Celebrinfea Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Oj ja już tak mówię ;) no jasne że Shasta :) Chociaż ona ma piękne wybarwienie też bym chciała mieć takie kontrasty ;) Quote
Olena84 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Hehe, wiem żartowałam, ale czasem ludzie chca sie do swoich pupili upodobnic wiec moze i Ty zaszalej. Quote
Celebrinfea Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 No z brązowymi włosami mogę szaleć połowę rozjaśnię do rudego, 1/3 na czarno i 1/3 blondynka. ;) Już by mnie chyba na urlop nigdy nie puścili ;) Quote
Cantadorra Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Szasta jest pięknie wybarwionym psem, ale czy Celebrinfea byłaby piękna w takich kolorkach? Hmmm... nie wiem. Może niech już tylko Szasta będzie taka wybarwiona, tak na wszelki wypadek :) Celebrinfea, co to za nick? Czy ty wiesz jak trudno to szybko napisać??? Quote
Celebrinfea Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Oj Cantadorra świetnie Ci poszło ;) Myślę, że faktycznie już zostanę przy naturalnych brązach, jeszcze karoten musiałabym szamać na te barwy... Tak naturalne jednak są najlepsze ;) Quote
Igiełka Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 podobieństwa są interesujące a czasem także zabawne :) Cioteczko jak kontakty suni ze Shrekiem? :) Quote
Celebrinfea Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Ah Cioteczko, u nich to jak pogoda marcowa - jak w garncu. Raz się strasznie lubią, machają ogonami buzi buzi... A raz dominator z zębami do Shasty i to nie tak na zabawowo. Z drugiej strony, Ona go odgania i wyjada jego zachomikowane smaczki z legowiska... Nie przewidzisz ;) Dziewczynka jednak ogłosiła strajk na swoje legowisko... ;( Nie podoba się jej i już, woli na podłodze... Uznałam, że na stawy nie jest to najlepsze i rozłożyłam drybed, chwyciło teraz tylko jego okupuje. A Shrek okresowo wskakuje na jej łóżko. - wynika z tego, ze jeszcze jeden ONek by się zmieścił Hihi ;) Dziś byliśmy u weta na kontroli przyrostu wagi i szczepieniu. Grzeczna dziewczyna niemożebnie, gdyby jeszcze chłopak był taki miły to wizyty byłyby przyjemnością, a tak po każdej wyglądam jakbym się w krzakach tarzała... Panienka przytyła 1,5 kg, ;) (wreszcie te kurze łapki i karma przyniosły efekty). Trochę się niepokoiłam dyszeniem ale z serduszkiem wszystko w porządku. Uff :) Quote
Igiełka Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='Celebrinfea']Ah Cioteczko, u nich to jak pogoda marcowa - jak w garncu. Raz się strasznie lubią, machają ogonami buzi buzi... A raz dominator z zębami do Shasty i to nie tak na zabawowo. Z drugiej strony, Ona go odgania i wyjada jego zachomikowane smaczki z legowiska... Nie przewidzisz ;) Dziewczynka jednak ogłosiła strajk na swoje legowisko... ;( Nie podoba się jej i już, woli na podłodze... Uznałam, że na stawy nie jest to najlepsze i rozłożyłam drybed, chwyciło teraz tylko jego okupuje. A Shrek okresowo wskakuje na jej łóżko. - wynika z tego, ze jeszcze jeden ONek by się zmieścił Hihi ;) Dziś byliśmy u weta na kontroli przyrostu wagi i szczepieniu. Grzeczna dziewczyna niemożebnie, gdyby jeszcze chłopak był taki miły to wizyty byłyby przyjemnością, a tak po każdej wyglądam jakbym się w krzakach tarzała... Panienka przytyła 1,5 kg, ;) (wreszcie te kurze łapki i karma przyniosły efekty). Trochę się niepokoiłam dyszeniem ale z serduszkiem wszystko w porządku. Uff :)[/QUOTE] a tak sobie teraz myślę że Kto się lubi ten się czubi i coś w tym jest hehe :) Cieszy ogromnie że dziewczyna zdrowa i zadowolona :) Shrek ma charakterek ale z drugiej strony, który chłopak go nie ma hehe :) Quote
Celebrinfea Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 No dzisiejszy spacer to dał mi wiele do myślenia... Ja o Shaście jak o statecznej Pani myślę a tu... Łup w trawę na tarzanie ;) A potem mini galopek w stylu bawić się chcę ;) Normalnie musiałam ślinę przełknąć, coby sprawdzić czy szczena na swoim miejscu czy już z chodnika zbierać... I jednak dobre imię jej dałam ;) Bo nie wiem czy wiecie Cioteczki Shasta, a właściwie Mount Shasta to nieczynny wulkan w Kalifornii... (A po przykładzie Islandii wiemy, że wulkany są nieprzewidywalne ;)) I tak liczyłam po cichu, że jej szczęście to imię przyniesie i proszę mój malutki wulkanik :) Quote
Celebrinfea Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Dziś był wielki sprawdzian - pańcia w pracy... (Eh gdyby można było to ominąć... - nic tylko lotto ;)) I co? I genialnie, oprócz zwiniętego dywanika w przedpokoju pełen profesjonalizm! Nic nie zniszczone, nic nie pogryzione :) A po powrocie no oczywiście skarga - Gdzie TY byłaś?! Ale przede wszystkim kręcące się jak szalone ogonki :) Quote
Witokret Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Dzielne psiaki :) no ale nie ma co się dziwić, skoro są w takich rękach :) Quote
Celebrinfea Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 O cześć! :) Meldujemy, że kolacja złożona z Platinum została wszamana (yes yes yes :)) bez mrugnięcia okiem. Trzymajcie kciuki za dalsze szamanie... Quote
Celebrinfea Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 A Salmon znika w tempie ekspresowym więc tutaj spokojna jestem :) Quote
Celebrinfea Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Pogoda nam nie sprzyja więc spacerki są okrojone :( Dzieciaki lepiej dogadują się rano, do tego stopnia, że odkryłam dziś Shastę... Na łóżku ;) Wybitnie poczuła się swobodniej :) Dobrali się - no chociaż raz się przyznam - udało mi się dobrać ich charakterem - oba żarłoczki. Gdzie się nie ruszę Shasta lata za mną, a nie daj Boże podniosę rękę... Dziewczyna robi siad, wystawia łapę i serwuje spojrzenie - no biedna jestem daj mi coś daj :) A ich podchody (shit właśnie mi łapki wykipiały, za każdym razem to samo...) aby zabrać żwacza drugiemu to istna komedia. :) A jak tam majówka się Ciotkom udała? @Vitokret dziewczyny Shrek już 3 posiłek smacznie zjada Qpki super - Dzięki :) Quote
Kamila Proc Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 dzieki za mila opowiastke, jak zwykle poprawila mi hunor Quote
koosiek Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Przepraszam za off... Bardzo proszę o głosy na nr 2: http://www.dogomania.pl/threads/2059...1#post16801354 Moje psiaki są strasznie zadłużone, bardzo przydałby się im taki zastrzyk gotówki :-( Quote
Celebrinfea Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Gotowe Koosiek, trzymam kciuki! Hm... Tu mi się coś dziwnego dzieje... Shrek odstawia koncert taneczno wokalny, skrada się do Shasty i ucieka. I tak kilka razy. A te serenady... Zakochał się? ;) Quote
gosia1701 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 widziałam dziś Shaste i Shreka na polach mokotowskich ładnie dziewczyna wygląda :) Quote
Celebrinfea Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Dzięki Gosia, staramy się :) Właśnie kolejna porcja łapek się gotuje. Może teraz nie wykipią? Trzymajcie kciuki dziewczyny bo ciężko na sercu dziś mamy. Pozdrawiam. Quote
Atomowka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ja tez widziałam :) Shaste jest przeboska, taka piękna, wielka starsza dama :) A Shrek hihi śmieszny stów Quote
Celebrinfea Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 ;) i piękna i mądra :) Dziewczyny widziałam, że zdjęcia robiłyście plis prześlijcie :) Quote
Recommended Posts