Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zeberka zmienię tytuł jak tylko uda mi się pojechać na wizytę żeby zobaczyć że Ziejek ma dobrze ze przy budzie na łańcuchu nie siedzi bo ktoś przypadkowo go adoptował nie z ogłoszeń

Goga na szczęście umowa na 2 strony jest ale luka o kastracji oczywiście pusta....

Posted

eh no i chyba wykrakałam z tym zeby tytułu nie zmieniać....
Ziejek wrócił do schroniska, ponoć podkopywał się pod ogrodzenie, cóż jak dla mnie sprawa normalna jak się psa bierze ze schroniska i zostawi na cały dzien samemu sobie kiedy on chce za nami wyjść bo tak garnie się do człowieka ..... :(

Posted

snuszkak napisał(a):
eh no i chyba wykrakałam z tym zeby tytułu nie zmieniać....
Ziejek wrócił do schroniska, ponoć podkopywał się pod ogrodzenie, cóż jak dla mnie sprawa normalna jak się psa bierze ze schroniska i zostawi na cały dzien samemu sobie kiedy on chce za nami wyjść bo tak garnie się do człowieka ..... :(

ehhh...nawet mu nie dali szansy :(

Posted

eh co tu pisać pies jak pies ;)
do ludzi super, energiczny, schudł biedak teraz :-(
z Sandym troszkę na siebie polowały ale cóż Sandy taki zaczepny na spacerkach jest to i Ziejek nie pozostał dłużny, bo z Felkiem rewelacja, zresztą z byczą sunią owczarka z którą siedział też było wszystko super
dla aktywnego ludzi jak znalazł :loveu:

Posted

Wczoraj popołudniu miała być rodzinka zainteresowana Ziejkiem w schronisku, dziś idę zobaczyć czy adoptowali chłopaka. Czyli artykuł w gazecie może coś dał?

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

byłam na wizycie u Ziejka, mieszka w domku z ogródkiem, śpi w domu, biega jak chce na dworze, do towarzystwa ma całe stadko kóz :)
Państwo mili, może z nim nie biegają codziennie na spacery ale ogród jest całkiem spory więc Ziejek ma gdzie wyładować energię
Trochę przytył, nie je Royala ani nic takiego ale często ma gotowane mięso -bo Pan właśnie mięsem się zajmuje. Na początku chciał się trochę podkopywać
ale teraz jest już wszystko dobrze, już grzecznie w domu zostaje. Więc powodzenia Ziejku w nowym domku!