Jump to content
Dogomania

Choco -nasza czekoladowa lisiczka (strona 96- skoki str. 55, 57

Recommended Posts

Posted

[quote name='WiolaW'] Ewa musisz mi wybaczyć że tak mało sie odzywam ale jestem na bieżąco jeśli chodzi o twoją czekoladkę. Mój rudzielec wczoraj dostał cieczki:p i chyba bardziej ja jestem przerażona niż ona. /QUOTE]

Oczywiście nie ma sprawy! A gdzie bywasz - w Blogu też?
Ja też tak przeżywałam już kilka miesięcy wcześniej gdy nie miałam pojęcia jak wygląda cieczka. Więc jednak w Waszym przypadku potwierdził się termin cieczki podany Wam teraz przez Gosię. Moja miała dostać w wieku 8-9 mc-cy i tak było ale zawsze była maleńka i lekka.
Ciekawe jak będzie z Sonią.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wczoraj byłyśmy na dogomaniackim spacerku na Polu Mokotowskim ale padał deszcz a moje zdjęcia nie wyszly - może w "Spacer po Warszawie " przeczytamy kto był - znam Imancę, Sylwka. Piesków bylo prawie 15 ale nie wiem kto był od nas a kto dołączył przypadkowy. Koło 50 m od nas bawiła się inna grupa. U nas bylo bardzo dużo dogów - dużej grupy duzych psów mała sie boi i często wchodzi w "najbardziej bezpieczne miejsce".

Posted

Na dziś mamy zaplanowane coroczne szczepienie - narazie Mruczuś wygrzewa się na oknie na słońcu, Choco leży na tapczaniku. Chwilowo jestem w domu tylko z nimi.
Przeglądarka mi się dalej wygłupia przy próbie wklejania tutaj i w Blogu - wklejam zdjęcie znika opublikowany tekst...

Posted

Zapomniałam - wczoraj prezentowalam nasze chodzenie w kantarku...Wygląda to jak wybitnie przerażony pies...ale Choculka już wie co to jest i na czym polega działanie kantarka!!!

Narazie mam gorszy problem - znikła ksiązeczka zdrowia a tam były wklejone i wpisane nasze wszystkie szczepienia - Weterynarza i ewidencję mamay w lecznicy ale po co mi kilka książeczek zdrowia!!! Widocznie zginęła podczas jakiegoś wyjazdu!!!

Posted

Czoko - nadal twierdzę, że jesteś ewidentnym przypadkiem, jak to przedmioty martwe upatrzą sobie jakiegoś ludka... To już nie dość, że komputer, to teraz jeszcze i książeczka zdrowia...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Czoko - nadal twierdzę, że jesteś ewidentnym przypadkiem, jak to przedmioty martwe upatrzą sobie jakiegoś ludka... To już nie dość, że komputer, to teraz jeszcze i książeczka zdrowia...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
pzdr.

Asiu! To są całkowite kpiny ze mnie przedmiotów martwych - już na Świeta wyjechałam bez książeczki zdrowia z aktualnym szczepieniem p/wściekliźnie....A wiesz co właśnie odkryłam - i mąż się zdziwił dlaczego żona zaklęła - książeczka leży sobie grzecznie w psiej szafce, z której codziennie wyjmuję psie jedzenie, przysmaki...

Posted

Mąż w południe podczas spaceru powiedział że na działce zakwitły mi kwiaty i przerażona zabrałam Choculkę szukać zimy...Była w kantarku i już nie robiła tak przerażonych minek...jak wczoraj na zdjęciu...
Jak widać dziś jestem troszkę bardziej aktywna tyle że bez dostępu do zdjęć a jutro od rana zaczynam znowu służbowe szaleństwo i walkę o kilka dni urlopu podczas ferii zaczynających się w Warszawie za tydzień.
Jeszcze muszę odwiedzić swój Blog bo jestem albo tutaj albo tam.

Posted

W sobotę prawie w południe na łamach naszego forum umówiliśmy się na spotkanie na Polu Mokotowskim. Piesków widziałm chyba koło 15. Znam tylko Imancę, Sylwka, poznałam Panią Tosii, Panią z Huskie...i tyle piesków rozróżniam, wiem że był 3 miesięczny szczeniaczek dog. Niektóre osoby znają naszą galerię - od razu wiedziały że my to Choco...a ja nikogo nie rozpoznaję...
Piesków bylo prawie 15 ale nie wiem kto był od nas a kto dołączył przypadkowy. Koło 50 m od nas bawiła się inna grupa. U nas bylo bardzo dużo dogów - dużej grupy duzych psów mała sie boi i często wchodzi w "najbardziej bezpieczne miejsce". Z mniejszymi i znajomymi bardzo chętnie biegała.

Oto Tosia:

A oto grupa innych psów

Posted

Wieczór kontynuowałyśmy odwrażliwianie na kąpiel – na pobyt w łazience Choculka nie reagowała już taką straszną paniką – już się nie trzęsła i nie czołgała.

Posted

Jest tak zimno że może chcielibyście sie trochę rozgrzać.
Zapraszamy na wspólną gimnastykę.
A więc zaczynamy:
najpierw my poćwiczymy rzut piłeczką a Choco dołączy do wspólnej zabawy:

Posted

Mruczuś już jest zaszczepiony i na rok mamy spokój - popatrzył na mnie oburzony z wieelkim wyrzutem a później tak się przytulał do pani weterynarz - jednej z tych ulubionych - jeszcze chwilę a byłabym zazdrosna o swojego ukochanego kocurka!!!
Choculka czeka jeszce dwa tygodnie na swoją kolej...

Posted

Katerinas napisał(a):
No wreszcie fotki :multi:
Latająca Czoka jest NIESAMOWITA :multi:
Normalnie na agility trzebaby z nią chodzić :smile:

Wreszcie przestanę Was tak zaniedbywać - w Blogu już jest dużo różnych zdjęć...
Myślałam o agility ale narazie mamy problem z pełną przywoływalnością...
Ta rozgrzewka i zieleń to przywołanie wspomnień z wakacji w Wenecji teraz gdy jest tak zimno i nieprzytulnie ..brr!!!

Posted

Mam przerwę na herbatkę...

Cieplej Wam?
Piszecie że u Was już jest śnieg....u mnie za oknem narazie świeci słońce, jest zimno ale słyszałam że dziś i u nas ma zacząć padać śnieg.
Pozostaje nam dalsza gimnastyka – kolejny rzut piłeczką i coś ciekawszego dla Choculki:

Posted

Ewa, masz jakis aparat, ktory robi zdjęcia poklatkowe, taki jak paparazzi chyba...super ujęcia, szczególnie jka są po sobie poukładane. :))
A u nas, czyli Mazurach snieg. I zimno, mimo słonca ślicznego. W kazdym razie rano bylo zimno, bo do sniegu i lekkiego mrozu dołaczył dośc silny wiatr :)
Nasza pierwsza wspolna zima, ciekawa jestem, jak nam bedzie :)