Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia]Niunia została wyrzucona z samochodu przy lesie na peryferiach starachowic. Biedaczka kilka dni czekała z nadzieją że ktoś jednak zmieni zdanie i wróci. Ja zobaczyłam ja tam w tamten poniedziałek- taka malutka,wylękniona z załzawionymi oczkami wpatrzonymi w ulice.[/FONT]

Sunia zaraz po wzięciu z ulicy znalazła nowy dom- który miał otoczyć ją odpowiedzialną miłością, niestety a może właśnie dobrze nowy dom rozmyślił się (pogryzła kaktusa!) i sunia wróciła do mnie na DT.
Niunia jest kochana, bardzo przyjacielska względem ludzi i innych psów. Bardzo zależy mi na znalezieniu jej domku zanim za bardzo przyzwyczai się do mnie.:shake:
Niunia ma zapalenie spojówek i problemy dermatologiczne- ciągle się drapie. Weterynarz powiedział że może to być alergia. Jest już zaszczepiona i odrobaczywiona (a miała z czego). Oczywiście niezbędna będzie sterylizacja.
Razem z mrs.ką prosze drodzy dogomaniacy o pomoc dla Niuni.

Kontakt w sprawie adopcji pod nr tel. 784-344-878

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaraz wstawie ją na pierwszą stronę starachowickiego wątku ,a Ty powstawiaj te śliczne jej zdjęcia ,ostatnie,na nich widać jaka malutka i słodka jest.Po za tym uzupełnij wiek,wielkość i charakter(stosunek do psów i ludzi)

Posted

Jest malutka,ma około roczku, trochę jamnikowata, cały czas siedzi koło moich nóg i chyba nie zdaje sobie sprawy że nie zostanie tu na zawsze:-( Bardzo intryguje ją szynszyl- w końcu to coś mniejszego od niej:evil_lol: i bardzo ją to dziwi.

Posted

Niunia jest cudowna i domek musimy pilnie znaleźć zanim obie się przyzwyczaimy. Ona i tak juz myśli że to jej dom:shake: Dobra wiadomość to taka że sterylizujemy w ramach akcja sterylizacja- dzięki Soema:loveu:
Dzisiaj jedziemy do weta umawiamy się na cięcie ibadamy skóre.

Posted

mrs.ka napisał(a):
a czy zrobiłas Niuni usg? ten brzuszek był niepokojący...

Dla mnie a nie dla weta- wiesz że ja miewam urojenia:eviltong: 30 sterylizacja. Jeśli chodzi o skóre zakaz dawania kurczaków:razz:

Zuzka2 napisał(a):
Ile waży Niuńka?Bo jeśli do 6kg,to można by ją wrzucić na wątek mikropsy w potrzebie

Niestety sama sie zdziwiłam albo waga oszukuje ale 8kg! a wyglada tak maliznowato.

Dzisiaj pojeździła samochodem i była bardzo grzeczna, powyglądała sobie przez okno zachwycona a jutro czeka mnie odkurzanie sierści bo nie moim samochodem:angryy:

Posted

Weronia napisał(a):
Zapisuję się na wątek.:)
Mam kilka zdjęć kochanej suni, wstawię może jutro...
Komp mi tu działa w Skarżysku jakby chciał a nie mógł

Witamy serdecznie:loveu: W świętokrzyskim nic nie działa jak należy:angryy:

Posted

mrs.ka napisał(a):
Niunia nie daj się tym "łobuziakom" od Ani102 i pogoń jej szynszyla żeby kabli nie gryzł

Niech lepiej nie goni wystarczy, że siedzi przy klatce i pilnuje a wczoraj chyba ją wkurzył szynszyl bo naszczekała się na niego... a ja po nocy...ale mimo wszystko cudowna z niej Niunia:lol:

Posted

[quote name='Weronia']I jest nasza Molli :)
Ania jak tylko wejdzie na dogo, poda namiary na pewno:)
A Molli, Ty bannerki takie ładne kiedyś zrobiłaś... zrobisz i sunieczce?

Ja???
Niestety nie robię bannerków, ale napisałam do trzech osób zajmujących się grafiką, może któraś zrobi :)

Posted

Witamy Molli. Wykupiłam Niuni pakiecik więc ogłoszenia będą;) Oczywiście poprawię pierwszy post i podam kontakt, może komuś wpadnie oko. Ja jestem nią poprostu zauroczona, chodzi za mna po domu jak cień i jest bardzo grzeczniutka.
Domek musi się znaleźć zanim się za bardzo przyzwyczaimy:-(
Dzięki za zdjęcia Weronia!Szkoda że ja na nich jestem:evil_lol:

Posted

[quote name='judita']Molli widziałam , że szukasz banerka dla niuni weź wejdz w link poniżej tam ci szybko zrobią bo u Nicoli sobie poczekasz z miesiac albo i więcej:)
szkoda, że ja nie umiem robić :(
http://www.dogomania.pl/threads/189412-Zrobię-banerki-dla-zwierzaczków-!-PISZCIE-W-TYM-TEMACIE.-INFO-W-1-poście.

Dzięki.
W sprawie bannerków pisałam do trzech osób, niestety żadna na razie się nie odzywa.
Mam nadzieję że Blacky764 niebawem zrobi bannerek :)

Posted

[quote name='blacky764']Molli poprosiła mnie o zrobienie banerku ;) I proszę bardzo dla ślicznotki :)
Dziękujemy bardzo:Rose::Rose::Rose:Swietne banerki!