koosiek Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Pusto u Rangi :( Kopiuję z wątku ogólnego azylowych ONków: gosia1701 napisał(a):zapomniałam Ranga musi pilnie znaleźć tymczas bo znowu miała operacje w sobotę wróciła z lecznicy podobno znowu jakieś guzy :shake: :(:(:( Quote
Czarodziejka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Faktycznie podobna do tomaszowskiej Kaji. Jak to nie dogadała się z kotami? Goni, warczy? Quote
Olena84 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 dodam ja do psiego fb wiecej na razie nie moge obiecac:(. Quote
Pipi Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Odwiedzam Rangę, na zaproszenie Koosiek. Piękna suka, szkoda, że nie toleruje kotów. Ta która jest u mnie też ich nie cierpi, ale jakoś dajemy radę. Trzymaj się Ranga, jesteś piękna i miałaś dużo szczęścia w tym nieszczęściu. Quote
Kamila Proc Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 biedna, ludzie to potwory bez serca Quote
siekowa Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Podpytam o te koty bo nie wiem jak to było. Wiem tylko, że kiedy pani ją oddawała to powiedziała, że gdyby Ranga była u niej na stałe to by ją z tego powodu uśpiła. Wszystkich to zaszokowało, a kobieta serio wydawała się bardzo ok. Quote
koosiek Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Dzięki, że zaglądacie :) Ranga to na prawdę piękny pies, baaardzo w typie, gdyby była młodsza, ustawiałyby się po nią kolejki :roll: A tak tylko siedzi i marnieje w schronisku :( Quote
Czarodziejka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Nikt normalny nie bierze sobie dodatkowego kłopotu w postaci starego psa... Quote
bela51 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Na szczescie jest jeszcze troche nienormalnych, i wierze, ze znajdziemy takiego choc jednego.:evil_lol: Jesli nie, to pozostaje kwestowanie i DT. Quote
anita_happy Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 koosiek napisał(a):Dzięki, że zaglądacie :) Ranga to na prawdę piękny pies, baaardzo w typie, gdyby była młodsza, ustawiałyby się po nią kolejki :roll: A tak tylko siedzi i marnieje w schronisku :( Koosiek..tu to jesteś jak prezenter w wiadomosciach - złe newsy..złe STRASZNE....ALE TO PRAWDA Quote
erka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Podnoszę z nadzieją, że ktoś zlituje sie nad tak piękną i mądrą sunią. Quote
Aimez_moi Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Sliczna Damo......pokazuj sie wszystkim...... Quote
savahna Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 No nie rozumiem jak można wyrzucic starego psa...:shake: Do góry psinko. Miejmy nadzieje,ze ktos cie przygarnie...:razz: Jest cudna:loveu: Quote
wapiszon Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Jaki ten świat jest okrutny:( A w jakim wieku jest Ranga i co z tymi kotami? Quote
Kamila Proc Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 ja tez nie rozumiem, czemu w ogole wyrzuca sie psy. ale wyrzucanie staruszkow jest nagminne Quote
koosiek Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Czarodziejka napisał(a):Nikt normalny nie bierze sobie dodatkowego kłopotu w postaci starego psa... Trochę tych nienormalnych jest ;) Juras, Uzi, Jordan, Lampo, Fredo i kilka innych azylowych staruszków znalazło swoich "nienormalnych", dlaczego Ranga miałaby nie znaleźć? :) Quote
Kamila Proc Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 wierze, ze znajda sie jeszcze tacy Quote
Czarodziejka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 koosiek napisał(a):Trochę tych nienormalnych jest ;) Juras, Uzi, Jordan, Lampo, Fredo i kilka innych azylowych staruszków znalazło swoich "nienormalnych", dlaczego Ranga miałaby nie znaleźć? :) W normalnym świecie Koosiek, normalni ludzie lubią niekłopotliwe ładne psy. Młode. Tu na forum są normalni inaczej ;) Nawet racjonaliści tutaj jakoś inaczej racjonalizują. Ja również mam nadzieję, że się znajdzie ktoś właściwy dla Rangi i że sunieczka sobie jeszcze pożyje szczęśliwie. Quote
koosiek Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Ale z nich wszystkich tylko Lampo znalazł dom przez dogo :) Resztę wypatrzyli zwykli - niezwykli w necie lub schronisku ;) Chociaż tak naprawdę wiem, że takie adopcje to rzadkość - zresztą sama napisałam, gdyby Ranga była te kilka lat młodsza, ustawiałyby się po nią kolejki, a tak czeka ja starość w klatce... :-( Quote
Recommended Posts