gosia1701 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 byłam dziś z Shastą na spacerku i zauważyłam jej nową blaszkę :) Bardzo się cieszę że będzie miała domek zasłużyła na to :wolfie: Quote
Celebrinfea Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Oj Ciotka opuszczasz się ;) Blacha juz ze 3 tygodnie wisi ;) Ale bardzo dziękuję za spacer z maleństwem! Cioteczki z Wawy ostatnie dni na wymizianie ONki :) Quote
Igiełka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Igiełka napisał(a):Ciotka trzymam mocno kciuki i przesyłam ciepłe myśli :) podtrzymujemy:) Quote
Celebrinfea Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 3 Dni!!!! Jupiiii! :) sorki za entuzjazm ale doczekać się nie mogę :) Quote
Olena84 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Celebrinfea napisał(a):3 Dni!!!! Jupiiii! :) sorki za entuzjazm ale doczekać się nie mogę :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Atomowka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Zobaczysz jak będziesz chodziła z kąta w kąt jak zostanie jeden dzień :) Quote
Celebrinfea Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Piątek wypełniony po brzegi ;) Sobota, najpierw zaopatrzenie w mięsko i do Azylu :) Mam nadzieję, że szybciutko zleci... Quote
Celebrinfea Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Atomówka miałaś rację :) Skupić się człowiek nie może... Już jutro, jutro :) Wreszcie zleciało Ciotki :) Święta na własnych "śmieciach" :) Quote
siekowa Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Niestety jutro mam szkołę, więc odwiedziłam Shastę kilka dni temu. Chyba będę musiała się wprosić kiedyś na wizytę poadopcyjną. :D Quote
Atomowka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Trzymam kciuki, ściskam Was i przesyłam ciepłe myśli w Waszą stronę Bardzo się cieszę, że to już jutro Ale Shasta się ucieszy, nawet nie wie co ją jutro czeka Quote
Celebrinfea Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Uff, jest już po 17tej czas na pierwszy raport :) Podróż z Shastą to niemal przyjemność. Psina spokojnie leżała podczas jazdy i od czasu do czasu oglądała panoramę z pozycji siedzącej. Niemal przyjemność, bo troszkę wariuje podczas parkowania i wysiadania ale... Każdy ma coś :) Później dziewczynę czekała wizyta w Psim Czarze (Bardzo dziękujemy! Pozbycie się zapaszku i kurzu - bezcenne) a ja z zegarkiem - no dobra z komórką w garści odmierzałam czas do odebrania mojego "maleństwa". Wreszcie godzina wybiła i mogłam Ją zabrać. :) Jeszcze tylko kwadrans i byłyśmy na docelowym parkingu gdzie czekał już brat - Shrek. Rodzinny spacerek miał wpłynąć na nich kojąco i dać trochę czasu na dodatkowe zapoznanie. Spacer ujawnił ich indywidualne cechy jeszcze bardziej Shrek uwielbia prowadzić i to On chętnie nadaje ton i kierunek spaceru a Shasta to taka słodka kobieta, która trzyma się nogi. (Ufff....) Wreszcie musiało nadejść to czego obawiałam się najbardziej - wspólne wejście do domu. Hm... Shreka chyba przytkało. I zniósł to spokojnie z miną: - I kogoś ty mi do domu sprowadziła? Ona jest duża! Uwagę Shasty zwróciła oczywiście miska brata, ale przywołana do porządku... Usiadła. No cóż dziewczyna dała ładnie się oporządzić i mogłyśmy przejść do wyczekiwanego punktu wizyty - Jedzenia :) Dziewczynka pochłonęła miskę jedzonka, chyba jej smakowało :) Kolejnym punktem było oprowadzenie po włościach no i wypróbowanie łóżka :) Ale... bardziej jej się podoba dywanik na podłodze :( Bu... Może się przekona. (Mam nadzieję:)) W między czasie pochłonęła kawał suszonego ogona wołowego, który oczywiście zwrócił uwagę zazdrosnego brata. Na razie jest spokojnie dzieciaki śpią, choć już małe spięcie było bo Shrek z rozwaloną "mordką" i kłami do niej podleciał ale opanowaliśmy to. No nic 9 lat bycia jedynakiem swoje robi. Na razie cierpliwie i czujnie obserwuję sytuację :) PS: Ona tak śmiesznie pochrapuje :) Quote
gosia1701 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 mam nadzieje że Shrek nie będzie taki i jednak pozwoli Szastuli zostać :) zjadła ten cały ogon? a na początku jej tak to marnie szło :eviltong: Quote
Celebrinfea Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Myślę, że będzie dobrze, "sobek" musi się trochę dobrobytem podzielić... No jeszcze trochę zostało, normalnie zamówiłam nowy skoro jej tak smakuje :) Ale chrapanko ma naprawdę śmieszne :) Quote
Atomowka Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Celebrinfea ależ się cieszę,że psica już u Was a co do łóżka, nie martw się na bank się przekona, niech no tylko się poczuje pewniej Quote
Celebrinfea Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 My też! :) [no dobra Shrek, nie bardzo - ale się przekona] :) Quote
gosia1701 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Nowe szelki Szasty :) no i z pańcią :multi: Quote
Olena84 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Cudowna wiadomość, Shrek musi sie przekonac, nie ma wyboru;) Quote
Celebrinfea Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Myślę, że jak każdy facet znajdzie w sytuacji to co dla niego najlepsze i jeszcze pomyśli, że to całe zamieszanie to jego genialna idea ;) Quote
siekowa Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Wreszcie jesteście razem! :multi::multi::multi: 7 czerwca ryczałam kiedy zabierałam Rangę z tego ronda, teraz płacze ze szczęścia bo Shasta znalazła swoje miejsce na ziemi. :loveu: Celebrinfea bardzo Ci dziękuję, że wybrałaś właśnie Shastę. Oby jak najwięcej było tak wspaniałych ludzi jak Ty. Życzymy Wam wszystkiego najlepszego! :loveu: Fajnie, że będziemy mogły podczytywać na wątku co u Was słychać. Quote
Celebrinfea Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Kochana nie ma za co bo Shasta to kochana psica :) Dziękujemy bardzo za życzenia a ja trzymam kciuki za kolejne adopcje z Azylu! A i jak możesz to zmień tytuł bo ja tego słoneczka nigdzie nie oddaję :) -A zmieniłąś sorki nie zauważyłąm :( to przez ten dłuuugi dzień :) - PS: Właśnie zasnęła na legowisku!!! Jupi :) Quote
Recommended Posts