Weronia Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Ania, może wrzuć do pierwszego postu bannerki wszystkie? :) Quote
mrs.ka Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Ania102 , w tym pakieciku ogłoszeń pewnie nie ma allegro , powinnaś jej zrobić (tzn. poprosić Pawła żeby zrobił :) Quote
Molli Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Banerek zrobiła również Nikolaaa - dziękujemy :Rose: Quote
mrs.ka Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='Molli']Banerek zrobiła również Nikolaaa - dziękujemy :Rose: jaki śliczny ten banerek:loveu: jak nasz Niunia:loveu: Quote
Ania102 Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Dzięki Nikolaaa:loveu: Niunia przestała się drapać, podejrzewam więc że nie było to związane z alergią pokarmowa tylko uczuleniem na obróżkę którą miała w lesie lub pogryzieniami przez kleszcze. Dzisiaj po pracy jak wróciłam do domu wszystkie psiaki wylegiwały się na podwórku poza Niunia oczywiście;) która na dwór wychodzi tylko z człowiekiem albo wyraźnie zaintrygowana szczekaniem wszystkich psów na osiedlu- ale to już musi być naprawde coś. Dlatego myślę że byłby to cudowny piesek do bloku. Quote
Ania102 Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Dzisiaj dzwoniła do mnie pani z lubelskiego w sprawie adopcji, kobieta mieszka sama w bloku, miała 15 lat psiaka i więcej się nie dowiedziałam bo jestem w pracy ale jesteśmy umówione na telefon wieczorem. Quote
Molli Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Ania102 napisał(a):Dzisiaj dzwoniła do mnie pani z lubelskiego w sprawie adopcji, kobieta mieszka sama w bloku, miała 15 lat psiaka i więcej się nie dowiedziałam bo jestem w pracy ale jesteśmy umówione na telefon wieczorem. Trzymam kciuki :) Quote
Ania102 Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Kobieta z lubelskiego wydaje się naprawde miła kobietą ale okropnie pesymistyczna, nie jest to dom do przekreślenia ale był też drugi telefon z krakowa i dziewczyna zrobiła na mnie lepsze wrazenie...Myślę,że to byłby dobry dom dla Niuni. U mnie Niunia najbardziej przyklepiła się do mnie pomimo tego,że moja mama poświęca jej znacznie więcej czasu i bardziej ją rozpieszcza(ja pracuję) więc wyraźnie adoruje młodsze osoby dlatego BARDZO PROSZE O POMOC W SPRAWDZENIU DOMKU!!! Quote
ewelinka_m Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Aniu napisz na krakowskim wątku prośbę o wizytę http://www.dogomania.pl/threads/32052-W%C4%85tek-Krakowskich-Zwierzak%C3%B3w/page1181 trzymam kciuki!:lol: Quote
Ania102 Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 [quote name='ewelinka_m']Aniu napisz na krakowskim wątku prośbę o wizytę http://www.dogomania.pl/threads/32052-W%C4%85tek-Krakowskich-Zwierzak%C3%B3w/page1181 trzymam kciuki!:lol: Okey, dzięki Quote
agamika Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Juz na Krakowskim wątku pytłam, ale mam pewien problem z jakimis dziwnymi różowymi polami co mi czasem posty zasłaniają :/ wiec na wszelki wypadek jeszcze spytam tu : w jakiej czesci miasta miałaby byc ta wizyta ? niestety w pewne miejsca mam ponad godzinę dojazdu autobusami . Jak jest podany rejon to predzej ktos sie zobliguje jelsi mieszka w tamtej okolicy ;) Quote
Ania102 Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 [quote name='agamika'] Juz na Krakowskim wątku pytłam, ale mam pewien problem z jakimis dziwnymi różowymi polami co mi czasem posty zasłaniają :/ wiec na wszelki wypadek jeszcze spytam tu : w jakiej czesci miasta miałaby byc ta wizyta ? niestety w pewne miejsca mam ponad godzinę dojazdu autobusami . Jak jest podany rejon to predzej ktos sie zobliguje jelsi mieszka w tamtej okolicy Już wysyłam Ci pw:) Quote
mrs.ka Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 o jak dobrze ,ze to nie tylko ja widzę te różowe plansze bo już miałam wątpliwości co do swojego stanu... Quote
Ania102 Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 [quote name='Weronia'] I jak się sprawy mają? Ktoś sprawdził dom? agamika i tila zaoferowały pomoc:Rose: Tak się przywiązałam do tej małej a ona do mnie i martwię się, że ona znowu bedzie miała poczucie porzucenia...no ale najlepiej bedzie jak najszybciej trafi do stałego domku:) Tylko na 30 umówione jesteśmy na sterylkę, po czym idę na noc do pracy a później 1 znowu a od 2 szykuje mi się pobyt w szpitalu i trochę nawał, bo ogromnie mi zależy żeby przed szpitalem trafiła do DS - oczywiście jeśli podczas kontrolki dom zda egzamin. I co tu zrobić? Kto ewentualnie pójdzie za mnie do pracy 1wszego... Quote
Ania102 Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Agamika już wykonała zadanie:) DZIEKUJEMY - ja i Niunia...No i chyba się Maleńka rozstaniemy... Quote
mrs.ka Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 proszę Cię Ania102 tylko sie nie rozczulaj bo mała będzie miała dobry dom ,a o to w tym wszystkim chodzi ,a ja już widzę jak Tobie się na płacz zbiera ...i zaraz wszyscy będziemy płakać Quote
Ania102 Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 No to dzięki po przeczytaniu Twojego posta juz mi łzy pociekły a mama jaka smutna, ale najważniejsze że znalazł sie dobry domek:) i to zadziwiająco szybko. Właścicielką bedzie młoda dziewczyna z krakowa, Niunia bedzie mieszkała w bloku na 3cim piętrze mam nadzieję że bedzie szczęśliwa...i że nie bedzie myslała ze znowu zostałą porzucona tylko że jej pomogłam Quote
Ania102 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Weronia napisał(a):Dziewczyny, jak tam? Kiedy mała jedzie? Po sterylce, prawdopodobnie w sobotę...chyba że się bedzie źle czuła ale póki co sobota:) To naprawde jest taki kochany piesek, że aż zazdroszcze Ewelinie że ją adoptowała:) Quote
Ania102 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Sunia po sterylizacji! Wszystko jest w porządku, bardzo dobrze zniosła narkozę...ale była w ciąży! W sobotę do nowego domku- nie wiem jak ja to przeżyję... Quote
mrs.ka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 tak myślałam,Ania102 chyba też to podejrzewała ! ale pewnie dla tego była taka grzeczna przytulanka,suki w ciąży zupełnie inaczej się zachowują... Quote
Ania102 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 To był początek, ja to u wszystkich niewysterylizowanych suczek podejrzewam ciąże...no i niestety to prawdopodobieństwo często jest bardzo wysokie:shake::shake::shake: Ale najważniejsze że Niunia czuje się dobrze, już się na łóżko wczołgała i śpi spokojnie:lol: Quote
Recommended Posts