Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Pusto u Rangi :(

Kopiuję z wątku ogólnego azylowych ONków:

gosia1701 napisał(a):
zapomniałam Ranga musi pilnie znaleźć tymczas
bo znowu miała operacje
w sobotę wróciła z lecznicy podobno znowu jakieś guzy :shake:

:(:(:(

Posted

Odwiedzam Rangę, na zaproszenie Koosiek. Piękna suka, szkoda, że nie toleruje kotów. Ta która jest u mnie też ich nie cierpi, ale jakoś dajemy radę. Trzymaj się Ranga, jesteś piękna i miałaś dużo szczęścia w tym nieszczęściu.

Posted

Podpytam o te koty bo nie wiem jak to było. Wiem tylko, że kiedy pani ją oddawała to powiedziała, że gdyby Ranga była u niej na stałe to by ją z tego powodu uśpiła. Wszystkich to zaszokowało, a kobieta serio wydawała się bardzo ok.

Posted

Dzięki, że zaglądacie :) Ranga to na prawdę piękny pies, baaardzo w typie, gdyby była młodsza, ustawiałyby się po nią kolejki :roll: A tak tylko siedzi i marnieje w schronisku :(

Posted

koosiek napisał(a):
Dzięki, że zaglądacie :) Ranga to na prawdę piękny pies, baaardzo w typie, gdyby była młodsza, ustawiałyby się po nią kolejki :roll: A tak tylko siedzi i marnieje w schronisku :(

Koosiek..tu to jesteś jak prezenter w wiadomosciach - złe newsy..złe

STRASZNE....ALE TO PRAWDA

Posted

koosiek napisał(a):
Trochę tych nienormalnych jest ;) Juras, Uzi, Jordan, Lampo, Fredo i kilka innych azylowych staruszków znalazło swoich "nienormalnych", dlaczego Ranga miałaby nie znaleźć? :)

W normalnym świecie Koosiek, normalni ludzie lubią niekłopotliwe ładne psy. Młode. Tu na forum są normalni inaczej ;) Nawet racjonaliści tutaj jakoś inaczej racjonalizują. Ja również mam nadzieję, że się znajdzie ktoś właściwy dla Rangi i że sunieczka sobie jeszcze pożyje szczęśliwie.

Posted

Ale z nich wszystkich tylko Lampo znalazł dom przez dogo :) Resztę wypatrzyli zwykli - niezwykli w necie lub schronisku ;)

Chociaż tak naprawdę wiem, że takie adopcje to rzadkość - zresztą sama napisałam, gdyby Ranga była te kilka lat młodsza, ustawiałyby się po nią kolejki, a tak czeka ja starość w klatce... :-(