mroze Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Rudy cocker spaniel został znaleziony 14 lipca późnym wieczorem w okolicach ul. św Marcina. Biegał ruchliwą ul. pomiędzy samochodami. Pies był bez obroży, nie sprawia wrażenia zaniedbanego. Był bardzo zdezorientowany i zagubiony. Przyjacielski, lubi być blisko człowieka, domaga się głaskania. Raczej spokojny. Sprawia wrażenie dosyć młodego, ale nie potrafię okreslić jego wieku. Poszukiwany właściciel, jeśli się szybko nie znajdzie dotychczasowy , to ktoś kto go adoptuje. W zasadzie nawet jakikolwiek dom tymczasowy. Pokryłabym koszty wyżywienia i ewentualnych wizyt u weterynarza. Piesek nie może u mnie mieszkać. Quote
conceited Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Mroze, sprawdz czy piesek nie ma chipa. Ostatnio znalazlam w Skorzewie cocker spanielke, pojechalam z nia zczytac chipa do schronu i tam dostalam namiary na wlasciciela, ktory przyjechal po psa ze ... Swarzedza !!! Quote
mroze Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Też o tym pomyślałam, poszłam do weterynarza i pies miał czipa.Przyjechała Policja i zidentyfikowała właścicieli, potem do nich pojechali i kilka minut temu dzwoniła właścicielka. Maja odebrac go za godzinę. Powiedziała, że byli na wakacjach, pies pod czyjąś opieką i wczoraj zwiał, więc oni wrócili natychmiast z wakacji szukać psa. Uffff ... dobrze,ze ta historia ma szybkie i szczęśliwe zakończenie. Ten rudy diabeł wymyślił sobie , ze jestem już jego i odganiał ode mnie mojego 40 kg owczarka, który nie da sobie w kaszę dmuchać, w domu była istna jatka Conceited, dziękuję za zainteresowanie, dobrą radę i serdecznie pozdrawiam :) Wątek nieaktualny :) Quote
conceited Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 mroze napisał(a):Pies został zabrany. THE END :) happy end :) Quote
Recommended Posts