Malwa774 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Dixi to sunia moja i mojego brata, ma około 7/8 lat. Została przygarnięta po tym jak się do mnie przyplątała. Czasami rodzina woła do niej Pixi albo Ixi. Jej ulubione hobby to leżenie i czuwanie przy mnie oraz bycie tam gdzie jestem ja. Ulubionym jedzeniem jest wszystko co można zjeść . Za to jej ulubionym piciem jest woda mineralna - źródlana. Według weterynarza jjest w typie rasy Basset bretoński. Wyuczone komendy to: -siad -hop -podaj łape -leżeć -zostań -zdechł pies -wstydź się -Twoje oczy Ma na imie Black jest w typie rasy Owczarek belgijski Groendael, ma około 8 lat (tak stwierdził weterynarz, a ja na forum pisałam że 4 bo tyle miał według mnie) Zawsze jest chętny do zabawy, w ganianie się ze mną lub choćby pogoń za piłką lub patykiem. Ale kiedy przychodzi noc i jest ciemno staje sie stróżem domostwa i broni swojej posesji. Amatorsko trenujemy: -Agility -Canicross To jest Toffik, pies z napadami ADHD. Wszędzie go pełno i lubi mnie wkurzać. Jest 3 letnim energicznym psem który uwielbia polować (najczęściej na kury sąsiada xDD) Jego ulubionym hobby jest chowanie się przede mną i uciekanie. Czasem mój brat mówi że ten pies jest nie z tej ziemi i mu się nie dziwie. Jest mixem, nie wiadomo jakich ras, ale uwielbia się ganiać z Rubi i ją podgryzać podczas zabawy. To jest Rubi ma około 11 miesięcy, wszędzie jej pełno i zdaniem mojego taty jest zmutowana xDD. Potrafi ściągnąć spodnie komuś, uwielbia ciągnąć za nogawki spodni jak się jej pozwoli. Jej ulubione smakołyki to parówki. Uwielbia ganiać się ze wszystkimi i ze wszystkim. Ma jeszcze zachowanie szczenięce co dla mnie jest na + Quote
Talia Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Super banda :) A skąd jest ostatnia dwójka psiaków? Quote
Malwa774 Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Rubi i Toffik ? :) Toffika nam ktoś podrzucił, a Rubi została znaleziona po tym jak ktoś ją wyrzucił na śmietnik ;/ I tak już zostali :) Quote
Talia Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 To zgrana paczka :) Uwielbiam takie niechciane bidy :) Quote
Igiełka Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Naprawdę grzeczne pieski.- widzę po fotkach. :evil_lol::lol: Quote
Talia Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Igiełka napisał(a):Naprawdę grzeczne pieski.- widzę po fotkach. :evil_lol::lol:Dokładnie... ja nie widzę żednego powiązania z piekłem :evil_lol: Quote
Malwa774 Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Na fotkach to może i takie aniołki są, ale pozory mylą :lol: W realnym świecie to istne psy z piekła #evil_lol Quote
Malwa774 Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Kolejny raz nie mogę edytować postu. Ale tutaj są nowe zdjęcia: :) Quote
Talia Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Są cudowne. Każdy z nich bezwzględnie wyjątkowy :loveu: Quote
Malwa774 Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 I również się witamy :) Zapraszamy do galerii :D Quote
taxelina Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Malwa774 napisał(a):I również się witamy :) Zapraszamy do galerii :D no ja bede zagladac :) i do nas zapraszam Quote
Recommended Posts