PinkyPie Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 deer_1987 napisał(a):tak mam krolisia ale to zapraszam do nas d0o galeri tu na dogo Byłam tam wiele razy :) Ale poprostu zazdroszczę Wam tego ,że macie pod opieką tak wspaniałego pieska :) (Ten taki kremowy ,nie pamietam nazwy:) ).A jak założyłaś stronę www? Quote
PinkyPie Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 [quote name='GaBi12']Oki, czekam :) Zrobiłam:) Jeśli Ci się nie podoba powiedz to i powiedz co spieprzyłam :lol: Narysuję ci tez nowy jak nie pasuje ;) Quote
Ciapkowa. Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Sliczny. Dziekuje :loveu: Tylko.. pokolorowałabym :oops: Bo jakos tak wyglada... :oops: Quote
PinkyPie Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 GaBi12 napisał(a):Sliczny. Dziekuje :loveu: Tylko.. pokolorowałabym :oops: Bo jakos tak wyglada... :oops: Ok :) Wiesz ja na codzień nie maluje ,bo chce najpierw wiedziec czy sie podoba ,bo tak to praca na marne:) To co malowac? Quote
Ciapkowa. Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 PinkyPie napisał(a):Ok :) Wiesz ja na codzień nie maluje ,bo chce najpierw wiedziec czy sie podoba ,bo tak to praca na marne:) To co malowac? Tak, tak:) Quote
PinkyPie Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Witamy po długiej przerwie. Nie było ans ostatnio bo: byliśmy u babci pańci, pani była w Krakowie i kupiła.... LUSTRZANKĘ ! Tak,tak i to Nikon'a D3000 :) Shake nareszcie ma do czego pozowac ;D GaBi12 baaardzo przepraszamy za to ,że sie nie wyrobilismy z malowaniem (shake potargał obrazek ,cóż trzeba robic nowy :)) ). A teraz przedstawiamy państwu lustrzankowe-fotki Shake :) : Takie śmiechowe :)) I na koniec łapcia :) Pozdrawiamy ,Hau! K & S Quote
PinkyPie Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Ale tu cisza...nikt nas nie odwiedza :( Quote
Talia Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Śliczny niuniuś... od razu widać że lepsze zdjęcia. Gratuluje zakupu ;) Quote
taxelina Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Ja sie witam po raz pierwszy u Was, sliczne ma uszy! Quote
Ciapkowa. Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Nic się nie stało :loveu: Nie musisz rysowac jak nie chcesz :P :) Quote
PinkyPie Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Talia - Ten zakup był już planowany kilka lat ;) Shake uwielbia pozowac :D deer_1987 - Kiedyś ten pierwszy raz musi byc.Uszka no tak...jedno do przodu drugie do tyłu :) GaBi12 - Dzięki za wyrozumiałośc :) Mam straszną wiadomośc. Wczoraj...wpadłam z shake do piwnicy. A było to tak: Zawołałam Shake'usia i wziełam na ręce.Chciałam go dac do garażu ,bo mieliśmy gości ,a mał chciał już spac.Oni go rozpraszali i wogule.Nie wiedziałam ,że piwnica jest otwarta.To trwało sekundy...szłam z małym długim korytażem ,a on wtulił się we mnie.Otworzyłam drzwi i poczułam ,że spadam.W sekundzie pomyślałam ,że musze ratowac mojego przyjaciela i jakimś cudem odwróciłam sie i spadłam na tyłek ,w przeciwnym wypadku poleciałabym na twarz ,a było ciemno!!!.Wystraszona,niewiedziałam co sie dzieje.Byłam zdezorientowana,myslałam ,że zaraz może znów sę coś stac.Puściłam Shake na smieci.Poczułam ból,okropny ból.Zaczełam krzyczec w niebogłosy wołac pomocy.Dalej pamiętałam tylko tyle ,że przytulił mnie tata,że prowadzili mnie tym długim korytażem ,pytali czy boli tu i tam.Ja ledwo zywa odpowiadałam na to ,a w myslach miałam tylko shake.Goście pojechali ,a my szykowalismy sie na pogotowie.Poszłam z tatą do shake.On go wyniósł,wystraszonego.Pogłaskałam go,on zamerdał ogonkiem.Potem był szpital,ból na szczesci nic nie złamałam znów woda utleniona,znó spriskiwanie rany i znów ten okropny ból.Potem znów to samo -mogłas póscic psa,nic by mu sie nie stało,to pies!,spada na cztery łapy-.W domu obejrzałam z tatą Shake,czy jest w porządku,czy może ruszac łapkami.Jedyne co to okropnie sie bał i merdał ogonem na mój widok.A ja pocharatana,obolała,chcąca krzyczec z tego okropnego bólu cieszyłam sie ,bo mój pies wyszedł z tego cało. Uratowałam go.Mimo ,że jestem głupia i ,że powinnam sie zastanowic co robie to ja poszłam.Jestem to winna małemu.On teraz jest troche smutny,nadal go ta sytuacja dręczy.Warto było dla niego zedrzec skóre na plecach,nogach,tyłku. Quote
przeszlus Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Ufff całe szczescie że to tak się skonczyło :) Liczę na fotki :p zapraszamy także do nas Quote
Talia Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Czego sie nie robi dla ukochanego psa :) Foteczki prosimy. Quote
karola&gacek Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 już masz odruchy prawdziwego psiarza :] Dobrze, że nic poważnego się nie stało. A ucha to on ma świetne :) Quote
Talia Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 karola&gacek napisał(a):już masz odruchy prawdziwego psiarza :] Dobrze, że nic poważnego się nie stało. A ucha to on ma świetne :) Jego ucholki żyją własnym życiem ;) Quote
limonka97 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Hej ;) mały jest świetny :D w wolnym czasie zapraszam do mnie :D Quote
PinkyPie Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Dziękujemy wszystkim za przybycie.Mnie nie było bo po napisaniu jak wpadłam do piwnicy nikt nie pisał i sie troche załamałam.Limonko wpadniemy wpadniemy ;) Co do uszu to są jego cechy charaksterystyczne :) Z zabawy w piachu Moja ukochana foteczka,nie wiem jakim cudem on taki grzeczny :D I na koniec Pa pa! Quote
kajkoowa Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Bardzo wiele osób teraz kupuje lustrzanki. Gratuluję zakupu :) Shake jest śliczny, ma niecodzienne imię, jeszcze się z takim psim shakiem nie spotkałam :) Quote
PinkyPie Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Kaja10014 napisał(a):Bardzo wiele osób teraz kupuje lustrzanki. Gratuluję zakupu :) Shake jest śliczny, ma niecodzienne imię, jeszcze się z takim psim shakiem nie spotkałam :) Dzięki :) Imie niecodzienne ,bo wpadłam na nie pijąc ,,Jupik Shake'' :) Quote
Antynówka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Hej, śliczny psiak :loveu: Czekam na nowe zdjęcia :) A jakiej będzie wielkości jak dorośnie? Quote
PinkyPie Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 [quote name='Antynówka']Hej, śliczny psiak :loveu: Czekam na nowe zdjęcia :) A jakiej będzie wielkości jak dorośnie? Shake będzie średni.Widziałam ocja i matke.Matka wzrostowo west ojciec ,no trochę większy wielkościowo od westa :) Dam jedna fotkę ,bo chciałam zobaczyc jak mi się zgrają z takiej strony: Quote
PinkyPie Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Miałam zgrac fotki z aparatu ale tak mi sie zebrało na łzy jak zobaczyłam fotki małego gryzolka ,że Wam dam :) Ocencie czy fajny czy nie. Wszystkie z pierwszego dnia podbytu u mnie Poszukam jeszcze filmiku :) Quote
Talia Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 PinkyPie napisał(a):Dzięki :) Imie niecodzienne ,bo wpadłam na nie pijąc ,,Jupik Shake'' :) To dobrze, że moja suka bo pewnie nazywałaby się Jabol, albo Komandos :D Chociaż mogłam ją nazwać Arizona albo Amarena, ale za długo :evil_lol: Śliczny był, ale teraz jeszcze ładniejszy ;) :loveu: Quote
PinkyPie Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Dzięki Talia.Jak porobie foty to wstawię. Quote
Dacote Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Hej, Świetnego masz psiaka :) PinkyPie napisał(a): Imie niecodzienne ,bo wpadłam na nie pijąc ,,Jupik Shake'' :) Świetnie :D To mój pies nazywałby się Cola, Fanta, może okazjonalnie Tymbark :lol: Quote
Recommended Posts