Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A dziękuję Gosia! Shasta nie chrapała tylko dyszała, a że biedactwo jeszcze rozkładu nie zna to chyba bała się po ciemku szukać efektem czego latałam z miską co kilka godzin na kilka chłepnięć :) ale jest sukces! Już śpimy na legowisku! Uff bo już się stresowałam. Jesteśmy już po spacerku porannym, śniadaniu dzieciaków i w reszcie mogę coś przegryźć :) Jak pójdziemy na popołudniowy i nie będzie padać to trzaśniemy trochę fotek. Śpiąco pozdrawiamy :)

Posted

Dziękujemy :) Shasta ma zbawienny wpływ na dietę Shreka, mały zazdrośnik musi koniecznie dostać to co i Ona :) Dzięki temu wrąbał kurzą łapkę na surowo z zazdrości o wołowego gnata Shasty ;) Ha! wreszcie :)

Posted

A to znowu my :) Spacerek popołudniowy minął spokojnie, dziewczyna musi troszkę kondycyjnie się podciągnąć, ale wszystko spokojnie nic na siłę. Legowisko to już ulubione miejsce :)

Zdjątka są tu:

http://www.facebook.com/album.php?fbid=1759344778618&id=1088986229&aid=2083124&l=297617300a

Chyba, że Ciocia Gosia pomoże :)

A tu filmik:

http://www.facebook.com/album.php?fbid=1759344778618&id=1088986229&aid=2083124&l=297617300a

Pozdrawiamy,

ASS :)

Posted

Dziś kolejny dzień psiacierzyńskiego :) nasz najnowszy ulubiony sposób spędzania czasu: słoneczko, kocyk i w zależności od potrzeb: kość do obgryzania, ćwiczonka i książka :) No oczywiście są zdjęcia z telefonu, trochę słabe ale są :) Może wreszcie się nauczę dodawać (wrrr, za każdym razem czuję się jak matoł...) Shasta chyba odsypia wszystko, bo tylko jedzonko, spanie i spacer :) I to w tej kolejności ;) bo spacery to nie jest jej ulubiony sposób spędzania czasu, ale jak kondycji nabierze i poczuje się pewniej to może zmieni zdanie? Kto wie? Jak na razie jest to bezproblemowy skarb o sporych gabarytach, jakbym dorwała tego kto ją wyrzucił to... (nic tylko wyrok by mnie czekał) Ale cóż idiotów nie sieją jak mówi mądre przysłowie... To na razie tyle ciotki :)

Posted

A dziękuję :) My niedługo na spacer idziemy i dalej mięśnie będziemy ćwiczyć :) muszę z psiej anatomii się podszkolić i przekwalifikuję się na masażystę psiego :) jak ludziom pomaga to psom chyba też? Pozdrawiamy wieczornie :)

Posted

Jak chcesz to jak dzieciaki będą w pełnej symbiozie to nas odwiedź :) jeszcze ludzkich masaży nie zapomniałam ;)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A tu proszę nowe zdjęcia w albumie (nie jeszcze nie opanowałam wklejania, jednak wolę się z dzieciakami pobawić niż rozgryzać DM :))

Dobranoc Cioteczki

Posted

Pracuję normalnie korporacyjnie, ale na czas adopcji wzięłam 2 tygodnie urlopu, jak na razie widzę, że nie trzeba było się tak stresować bo Shrek już się tak nie buntuje, ale lepiej na zimne dmuchać :) I jeszcze taka piękna pogoda się trafiła :)

Posted

Randkowanie... :) A to mnie rozbawiłaś :) Oni tak śmiesznie wyglądają razem. Ja tam im nie przeszkadzam, na szczęście nie wszyscy mają urlop więc mamy teren niejako dla siebie, ja mam książkę a dzieciaki linki 20m ;)

Posted

Pozdrawiamy kuchennie ciotki :) właśnie stygną nam ciacha wątróbkowe a galaretka z nóżek jeszcze w fazie "gorącej" i wesoło pyrkoce ;) Powoli wpadamy w rutynę i obgryzanie kości na świeżym powietrzu to niemal rytuał, Shasta zrobiła furorę u okolicznych psiarzy, głównie swoim stoickim spokojem i mądrym spojrzeniem. Dziewczynie jest u mnie wyraźnie za ciepło, co zmusza mnie do wietrzenia, wietrzenia i wietrzenia. Zmusiła mnie do tego w dwa dni a moja rodzicielka całe nasze dotychczasowe życie próbowała na mnie wpłynąć ;) no cóż... A tak OT proszę jutro trzymać kciuki za Shreka bo ma chłopak egzamin :) Pozdrawiamy! A ja lecę dalej pichcić :)

Posted

ale się Shastuni poszczęściło, farciara:-) i te smakołyki, mniam....oby więcej takich domów dla naszych azylowych seniorów się trafiało...

Celebrinfea napisał(a):
A tak OT proszę jutro trzymać kciuki za Shreka bo ma chłopak egzamin :) )

będę trzymać, bo ten mały mnie rozczula i mam taki postulat: więcej zdjęć Shreka, koniecznie!