Kaya Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 PSY kl. szczeniąt LIUKSORAS Laisves vejas - wo, I lok. SUKI kl. szczeniąt ZUNGUMZO IMBA Ypsylon - wo, I lok., best puppy kl. pośrednia Nirse KAMARIA - dosk, I lok., CWC(?), CACIB(?), Zwycięzca, BOB Serdeczne gratulacje ;) Quote
bety Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]cdn[/FONT] Quote
bety Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] Quote
bety Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]koniec[/FONT] [FONT=Calibri]Pzdr[/FONT] Quote
Asiaczek Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 No, proszę, jaki piękny Maluch nam wyrósł:) http://img6.imageshack.us/img6/4264/dsc06217ab.jpg Gratulacje Kaya, oby tak dalej. Mam prośbę, abys w I poscie dopisała sędziego oceniającego na ringu, OK? To tak dla formalności. Pzdr. Quote
Ypsylon Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Oceniał Pan Zygmunt Jakubowski. Bety - czy byłaby możliwość otrzymać zdjęcia mojej niuni ze szczeniaków? Ślicznie wyszła i byłabym szcześliwa, gdybym miała te zdjęcia ;) Mój @: gallahad@wp.pl - z góry ogromnie dziękuję! Quote
bety Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='Ypsylon']Oceniał Pan Zygmunt Jakubowski. Bety - czy byłaby możliwość otrzymać zdjęcia mojej niuni ze szczeniaków? Ślicznie wyszła i byłabym szcześliwa, gdybym miała te zdjęcia ;) Mój @: gallahad@wp.pl - z góry ogromnie dziękuję! Przepraszam, że dopiero teraz ale byłam na wyjeździe. Jeśli nie jest potrzebny większy rozmiar to można ściągnąć te z dogo, w innym przypadku proszę o podanie wymiaru. Pzdr Quote
Asiaczek Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 O, a gdzie się podziały zdjęcia suczki z kl. pośredniej? Czyżby nie spodobały się właścicielowi...? Nie dziwię się, bo mnie tez się nie podobały... Pzdr. Quote
Recommended Posts