Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zachcianki o ile ograniczą się do jedzonka, spacerów, snaczków, zabawy (z pancią i "bratem" ;)) i duuuużo miziania to zapewnione :) Swoją drogą to panienka jest oszałamiająca. Na niedzielnym spacerze sprawdzałam coś w telefonie, Shasta uznała, że po smaka sięgam i już miała ochotę wszamać ;)

Posted

Ha! Dziś było spotkanie numero uno :) Shrek wreszcie nauczył się wytrzymywać w samochodzie krytyczne pół godziny więc pojechaliśmy do siostry. Najpierw miał się porozglądać po okolicy i dopiero w niedzielę poznać siostrę, ale... Spotkaliśmy wolontariuszy (Ewelina Grzegorz, dziękujemy :)) i nie mogliśmy przegapić takiej okazji. Zgodzili się zabrać Shastę i poasekurować nas. Shasta to duuuzia dama, i nawet kiedy Shrek zanurkował jej pod ogon nie stroiła fochów :) Nie było również wrzasków kiedy oboje trzymałam. Tak więc coraz spokojniejsza jestem :) Uff troszkę się rozpisałam... Pozdrawiamy!!!

PS: Siekowa, muszę Cię wreszcie poznać :)

Posted

Ciotka meldujemy! :) Przyjechaliśmy w miarę spokojnie w drugie odwiedziny (nie licząc mini korka, i kontroli drogowej) ;) Gosia bardzo dziękuję za wyprowadzenie skarba. Dzieciaki udają, że absolutnie się nie znają w ogóle osobny gatunek... No nic mniej stresów dla panci. I poszliśmy do lasku we trójkę. Zaczynam poważnie zastanawiać się nad zaprzęgami dla Shreka toż to ciągnie jak haszczak ;) Shasta oczywiście jak na damę z apetytem przystało trzymała się twardo nogi no i saszetki ze smakami oczywiście ;) Zapraszamy do albumu na FB udostępniony jest dla wszystkich http://www.facebook.com/album.php?id=1088986229&aid=2081660 i na film :) http://www.facebook.com/album.php?id=1088986229&aid=2081660#!/video/video.php?v=1736252721331&comments w razie co poprosimy ciocię Gosię o pomoc :)

Pozdrawiamy Ja, Shrek i Shasta!

Posted

Zaraz do Niej jadę i wymiaziam :) a już za tydzień "rozwali" się na swoim nowym legowisku, które wzbudziło wielkie zainteresowanie jej brata. Popatrzył na nie z miną, hm... Takie duże? Dla mnie, naprawdę? I hops był w środku ;) No cóż może na gwiazdkę dostanie nowe :)

Posted

Celebrinfea napisał(a):
Bo ja jestem strasznie podekscytowana tym wyczekiwaniem i przede wszystkim nowym domownikiem :)

Ciotka trzymam mocno kciuki i przesyłam ciepłe myśli :)