Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jej jakie słodkie!!!! Szkoda, ze wcześniej tego nie widziałam... Z tego co ja wiem, biały stafik może być wystawiany i w Polsce są takie okazy (choćby prawujek mojej suni). Biały kolor jest po prostu dopuszczalny jak czarny czy niebieski. To AST nie może być jednolicie biały. Pozdrawiam Olcia i uściśnij łapę Toffi :wink: :D Szczeniaki są urocze, daj mi znać skąd masz fotki, jak możesz.

Posted

Olcia P. w Polsce mozna kupic biale staffiory. Wiekszosc jest po Benie z Hambalek A.Jedrasiaka,ale... ceny wysokie, a szczenieta nie najlepsze. Jesli chcesz ladnego bialasa to trzeba poszukac chyba gdzies dalej :(

Posted

Czy zauważyliście że odkąd dokonano podziału forum "ruch" w stafikach praktycznie zamarł?

Nie wiem kto jest tutaj "naszym" moderatorem ale myslę że jest to najdobitniejszy dowód na to że wcześniejszy układ tzn. wszystkie bulowate w jednym "pokoju" był o wiele lepszy... :D

Posted

Rzeczywiscie staffiki zamarly :cry: w sumie jest nas niewielu i nowi niestety nie dochodza, a wiekszosc pisze na AST :evil: zreszta topiki byly zle przenoszone...

Posted

tak wracając do tematu- to ja całego białego staffiora nie chcę...

Ja chcę tak łaciatego jak krówka!!! Widziałam gdzieś foty zagramanicznych łaciatków, ale nie pamiętam gdzie- jak znajdę, to nadam.

A co do podziału forum- to:

1. Staffiory nie mają moda, bulliki zresztą tyż. Trochę zapomniano o nich chyba.

2. Piszcie na priva do Margo i Admina, to może coś wskóramy.

Ja też z automatu, jak nie mam za dużo czasu, to wchodzę tylko na ASTy, bo tam ciekawiej. Razem było nam całkiem dobrze... nie?

Posted

ja takze gdzies spotkalam laciatego staffika.....Hodowle prowadzi jakis koles i ma chyba staffki i amstaffki ( a moze mi sie juz myli ?:) ) ale szczerze mowiac mi sie nie za bardzo podobaja........Wole czarne i brazowe :roll:

Posted

Co wyście się wszyscy/-tkie uwzieli na tego białego stafika? Przecież to żadna rewelacja, poszukajcie w internecie - w Czechach macie tego przynajmniej tyle co w innych umaszczeniach.. :D

Posted

Łeeeee tam... daleko te Czechy... a jak mi szczeniak zacznie coś o netoperkach gadać :o ?

Jeszcze trochę pojojczę Acrobie, to może mi w końcu białego zrobi... :D

Posted

Łukasz najbardziej aktualne fotki jakie mam na kompie sa z Wroclawia, a te chyba masz? Jesli nie przesle Ci z przyjemnoscia :D

Nero ma sie dobrze. Teraz dopiero zaczyna nabierac masy, ale zapewne gdy bede miec jakiegos staffiora do porownania na zywca, to znowu moj wyjdzie jak jakis "szczurek" :D

Myslalem o zrobieniu stronki, ale na razie nie mam czasu, moze w ferie sie uda...

Posted
I gadaj tu z ba.. kobietą :D

Dag - przecież stafiki gadają po czesku :lol: nie słyszałas? Nawet ten sam akcent...

Czeski akcent to moja świnka odziedziczyła po tatusiu- pepiczku i dlatego nię mogę się z nią czasem dogadać, za to jej mamusia śpiewa przepięknie po polskiemu!!! 8)

Posted

Dzieki Magda!!! Nie zapomnialem, ale te fotki wyslalem juz wczesniej Łukaszowi :D Nowych jeszcze nie mam, ale jak wywolam film zaraz przesle

P.S Dla niezorientowanych na tych zdjeciach Nero ma 12miesiecy i ok.18kg wagi

Posted

Franco

Zaserwuj mu wołowinkę i górki, po miesiącu nie poznasz swojego psa.

Nawet po dwóch tygodniach widać wyraźną róznicę.

Ja również dość sceptycznie podchodziłem do tego sposobu , do czasu aż go spróbowałem - mówię Ci rewelacja. :)

Posted

Łukasz, ale on mi sie taki bardzo podoba!!!Chcialbym wlasnie, zeby nie przytyl, a nabral czystej masy miesniowej [cos pit sportowy], ale zdaje sobie sprawe jaki musi miec trening, a na to jest jeszcze za mlody, wiec... Poczekamy zobaczymy jak sie sam rozwinie, a pozniej pomyslimy :D