Ania102 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [FONT=Georgia]Niunia została wyrzucona z samochodu przy lesie na peryferiach starachowic. Biedaczka kilka dni czekała z nadzieją że ktoś jednak zmieni zdanie i wróci. Ja zobaczyłam ja tam w tamten poniedziałek- taka malutka,wylękniona z załzawionymi oczkami wpatrzonymi w ulice.[/FONT] Sunia zaraz po wzięciu z ulicy znalazła nowy dom- który miał otoczyć ją odpowiedzialną miłością, niestety a może właśnie dobrze nowy dom rozmyślił się (pogryzła kaktusa!) i sunia wróciła do mnie na DT. Niunia jest kochana, bardzo przyjacielska względem ludzi i innych psów. Bardzo zależy mi na znalezieniu jej domku zanim za bardzo przyzwyczai się do mnie.:shake: Niunia ma zapalenie spojówek i problemy dermatologiczne- ciągle się drapie. Weterynarz powiedział że może to być alergia. Jest już zaszczepiona i odrobaczywiona (a miała z czego). Oczywiście niezbędna będzie sterylizacja. Razem z mrs.ką prosze drodzy dogomaniacy o pomoc dla Niuni. Kontakt w sprawie adopcji pod nr tel. 784-344-878 *** ****** Quote
mrs.ka Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 zaraz wstawie ją na pierwszą stronę starachowickiego wątku ,a Ty powstawiaj te śliczne jej zdjęcia ,ostatnie,na nich widać jaka malutka i słodka jest.Po za tym uzupełnij wiek,wielkość i charakter(stosunek do psów i ludzi) Quote
Ania102 Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Jest malutka,ma około roczku, trochę jamnikowata, cały czas siedzi koło moich nóg i chyba nie zdaje sobie sprawy że nie zostanie tu na zawsze:-( Bardzo intryguje ją szynszyl- w końcu to coś mniejszego od niej:evil_lol: i bardzo ją to dziwi. Quote
Zuzka2 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Zapisuję sobie,bo i tak już od początku ją polecam,ogłaszam jako dzieciolubną itd.Super psiak! Quote
Ania102 Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Niunia jest cudowna i domek musimy pilnie znaleźć zanim obie się przyzwyczaimy. Ona i tak juz myśli że to jej dom:shake: Dobra wiadomość to taka że sterylizujemy w ramach akcja sterylizacja- dzięki Soema:loveu: Dzisiaj jedziemy do weta umawiamy się na cięcie ibadamy skóre. Quote
mrs.ka Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 a czy zrobiłas Niuni usg? ten brzuszek był niepokojący... Quote
Zuzka2 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Ile waży Niuńka?Bo jeśli do 6kg,to można by ją wrzucić na wątek mikropsy w potrzebie Quote
Ania102 Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 mrs.ka napisał(a): a czy zrobiłas Niuni usg? ten brzuszek był niepokojący... Dla mnie a nie dla weta- wiesz że ja miewam urojenia:eviltong: 30 sterylizacja. Jeśli chodzi o skóre zakaz dawania kurczaków:razz: Zuzka2 napisał(a):Ile waży Niuńka?Bo jeśli do 6kg,to można by ją wrzucić na wątek mikropsy w potrzebie Niestety sama sie zdziwiłam albo waga oszukuje ale 8kg! a wyglada tak maliznowato. Dzisiaj pojeździła samochodem i była bardzo grzeczna, powyglądała sobie przez okno zachwycona a jutro czeka mnie odkurzanie sierści bo nie moim samochodem:angryy: Quote
Weronia Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Zapisuję się na wątek.:) Mam kilka zdjęć kochanej suni, wstawię może jutro... Komp mi tu działa w Skarżysku jakby chciał a nie mógł Quote
Ania102 Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 Weronia napisał(a):Zapisuję się na wątek.:) Mam kilka zdjęć kochanej suni, wstawię może jutro... Komp mi tu działa w Skarżysku jakby chciał a nie mógł Witamy serdecznie:loveu: W świętokrzyskim nic nie działa jak należy:angryy: Quote
mrs.ka Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Niunia nie daj się tym "łobuziakom" od Ani102 i pogoń jej szynszyla żeby kabli nie gryzł Quote
Ania102 Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 mrs.ka napisał(a): Niunia nie daj się tym "łobuziakom" od Ani102 i pogoń jej szynszyla żeby kabli nie gryzł Niech lepiej nie goni wystarczy, że siedzi przy klatce i pilnuje a wczoraj chyba ją wkurzył szynszyl bo naszczekała się na niego... a ja po nocy...ale mimo wszystko cudowna z niej Niunia:lol: Quote
Molli Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Jaka śliczna sunia. Czy mogłabym prosić o jakiś kontakt? - Zrobię jej jakieś ogłoszenia :) Quote
Weronia Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 I jest nasza Molli :) Ania jak tylko wejdzie na dogo, poda namiary na pewno:) A Molli, Ty bannerki takie ładne kiedyś zrobiłaś... zrobisz i sunieczce? Quote
Molli Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 [quote name='Weronia']I jest nasza Molli :) Ania jak tylko wejdzie na dogo, poda namiary na pewno:) A Molli, Ty bannerki takie ładne kiedyś zrobiłaś... zrobisz i sunieczce? Ja??? Niestety nie robię bannerków, ale napisałam do trzech osób zajmujących się grafiką, może któraś zrobi :) Quote
Ania102 Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Witamy Molli. Wykupiłam Niuni pakiecik więc ogłoszenia będą;) Oczywiście poprawię pierwszy post i podam kontakt, może komuś wpadnie oko. Ja jestem nią poprostu zauroczona, chodzi za mna po domu jak cień i jest bardzo grzeczniutka. Domek musi się znaleźć zanim się za bardzo przyzwyczaimy:-( Dzięki za zdjęcia Weronia!Szkoda że ja na nich jestem:evil_lol: Quote
judita Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Molli widziałam , że szukasz banerka dla niuni weź wejdz w link poniżej tam ci szybko zrobią bo u Nicoli sobie poczekasz z miesiac albo i więcej:) szkoda, że ja nie umiem robić :( http://www.dogomania.pl/threads/189412-Zrobię-banerki-dla-zwierzaczków-!-PISZCIE-W-TYM-TEMACIE.-INFO-W-1-poście. Quote
Molli Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='judita']Molli widziałam , że szukasz banerka dla niuni weź wejdz w link poniżej tam ci szybko zrobią bo u Nicoli sobie poczekasz z miesiac albo i więcej:) szkoda, że ja nie umiem robić :( http://www.dogomania.pl/threads/189412-Zrobię-banerki-dla-zwierzaczków-!-PISZCIE-W-TYM-TEMACIE.-INFO-W-1-poście. Dzięki. W sprawie bannerków pisałam do trzech osób, niestety żadna na razie się nie odzywa. Mam nadzieję że Blacky764 niebawem zrobi bannerek :) Quote
blacky. Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Molli poprosiła mnie o zrobienie banerku ;) I proszę bardzo dla ślicznotki :) *** Quote
Ania102 Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 [quote name='blacky764']Molli poprosiła mnie o zrobienie banerku ;) I proszę bardzo dla ślicznotki :) *** Dziękujemy bardzo:Rose::Rose::Rose:Swietne banerki! Quote
Molli Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 blacky764 napisał(a):Molli poprosiła mnie o zrobienie banerku ;) I proszę bardzo dla ślicznotki :) Dzięki bardzo Blacky764 :Rose: Quote
blacky. Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Proszę i polecam się na przyszłość ! ;) Trzymam kciuki za Niunie ;) Quote
Recommended Posts