Magdalena Soja Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Dziś trafiła do nas mała sunia o imieniu Amber. Przyjechała do nas aż z Krakowa dzięki serdeczności Pani Małgosi, której jeszcze raz dziękujemy;) Quote
Rudzia-Bianca Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Och jakże ja się cieszę że będzie galeria mojej kochanej Amber :) jak się Madziu nie obrazisz to wstawię zdjęcia Amber z pobytu u mnie w Myślenicach , czyli jeszcze dalej niż z Krakowa ;) niewiele ale ... no to ruszam ze zdjęciami :) czy ja mam wyjść czy lepiej nie :-P chyba się jednak wrócę do klatki a może jednak wyjdę :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 hmmm ciężka decyzja no dobra przekonałaś mnie duża to jak już wyszłam to zrobię siii ;-) zabrali mnie jednak szybko z trawy do domku i chcą żebym to jadła beee Quote
Rudzia-Bianca Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 to ja poleżę sobie na kolanach u dużej która cały czas mnie tuli i mówi że jestem cudowna - ciekawe co to znaczy ;-) pomacham jej wszystkimi łapkami :evil_lol: oj wszedł ktoś nowy , duża mówi że to wujcio lepiej się schowam e on jest fajny robi mi noski noski to mogę się pokazać trochę jestem śpiąca Quote
Rudzia-Bianca Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 ale brykanie jest fajniejsze niż spanie Quote
Magdalena Soja Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Super zdjęcia:) Ciekawe jak szybko mała urośnie i kiedy zauważymy pierwsze zmiany:) Quote
Rudzia-Bianca Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 cd śliczności :smile: leżakowanie :loveu: to lubimy obie najbardziej :smile: Quote
Rudzia-Bianca Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 no i kto się nie rozczula na taki widok ... mniam mniam Quote
Magdalena Soja Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Naprawde są z niej śliczności, a podejrzewam że jak podrośnie będzie jeszcze fajniejsza:) Quote
Rudzia-Bianca Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [quote name='Magdalena Soja']Super zdjęcia:) Ciekawe jak szybko mała urośnie i kiedy zauważymy pierwsze zmiany:) Nawet się nie spostrzeżecie jak szybko będzie dorosłą panienką :) Mój Bazyl w lutym i kilka dni temu zapraszamy zresztą do naszej galerii :) http://www.dogomania.pl/threads/78819-Bianca-i-Bazyl i czekamy na zdjęcia Amber :) Quote
Nikola & Tina Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Witamy się! Już się doczekać nie mogę kiedy zobaczę taką dorosłą śliczną psinkę, śliczna będzie. ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Mam dwa zdjęcia z nowego domku , ale dziś już nie zdążę wstawić . Spokojnej nocki :) Quote
Patia Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Rudziu dziękuję Ci bardzo za tymczasowanie i opiekę nad Amber !!:loveu::loveu::loveu: Magda witamy na forum i zapraszamy do dzielenia się wrażeniami , mam nadzięję , że zagościsz tu u nas na dobre ! Quote
Rudzia-Bianca Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Pierwsze zdjęcia Amber w jej nowym domku :) i jej wypasiony koszyk :) Co u Was ? Mała Was jeszcze nie zagryzła ? :evil_lol: Quote
AMIGA Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Was jak Was, ale czy koszyka jeszcze nie skonsumpcjowała?:evil_lol: Dalia jak narkomanka siedzi przy koszu na parasolki i z miną nawiedzoną podgryza każdą wiklinkę :mad: Quote
Jagienka Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Ja też chętnie popodglądam co z Amber wyrośnie :) Quote
taxelina Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Widzialam to cudo w galeri Rudzia-Bianca! Bede sledzic jej losy i zapraszam do nas Quote
Rudzia-Bianca Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Już kilka dni temu dostałam zdjęcia Amber, ale dopiero dziś mam chwilkę żeby je wstawić . Maleńka jest bardzo hmm zadziorna, ale wesoła i kochana :) Została zaszczepiona już pierwszy raz :) a wygląda tak :) oczywiście towarzyszy podjada ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 cd. zdjęć :) ależ mina :) oczywiście pies łóżkowy :) Quote
Recommended Posts