zeberka4 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 to super! a domek z ogłoszeń???? zmiencie tytuł watku :D Quote
supergoga Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Nie wiemy skąd domek. Kasiu, czy umowa podpisana ma 2 strony czy znów jedną! Quote
snuszak Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 zeberka zmienię tytuł jak tylko uda mi się pojechać na wizytę żeby zobaczyć że Ziejek ma dobrze ze przy budzie na łańcuchu nie siedzi bo ktoś przypadkowo go adoptował nie z ogłoszeń Goga na szczęście umowa na 2 strony jest ale luka o kastracji oczywiście pusta.... Quote
snuszak Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 eh no i chyba wykrakałam z tym zeby tytułu nie zmieniać.... Ziejek wrócił do schroniska, ponoć podkopywał się pod ogrodzenie, cóż jak dla mnie sprawa normalna jak się psa bierze ze schroniska i zostawi na cały dzien samemu sobie kiedy on chce za nami wyjść bo tak garnie się do człowieka ..... :( Quote
conceited Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 snuszkak napisał(a):eh no i chyba wykrakałam z tym zeby tytułu nie zmieniać.... Ziejek wrócił do schroniska, ponoć podkopywał się pod ogrodzenie, cóż jak dla mnie sprawa normalna jak się psa bierze ze schroniska i zostawi na cały dzien samemu sobie kiedy on chce za nami wyjść bo tak garnie się do człowieka ..... :( ehhh...nawet mu nie dali szansy :( Quote
snuszak Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 conceited napisał(a):ehhh...nawet mu nie dali szansy :( smutne ale to prawda, tacy są ludzie biorą i chcą by wszystko było idealnie... Quote
grzybkowa Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 kilka nowych zdjec... psiak cudowniasty :) Quote
supergoga Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Piękny psiak jest. Napiszcie coś o charakterze!!! Quote
snuszak Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 eh co tu pisać pies jak pies ;) do ludzi super, energiczny, schudł biedak teraz :-( z Sandym troszkę na siebie polowały ale cóż Sandy taki zaczepny na spacerkach jest to i Ziejek nie pozostał dłużny, bo z Felkiem rewelacja, zresztą z byczą sunią owczarka z którą siedział też było wszystko super dla aktywnego ludzi jak znalazł :loveu: Quote
PaulinaT Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Do konia idealny ;-) Piękny psiak, ktos musi się w nim zakochać, ktoś odpowiedni co da mu szansę sie zaaklimatyzować... Quote
snuszak Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Wczoraj popołudniu miała być rodzinka zainteresowana Ziejkiem w schronisku, dziś idę zobaczyć czy adoptowali chłopaka. Czyli artykuł w gazecie może coś dał? Quote
snuszak Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Ziejek adoptowany kolejny raz, jest w Puszczykowie jeśli z adopcji nie wróci - tfu tfu to pójdę może na wizytę następnego tygodnia :) Quote
PaulinaT Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Ojojoj! Trzymam kciuki, żeby to bylo to! Quote
supergoga Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 To ja też czekam na wieści, co z psiakiem. Quote
snuszak Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 w tym tygodniu postaram się sprawdzić :) Quote
snuszak Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 byłam na wizycie u Ziejka, mieszka w domku z ogródkiem, śpi w domu, biega jak chce na dworze, do towarzystwa ma całe stadko kóz :) Państwo mili, może z nim nie biegają codziennie na spacery ale ogród jest całkiem spory więc Ziejek ma gdzie wyładować energię Trochę przytył, nie je Royala ani nic takiego ale często ma gotowane mięso -bo Pan właśnie mięsem się zajmuje. Na początku chciał się trochę podkopywać ale teraz jest już wszystko dobrze, już grzecznie w domu zostaje. Więc powodzenia Ziejku w nowym domku! Quote
supergoga Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Chociaż jakieś dobre wieści o Ziejku!!! Quote
Marylin Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Cieszę się! Gratulacje ANIMALIO :-) Quote
Recommended Posts