Paula03 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Brendusiu mam nadzieję, że uda mi się z tobą jutro wyjść :) Quote
Paula03 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 I udało ;) Byłam ciekawa czy Brenda będzie zainteresowana frisbee, ale ona się tego bardzie bała, więc nic na siłę. Sądzę, że piłeczką to by się bawiła, jak nie zapomnę to wezmę za tydzień :) Podobało jej się kąpanie w stawie i odpoczywanie w cieniu :) Od DogAngel: Quote
Romka Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Piękne zdjęcia...widziałam jak spacerowałyście...ale nie wiedziałam,że jest taka zadowolona... Quote
Paula03 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 One też uwielbia spacerki, a jaka zazdrosna. Jak wołałam ją żeby przyszła to nie chciała, ale jak Miki przyszedł i go głaskałam to od razu Brenda biegła :evil_lol: Quote
sylwiaso Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Własnie Brendusiu nie spadaj Ty piękny psiaczku! Quote
edzia.71 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 :mad:Tyle mamy pięknych owczarków i nic ...:mad: Quote
Paula03 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Jak jutro dam radę to postaram się być i pomogę ;) Quote
Donata Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Brenda była dzis na spacerze razem ze swoim boksowym towarzystwem.Wesoła, radosna sunia, troche chciała poszalec widząc jak jej koleżanka Edzia szalała na łace korzystajac z wolnosci; ale niestety tu panują pewne reguły.Śmiało skorzystała z kapieli w stawie .To bardzo zrównowazona i zdyscyplinowana sunia. Szkoda tylko że nie może cieszyć sobą swojego opiekuna ...i przynosic radośc ze wspólnych spacerów. Niech ją w końcu ktoś wypatrzy i obdarzy swoją miłoscia na którą ze wszechmiar Brenda zasługuje. Quote
sylwiaso Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Brendunio biedulo Dzięki Kochanym cioteczkom masz troszkę miłości!!!! Quote
Donata Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Gdzieś na pewno jest, tylko niech sie odważy poczytać wszystko o tej suni, poogladac jej fotki i napewno sie zakocha w tej subtelnej , miłej owczarzycy. Quote
Recommended Posts