Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matko, jak ja nienawidzę bezsilności, chcemy a nie możemy pomóc. A jakby tak chociaż zabrać ja gdzieś na jeden, dwa dni żeby się nie załapała na ten wywóz?

Posted

Ale mu ten pies by przeszkadzał... szczególnie że wszystkiego nauczona i mieszkała w domu... ludzie są okrutni, niech spojrzy temu psu w oczy i powie ża sazuje ją na samotność w schronisku z którego może nigdy nie wyjdzie :(

Posted

Natala92 napisał(a):
Ale mu ten pies by przeszkadzał... szczególnie że wszystkiego nauczona i mieszkała w domu... ludzie są okrutni, niech spojrzy temu psu w oczy i powie ża sazuje ją na samotność w schronisku z którego może nigdy nie wyjdzie :(

Gdybyś mu to powiedziała pewnie i tak by się nie przejął :( Niektórzy ludzie powinni mieć zakaz posiadania zwierząt :(

Posted

Biedna Figusia. Czy nie da rady by zostąła u tej swojej właścicielki chociaż do 3.08 ominąłby ją wyjazd? Czy ona już jest w punkcie?

Posted

Czy Figa zostaje sama w domu? Zglosil sie domek do innego pieska, ktory ma juz pania. Pan jednak zgadza sie na innego pieska. Warunek: nie za duzy i musi sam zostac w domu bez placzu. :)

Posted

laikinia napisał(a):
Czy Figa zostaje sama w domu? Zglosil sie domek do innego pieska, ktory ma juz pania. Pan jednak zgadza sie na innego pieska. Warunek: nie za duzy i musi sam zostac w domu bez placzu. :)

Dziewczyny możecie udzielić info? Wiem, że teraz sporo na głowie macie, ale to szansa dla Figi.

Posted

I co z Figa? Czy trafiła do punktu i na wywózkę? Czy może została w poprzednim miejscu? Jeżeli ktoś coś wie to proszę o info bo martwię się i myślę o tej bidulce.

Posted

Figa musi ' na dniach' odejść od swojej Pani...
Ostatnio jak tam byłam to Pani mówiła,że w połowie sierpnia się wyprowadza...
Ja poprostu boję się
już po tych ludziach chodzić...
Przepraszam,że dopiero teraz,ale i tak odpowiem.
Figa zostaje sama w domu bez problemu.
To grzeczna sunia.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...