Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

deer_1987 napisał(a):
tak mam krolisia ale to zapraszam do nas d0o galeri tu na dogo

Byłam tam wiele razy :) Ale poprostu zazdroszczę Wam tego ,że macie pod opieką tak wspaniałego pieska :) (Ten taki kremowy ,nie pamietam nazwy:) ).A jak założyłaś stronę www?

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GaBi12']Oki, czekam :)

Zrobiłam:)
Jeśli Ci się nie podoba powiedz to i powiedz co spieprzyłam :lol:
Narysuję ci tez nowy jak nie pasuje ;)

Posted

GaBi12 napisał(a):
Sliczny. Dziekuje :loveu: Tylko.. pokolorowałabym :oops: Bo jakos tak wyglada... :oops:

Ok :) Wiesz ja na codzień nie maluje ,bo chce najpierw wiedziec czy sie podoba ,bo tak to praca na marne:)
To co malowac?

• 2 weeks later...
Posted

Witamy po długiej przerwie.
Nie było ans ostatnio bo: byliśmy u babci pańci, pani była w Krakowie i kupiła.... LUSTRZANKĘ !
Tak,tak i to Nikon'a D3000 :)
Shake nareszcie ma do czego pozowac ;D
GaBi12 baaardzo przepraszamy za to ,że sie nie wyrobilismy z malowaniem (shake potargał obrazek ,cóż trzeba robic nowy :)) ).

A teraz przedstawiamy państwu lustrzankowe-fotki Shake :) :

Takie śmiechowe :))

I na koniec łapcia :)

Pozdrawiamy ,Hau! K & S

Posted

Talia - Ten zakup był już planowany kilka lat ;) Shake uwielbia pozowac :D

deer_1987 - Kiedyś ten pierwszy raz musi byc.Uszka no tak...jedno do przodu drugie do tyłu :)

GaBi12 - Dzięki za wyrozumiałośc :)

Mam straszną wiadomośc.
Wczoraj...wpadłam z shake do piwnicy.
A było to tak:

Zawołałam Shake'usia i wziełam na ręce.Chciałam go dac do garażu ,bo mieliśmy gości ,a mał chciał już spac.Oni go rozpraszali i wogule.Nie wiedziałam ,że piwnica jest otwarta.To trwało sekundy...szłam z małym długim korytażem ,a on wtulił się we mnie.Otworzyłam drzwi i poczułam ,że spadam.W sekundzie pomyślałam ,że musze ratowac mojego przyjaciela i jakimś cudem odwróciłam sie i spadłam na tyłek ,w przeciwnym wypadku poleciałabym na twarz ,a było ciemno!!!.Wystraszona,niewiedziałam co sie dzieje.Byłam zdezorientowana,myslałam ,że zaraz może znów sę coś stac.Puściłam Shake na smieci.Poczułam ból,okropny ból.Zaczełam krzyczec w niebogłosy wołac pomocy.Dalej pamiętałam tylko tyle ,że przytulił mnie tata,że prowadzili mnie tym długim korytażem ,pytali czy boli tu i tam.Ja ledwo zywa odpowiadałam na to ,a w myslach miałam tylko shake.Goście pojechali ,a my szykowalismy sie na pogotowie.Poszłam z tatą do shake.On go wyniósł,wystraszonego.Pogłaskałam go,on zamerdał ogonkiem.Potem był szpital,ból na szczesci nic nie złamałam znów woda utleniona,znó spriskiwanie rany i znów ten okropny ból.Potem znów to samo -mogłas póscic psa,nic by mu sie nie stało,to pies!,spada na cztery łapy-.W domu obejrzałam z tatą Shake,czy jest w porządku,czy może ruszac łapkami.Jedyne co to okropnie sie bał i merdał ogonem na mój widok.A ja pocharatana,obolała,chcąca krzyczec z tego okropnego bólu cieszyłam sie ,bo mój pies wyszedł z tego cało.

Uratowałam go.Mimo ,że jestem głupia i ,że powinnam sie zastanowic co robie to ja poszłam.Jestem to winna małemu.On teraz jest troche smutny,nadal go ta sytuacja dręczy.Warto było dla niego zedrzec skóre na plecach,nogach,tyłku.

• 2 weeks later...
Posted

karola&gacek napisał(a):
już masz odruchy prawdziwego psiarza :] Dobrze, że nic poważnego się nie stało.
A ucha to on ma świetne :)

Jego ucholki żyją własnym życiem ;)

Posted

Dziękujemy wszystkim za przybycie.Mnie nie było bo po napisaniu jak wpadłam do piwnicy nikt nie pisał i sie troche załamałam.Limonko wpadniemy wpadniemy ;) Co do uszu to są jego cechy charaksterystyczne :)

Z zabawy w piachu

Moja ukochana foteczka,nie wiem jakim cudem on taki grzeczny :D

I na koniec

Pa pa!

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Bardzo wiele osób teraz kupuje lustrzanki. Gratuluję zakupu :)
Shake jest śliczny, ma niecodzienne imię, jeszcze się z takim psim shakiem nie spotkałam :)

Dzięki :)
Imie niecodzienne ,bo wpadłam na nie pijąc ,,Jupik Shake'' :)

Posted

[quote name='Antynówka']Hej, śliczny psiak :loveu: Czekam na nowe zdjęcia :)
A jakiej będzie wielkości jak dorośnie?

Shake będzie średni.Widziałam ocja i matke.Matka wzrostowo west ojciec ,no trochę większy wielkościowo od westa :)
Dam jedna fotkę ,bo chciałam zobaczyc jak mi się zgrają z takiej strony:

Posted

Miałam zgrac fotki z aparatu ale tak mi sie zebrało na łzy jak zobaczyłam fotki małego gryzolka ,że Wam dam :)
Ocencie czy fajny czy nie.

Wszystkie z pierwszego dnia podbytu u mnie

Poszukam jeszcze filmiku :)

Posted

PinkyPie napisał(a):
Dzięki :)

To dobrze, że moja suka bo pewnie nazywałaby się Jabol, albo Komandos :D Chociaż mogłam ją nazwać Arizona albo Amarena, ale za długo :evil_lol:
Śliczny był, ale teraz jeszcze ładniejszy ;) :loveu:

Posted

Hej, Świetnego masz psiaka :)

PinkyPie napisał(a):

Świetnie :D
To mój pies nazywałby się Cola, Fanta, może okazjonalnie Tymbark :lol: