Ania102 Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Jutro laleczka do nowego domku jedzie! Quote
Molli Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Ania102 napisał(a):Jutro laleczka do nowego domku jedzie! :multi: :multi: :multi: Trzymam kciuki za szczęśliwą podróż Niuni :) Quote
mrs.ka Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 a ja za Anie102 ,żeby jej serce nie pękło:loveu: Quote
Ania102 Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Niunia już w nowym domku w Krakowie:):multi::multi: Odwiozłam ją dzisiaj rano do kielc gdzie byłam umówiona z Eweliną- szczesliwą wlascicielką i razem pojechały busem do domu, Niunieczka w nosidełku:). Podróż zniosła dzielnie, nie dokuczała:) i teraz wszystko jest w porządku. Jako że w czwartek maleństwo nic nie jadło przed zabiegiem, wczoraj malutko to dziś przeraziła Ewelinę ilością pochłoniętego pokarmu. Lepszego domu by nie znalazła! Jestem bardzo zadowolona...chodziaż już swoje wypłakałam dzisiaj (ale daję rade mrs.ka:D) szczególnie na dworcu jak na nią patrzyłam wiedząc że już razem do mnie nie wrócimy...Sorki Ewelina! Trzymajcie się dziewczyny!:loveu::loveu: Quote
Ania102 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Tęsknię za maleństwem... Rozmawiałam z Eweliną dzisiaj- wszystko w porządku. Niunia leży jej na stopie...tak chce być blisko. Quote
Weronia Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Haha! To super:) Ma szczęście:) Foty jakieś będą? P.S. Już widzę, jak ją oddawałaś :) Beksa po całości poszła na pewno :D Quote
Ania102 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Weronia napisał(a):Haha! To super:) Ma szczęście:) Foty jakieś będą? P.S. Już widzę, jak ją oddawałaś :) Beksa po całości poszła na pewno :D Dokładnie Weronia aż Ewelina się przestraszyła! Niunia w koncu na Maja przechrzczona:) Nie odstępuje Eweliny na krok:) Taki malutki cień z niej Quote
Ania102 Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Kontakt z Ewelina mam cały czas, Niunia reaguje już na Maja i chyba o mnie zapomniała...gorzej ze mną. Quote
Weronia Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Ania, ciesz się, że sunia ma dom dobry :) Quote
Ania102 Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Weronia napisał(a):Ania, ciesz się, że sunia ma dom dobry :) Jasne bardzo się cieszę:) Quote
Recommended Posts