Cantadorra Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 To już takim konkretem powiało. Nareszcie Szasta może pomału myśleć o zachciankach :) Quote
Celebrinfea Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Zachcianki o ile ograniczą się do jedzonka, spacerów, snaczków, zabawy (z pancią i "bratem" ;)) i duuuużo miziania to zapewnione :) Swoją drogą to panienka jest oszałamiająca. Na niedzielnym spacerze sprawdzałam coś w telefonie, Shasta uznała, że po smaka sięgam i już miała ochotę wszamać ;) Quote
Celebrinfea Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Ha! Dziś było spotkanie numero uno :) Shrek wreszcie nauczył się wytrzymywać w samochodzie krytyczne pół godziny więc pojechaliśmy do siostry. Najpierw miał się porozglądać po okolicy i dopiero w niedzielę poznać siostrę, ale... Spotkaliśmy wolontariuszy (Ewelina Grzegorz, dziękujemy :)) i nie mogliśmy przegapić takiej okazji. Zgodzili się zabrać Shastę i poasekurować nas. Shasta to duuuzia dama, i nawet kiedy Shrek zanurkował jej pod ogon nie stroiła fochów :) Nie było również wrzasków kiedy oboje trzymałam. Tak więc coraz spokojniejsza jestem :) Uff troszkę się rozpisałam... Pozdrawiamy!!! PS: Siekowa, muszę Cię wreszcie poznać :) Quote
Celebrinfea Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 W sobotę mamy zaplanowanie spotkanie numero duo :) Jeśli jakieś Cioteczki chcą na spacerek dołączyć to serdecznie zapraszamy :) Jakaś foto-relacja może się uda? Quote
koosiek Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Proszę, zajrzyjcie na ten wątek, 3 msc szczeniak ma dwa dni na znalezienie DT :( http://www.dogomania.pl/threads/205236 Quote
Celebrinfea Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Tak tak tak! :) Gdyby tylko urlop psiacierzyński dało się przyspieszyć... Bu no ale trzeba cierpliwie poczekać :) Quote
Cantadorra Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Nie wiem jak wam, ale mi się strasznie dłuży... ten czas Quote
Olena84 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 A mnei sie jakos skrocil, jak przeczytalam 2 tyg;) Quote
Celebrinfea Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Dłuży jak 150 :( ale cóż cierpliwość jest cnotą podobno... Quote
Atomowka Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Ja też uważam,że się dłuży, Myślałam,że to już lada moment a to jeszcze 2 tygodnie, całe 14 dni Quote
Celebrinfea Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Jupiii!!! Odblokuj sobie komórkę bo nic SMSy nie chcą przejść :( Quote
beataczl Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 dziewczyny meldujecie co dzis nowego u Shasty...ja sie tez nie moge doczekac :smile: Quote
Celebrinfea Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Ciotka meldujemy! :) Przyjechaliśmy w miarę spokojnie w drugie odwiedziny (nie licząc mini korka, i kontroli drogowej) ;) Gosia bardzo dziękuję za wyprowadzenie skarba. Dzieciaki udają, że absolutnie się nie znają w ogóle osobny gatunek... No nic mniej stresów dla panci. I poszliśmy do lasku we trójkę. Zaczynam poważnie zastanawiać się nad zaprzęgami dla Shreka toż to ciągnie jak haszczak ;) Shasta oczywiście jak na damę z apetytem przystało trzymała się twardo nogi no i saszetki ze smakami oczywiście ;) Zapraszamy do albumu na FB udostępniony jest dla wszystkich http://www.facebook.com/album.php?id=1088986229&aid=2081660 i na film :) http://www.facebook.com/album.php?id=1088986229&aid=2081660#!/video/video.php?v=1736252721331&comments w razie co poprosimy ciocię Gosię o pomoc :) Pozdrawiamy Ja, Shrek i Shasta! Quote
Celebrinfea Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Zakochana na zabój :) urocze jest to, że kocha wszystkie nie to co mój francuski piesek ;) Jeszcze 11 dni!!! Jupiii :) Quote
beataczl Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 tylko tyle i az tyle ;) ale zleci,zleci... i sunia bedzie w domku :) Quote
Celebrinfea Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Zaraz do Niej jadę i wymiaziam :) a już za tydzień "rozwali" się na swoim nowym legowisku, które wzbudziło wielkie zainteresowanie jej brata. Popatrzył na nie z miną, hm... Takie duże? Dla mnie, naprawdę? I hops był w środku ;) No cóż może na gwiazdkę dostanie nowe :) Quote
Celebrinfea Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Bo ja jestem strasznie podekscytowana tym wyczekiwaniem i przede wszystkim nowym domownikiem :) Quote
Igiełka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Celebrinfea napisał(a):Bo ja jestem strasznie podekscytowana tym wyczekiwaniem i przede wszystkim nowym domownikiem :) Ciotka trzymam mocno kciuki i przesyłam ciepłe myśli :) Quote
Recommended Posts