itp., czy jest absolutnie zdrowa ? Właśnie wydaje mi się,że to alergiczne zmiany... Dość długo już je ma. Ona tam nie jest za dobrze karmiona. Pewnie dostaje coś co Jej nie służy... Prosiłam Panią,żeby dawała Jej tylko karmę którą zawiozłam, i nic więcej. Jednak kilka dni później w misce zamiast karmy były chipsy...
shani Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Odnowiłam Fidze allegro: http://allegro.pl/item1196873582_figa_2letnia_suczka_ktorej_swiat_sie_wali.html
Erica Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Super. Zdjęcia podlinkowane z mojego konta czy przerzuciłaś gdzieindziej?
shani Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Erica napisał(a):Super. Zdjęcia podlinkowane z mojego konta czy przerzuciłaś gdzieindziej? Podlinkowałam :)
kaja555 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='shani']Odnowiłam Fidze allegro: http://allegro.pl/item1196873582_figa_2letnia_suczka_ktorej_swiat_sie_wali.html super, tylko lokalizacje zmień na Pszczynę
shani Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 kaja555 napisał(a):super, tylko lokalizacje zmień na Pszczynę W ogłoszeniu jest napisane, że przebywa na Śląsku. Lokalizacja to moje dane więc nie wiem czy mogę to zmienić.
Erica Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Wystawiając na allegro możesz podać inną lokalizację do każdego ogłoszenia/aukcji. Opcja jest pod ceną. :)
shani Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Erica napisał(a):Wystawiając na allegro możesz podać inną lokalizację do każdego ogłoszenia/aukcji. Opcja jest pod ceną. :) Ok dzięki następnym razem będę uważać ;)
Klaudus__ Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [I]Zapomnieli wszyscy o Tobie... :([/I]
Atomowka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Ja też pamiętam ale nie jestem w stanie pomóc
mikoada Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Klaudia a wiadomo już czy ta Pani się przeprowadziła i gdzie jest Figa??? Ostatnio jak byłyśmy w Punkcie jej tam nie było, więc może jeszcze jest w domu...
Klaudus__ Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [I]Do czasu powrotu syna Figa jest u Pani, potem już nie będzie dyskusji...[/I]
Ati Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 czy mozecie wkleic Fige na forum dalmatynczyki sos<linku nie moge podac> i pokrotce opisac ja i jej sprawe
mikoada Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Ati napisał(a):czy mozecie wkleic Fige na forum dalmatynczyki sos<linku nie moge podac> i pokrotce opisac ja i jej sprawe a czy Ty masz może konto na tym forum???
Ati Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 wlasnie przed chwila wkleilam jej watek, natomiast ktos , kto zna jej sprawe, bylby przydatny tam
Ati Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 a co z ta cieczka, zastrzyk -bloker nie kosztuje wiele
mikoada Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Ati napisał(a):wlasnie przed chwila wkleilam jej watek, natomiast ktos , kto zna jej sprawe, bylby przydatny tam Bardzo dziękujemy znalazłam :) tu jest link do wątku http://dalmatynczyki****************/temat-vt259.html , najbardziej zorientowaną osobą na chwile obecną chyba jest Klaudus_ może znajdzie chwilkę żeby się odezwać i napisać kilka słów...
dalmibea Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Nie wiem dlaczego , ale na Dogo nie da rady wstawiac calego linku , zaraz pojawiaja sie gwiazdeczki , www. dalmatynczyki.mojeforum. net , wstawilam tak ze zrobilam wieksze przerwy po kropkach i przeszlo
Klaudus__ Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 No nie otwiera się mi ta strona. Chętnie napiszę co trzeba. Można mi link na gg przesłać 3964166 Zastrzyk dostała już dwa razy - wet nie poleca dawać trzeci raz... :roll:
Recommended Posts