Jump to content
Dogomania

Choco -nasza czekoladowa lisiczka (strona 96- skoki str. 55, 57

Recommended Posts

Posted

[quote name='Czoko']Bardzo nam miło!

Jak i gdzie przechowujecie zdjęcia przeznaczone do wklejenia na forum? Posługiwałam się fotosik.pl ale osoby, które nie korzystają z wersji płatnej mogą przechowywać tylko 100 zdjęć a w każdym temacie mam ich dużo więcej. Mam niemiłe doświadczenia jeśli chodzi o niektóre płatne programy – albo coś straciłam albo przestało działać więc szukam czegoś innego zanim zacznę zmniejszać zdjęcia.
Na dogo jest coś do automatycznego zmniejszania ale na miau będę potrzebowała miniaturki, które się powiększą do pełnego wymiaru. Jak to jest np. na imageshack, photobucket – czy każdy ma swoje konto i widzi gdzieś wszystkie swoje zdjęcia? Jak tym można się posługiwać - nie znam angielskiego...Czy znacie może inne miejsca?[/quote]

No ja używam photobucketa teraz, ale niestety on po angielsku jest, nie znam innych po polsku niz fotosik, też z niego zrezygnowałam,a mam tam mnóstwo zdjęć, to teraz już tylko 100 można:-o, to dobrze,ze już go nie używam!

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Mudik']No ja używam photobucketa teraz, ale niestety on po angielsku jest, nie znam innych po polsku niz fotosik, też z niego zrezygnowałam,a mam tam mnóstwo zdjęć, to teraz już tylko 100 można:-o, to dobrze,ze już go nie używam!

Napisali tak:
Od 1 października wprowadzamy w Fotosiku zmiany dotyczące ilości zamieszczanych zdjęć. Każdy użytkownik zwykły będzie mógł przechowywać w serwisie jedynie 100 fotek.
Aby usunąć tę blokadę wystarczy kupić abonament PRO Lite ważny przez 1 rok (za 19 złotych) lub 1 miesiąc (za 3,66 złotych). Ważna informacja to taka, że nie kasujemy żadnych fotek. Blokada oznacza, że po przekroczeniu 100 fotek niemożliwe jest dodawanie do serwisu nowych zdjęć.
Wprowadzane zmiany nie dotyczą kont płatnych. Użytkownicy PRO i aukcyjni mogą przechowywać dowolne ilości zdjęć.

[quote name='Gem']Tak ja już pisałem na miau, spróbuj tej stronki: OdSiebie.com beta 1.0 - multimedialna społeczność

Zarejestrowałam się i wieczorem zobaczę czy zdjęcia też tam można przechowywać i jak to działa! Narazie widziałam filmy i muzykę!

Posted

Przeróżnych zdjęć mamy już ponad 40 GB przechowywanych na CD, DVD, dysku.
Bardzo lubiłam Fotosika ale 100 zdjęć wczytam bardzo szybko więc teraz szukam dobrego sposobu na zmniejszenie a potem przechowywanie zdjęć przeznaczonych do wklejenia na forum z możliwością podziału na różne albumy. Na odsiebbie tego jeszcze nie widzę ale wysłałam pytanie do pomocy...
Przy okazji muszę sprawdzić w domu jaką mam przeglądarkę... kiedyś miałam Adsee i tam było zmniejszanie... Obróbkę, przycinanie mam na Picasa.
Dużo zdjęć ostatnio mam zrobionych w RAW albo ponad 5 MB wiec bez obróbki niewiele zrobię i zajmie mi to trochę dłużej...zresztą znowu zaczęły się przeboje z babcią i zwiazane z nią dodatkowe obowiązki...

Przez fotosik nie straciłam jeszcze niczego.

Na forum znalazłam dość dokładne instrukcje do posługiwania się imageshack... ciekawe jak by mi się spodobało...
Na samym początku zmniejszałam część zdjęć w czymś bez zakładania albumu i teraz nie mogę już tego odnaleźć... a jednak często wracam do linków dawno wklejonych zdjęć np Mruczusia więc przydaje mi się album...

[FONT=Verdana]Czy TinyPic i Photobucket daje możliwość przechowywania zdjęć w albumach i są widoczne miniaturki?[/FONT]

Ciekawe ktoś inny widzę że pracuje na fotozrzut.pl - tego też jeszcze nie znam!

[FONT=Verdana]Znalazłam polskie tłumaczenie dla imageshack![/FONT]
[FONT=&quot]http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://imageshack.us/&ei=xO3BSvWdA8uC4Qb0mICLCA&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dimageshack%2Bpl%26hl%3Dpl%26lr%3D[/FONT]

Posted

Fotozrzut już oglądałam – okazuje się ze zdjęcia są przechowywane około 60 dni i bezpieczniej jest wczytać je ponownie...

Photobucket też ma swoją stronę z tłumaczeniem Google Tłumacz
Ale niestety otwierała mi się w domu a tutaj nie...

Prosiłam Krzysia żeby się przyglądnął jednej i drugiej – nie wiem co oznacza informacja o miesięcznym transferze itd. żebym się znowu nie wkopała... na razie dalej mamy szaleństwo z babcią... a raczej huśtawkę bo albo sobie jedzie taksówką do marketu i po kilku godzinach dzwoni żeby po nią przyjechać albo przesiaduje po restauracjach albo leży prawie obłożnie chora i nie stosuje żadnych higienicznych zabezpieczeń... dziś jest dzień sprawdzania czy zjadła wszystko co przesłałam czyli obiad , który miał być dla Krzysia...a ja właśnie zostałam bez produktów na obiad...ups...

Posted

Mały ma różne przygody – odwróci się na drugi boczek gdy śpi u mnie na kolanach ale spadając i ratując się przed upadkiem łapie mnie pazurkami za cienką sukienkę... później mam dość bolesny głęboki efekt...
Innym razem spadnie za lodówkę stojącą we wnęce w kuchni... wtedy pani musi biec ratować małego i inaczej ją ustawiać bo ciapuś nie daje rady wyjść i sobie leży za lodówką na boczku ale się nie odezwie a pani potem się denerwuje i chodzi po całym mieszkaniu i szuka koteczka!...
W naszym domu pojawiły się myszy??? Ktoś tajemniczy przegryza nam torebkę foliową albo obgryza chleb jeśli ktoś inny nie domknie pojemnika na pieczywo
Hi, hi, hi... Przyłapałam już mysia na gorącym uczynku!
UPS... kupiłam wszystkie produkty na zupę ogórkową tylko... z czyjegoś powodu straciłam wodę po ogórkach małosolnych, która stała na stole....

Posted

Zamiast fotosika, w którym zaczęły się problemy szukam czegoś z bezpłatną wersją gdzie można tworzyć albumy bo często wracam do starszych zdjęć(albumu w imageshack nie miałam możliwości zobaczyć więc nie wiem czy spodobałby mi się... ) oraz są linki dla forum oraz miniaturki samootwierające się do pełnego rozmiaru.

Nie wiem nic na temat tinyPic

Fotozrzut już oglądałam – okazuje się że zdjęcia są przechowywane około 60 dni i bezpieczniej jest wczytać je ponownie...

Nikt z odsiebie nie odpowiedział na mojego maila...

Prosiłam syna żeby się przyglądnął jednemu i drugiemu (Imageshack i Photobucket) – nie wiem co oznacza informacja o miesięcznym transferze itd. żebym się znowu nie wkopała... Do jakiej wielkości zmniejszacie zdjęcia przed wczytywaniem?

Na forum miau będą mi potrzebne linki do samootwierających się miniaturek. Jak można zrobić link do miniaturki - co trzeba dopisać i do którego linka z Photobucket?
Czy wystarczy ta informacja: "Photobucket w miniaturce ma th_ przed nazwą zdjęcia"

Na początku musiałabym zdobyć porządną instrukcję obsługi a nie wiem ile cierpliwości będzie miał Krzyś.
Próbuję ustalić jakie są limity na bezpłatnych wersjach - na IS chyba 5 GB i 10 GB transferu nie wiem w jakim okresie - nie widziałam jak wyglądają albumy tam prowadzone. Na Pb widzę że jest miejsce na 5000 zdjęć.

Coś wieczorem w polskim tłumaczeniu czytałam że pojawiła się wśród nowości opcja z linkami do samootwierających się miniaturek coś z yahuu tylko nie wiem w której opcji – czy wersji bezpłatnej też to dotyczy... może zrozumie to ktoś lepiej zorientowany informatycznie...

Na temat imgeshack czytałam opinię że często jest przeciążony i znikają zdjęcia tzn. widać tylko krzyżyki...albo znikają starsze zdjęcia... jakie są Wasze doświadczenia?

Posted

Jacek

• czyli Mąż Naszej Koleżanki z forum a zarazem Nasz Kolega z forum... odszedł wczoraj popołudniu...jakiś czas temu przeżywałam coś podobnego jeśli nie to samo potrójnie (27, 50 i 60 lat)

Mąż Naszej Innej Koleżanki z forum wkleił specjalnie dla Asi i Jacka ten wiersz:

"Spieszmy się"

Spieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą
    zostaną po nich buty i telefon głuchy
    tylko to, co nieważne jak krowa się wlecze
    najważniejsze tak prędkie, że nagle się staje
    potem cisza normalna więc całkiem nieznośna
    jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy
    kiedy myślimy o kimś zostając bez niego

Nie bądź pewny, że czas masz, bo pewność niepewna
    zabiera nam wrażliwość tak jak każde szczęście
    przychodzi jednocześnie jak patos i humor
    jak dwie namiętności wciąż słabsze od jednej
    tak szybko stad odchodzą jak drozd milkną w lipcu
    jak dźwięk trochę niezgrabny lub jak suchy ukłon
    żeby widzieć naprawdę zamykają oczy
    chociaż większym ryzykiem rodzić się nie umierać
    kochamy wciąż za mało i stale za późno

Nie pisz o tym zbyt często lecz pisz raz na zawsze
    a będziesz tak jak delfin łagodny i mocny

Spieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą
    i ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą
    i nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości
    czy pierwsza jest ostatnią czy ostatnia pierwszą

Ksiadz Jan Twardowski

• Posted

[']['][']

My tak zupelnie poza tematem... więc przepraszamy z góry :oops:
    Przeglądałyśmy właśnie miau i trafiłyśmy na Twój wpis z banerkiem Choco i kociaka z plamką. Prześliczny psiaczek- rzeczywiście liskowaty- i znalazłyśmy linka :loveu: piękne masz zwierzaki, urocze i super fotki!

Pozdrawiamy serdecznie, z miau.

Posted

Podobno podczas spaceru małą wcale nie interesował kot sąsiadki siedzący na korytarzu, którego często omyłkowo jako Mruczka oczywiście bezskutecznie usiłowałam wołać do domu – czyżby Mała do tej pory usiłowała szukać Swojego Mruczusia...? Rzeczywiście często ciągnąc nas w stronę kotów piszczała tak jak piszczy gdy za kimś tęskni...
    Zwierzaki mają jeszcze inne swoje problemy:
    Mała zaprasza kotka do zabawy - wykonuje przed nim ukłony i kręci łebkiem z otwartym pysiem a on biedny nie wie co to znaczy i patrzy na nią ogłupiały – jak mu wytłumaczyć na czym polegała ukochana zabawa Choculi z Mruczusiem!
    Coraz częściej Kocio leżąc na krześle zaczepia sukę łapką ale z kolei ona nie rozumie tego zaproszenia...

Posted

[FONT=Arial]Zastanawiałam się od jakiegoś czasu ile może ważyć Mikuś i nagle w przedpokoju usłyszałam stuk przewrócił się kosz na śmieci, do którego ktoś wyrzucił puszkę po rybkach i właśnie kocio wszedł do tego kosza… i w taki sposób mogłam bezpiecznie postawić go na wadze![/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]
    [FONT=Arial]17 września 2009 ważył 3,75 kg[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]
    [FONT=Arial]Mąż i syn wielokrotnie w ciągu dnia zauważyli kotka śpiącego w łazience w miednicy…ja niestety nigdy tego nie widziałam…[/FONT]
    [FONT=Arial] [/FONT]
    [FONT=Arial]Ostatnio kiciuś miał w ciągu dnia drobną wpadkę – nie trafił z k. do kuwetki a potem bardzo wytrwale ją zakopywał – wyglądało to śmiesznie bo co chwilę podnosił łebek, wąchał i wąchał a ponieważ dalej czuł zapach zakopywał żwirkiem i wysypał prawie cały żwirek na zewnątrz.[/FONT]
    [FONT=Arial] [/FONT]
    [FONT=Arial]Kiedyś w sobotę piekłam ciasto i zastanawiałam się czy kotek nie będzie się mną zbytnio interesował – leżał sobie grzecznie cały czas na krześle…[/FONT]
    [FONT=Arial]Od wczoraj Mikuś jest już oficjalnie nasz i przestał być Gościem![/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]
    Jak często zabezpieczacie swoje kicie przeciwkleszczowo? Kiedyś Mruczusia zabezpieczałam równocześnie z Choco ale on wychodził z domu a z drugiej strony Mała może przynieść lokatora dla Mikusia na sobie... i mam temat do myślenia.

Posted

[quote name='Czoko']Przeróżnych zdjęć mamy już ponad 40 GB przechowywanych na CD, DVD, dysku.
    Bardzo lubiłam Fotosika ale 100 zdjęć wczytam bardzo szybko więc teraz szukam dobrego sposobu na zmniejszenie a potem przechowywanie zdjęć przeznaczonych do wklejenia na forum z możliwością podziału na różne albumy. Na odsiebbie tego jeszcze nie widzę ale wysłałam pytanie do pomocy...
    Przy okazji muszę sprawdzić w domu jaką mam przeglądarkę... kiedyś miałam Adsee i tam było zmniejszanie... Obróbkę, przycinanie mam na Picasa.
    Dużo zdjęć ostatnio mam zrobionych w RAW albo ponad 5 MB wiec bez obróbki niewiele zrobię i zajmie mi to trochę dłużej...zresztą znowu zaczęły się przeboje z babcią i zwiazane z nią dodatkowe obowiązki...

Przez fotosik nie straciłam jeszcze niczego.

Na forum znalazłam dość dokładne instrukcje do posługiwania się imageshack... ciekawe jak by mi się spodobało...
    Na samym początku zmniejszałam część zdjęć w czymś bez zakładania albumu i teraz nie mogę już tego odnaleźć... a jednak często wracam do linków dawno wklejonych zdjęć np Mruczusia więc przydaje mi się album...

[FONT=Verdana]Czy TinyPic i Photobucket daje możliwość przechowywania zdjęć w albumach i są widoczne miniaturki?[/FONT]

Ciekawe ktoś inny widzę że pracuje na fotozrzut.pl - tego też jeszcze nie znam!

[FONT=Verdana]Znalazłam polskie tłumaczenie dla imageshack![/FONT]
    [FONT=&quot]Google Tłumacz[/FONT]
    Tak, jak pisałam wcześniej - uzywam Imageshack. I faktycznie od czasu do czasu sa problemy, ale wystarczy odczekać z pół godziny i potem jest już wszystko OK. Na razie nie zamierzam zmieniać tego programu na inny.

[quote name='Czoko']Fotozrzut już oglądałam – okazuje się ze zdjęcia są przechowywane około 60 dni i bezpieczniej jest wczytać je ponownie...

Prosiłam Krzysia żeby się przyglądnął jednej i drugiej – nie wiem co oznacza informacja o miesięcznym transferze itd. żebym się znowu nie wkopała... na razie dalej mamy szaleństwo z babcią... a raczej huśtawkę bo albo sobie jedzie taksówką do marketu i po kilku godzinach dzwoni żeby po nią przyjechać albo przesiaduje po restauracjach albo leży prawie obłożnie chora i nie stosuje żadnych higienicznych zabezpieczeń... dziś jest dzień sprawdzania czy zjadła wszystko co przesłałam czyli obiad , który miał być dla Krzysia...a ja właśnie zostałam bez produktów na obiad...ups...
    A na co Babcia choruje? Bo nie pamiętam...

[quote name='Czoko']Zamiast fotosika, w którym zaczęły się problemy szukam czegoś z bezpłatną wersją gdzie można tworzyć albumy bo często wracam do starszych zdjęć(albumu w imageshack nie miałam możliwości zobaczyć więc nie wiem czy spodobałby mi się... ) oraz są linki dla forum oraz miniaturki samootwierające się do pełnego rozmiaru.

Nie wiem nic na temat tinyPic

Fotozrzut już oglądałam – okazuje się że zdjęcia są przechowywane około 60 dni i bezpieczniej jest wczytać je ponownie...

Nikt z odsiebie nie odpowiedział na mojego maila...

Prosiłam syna żeby się przyglądnął jednemu i drugiemu (Imageshack i Photobucket) – nie wiem co oznacza informacja o miesięcznym transferze itd. żebym się znowu nie wkopała... Do jakiej wielkości zmniejszacie zdjęcia przed wczytywaniem?

Na forum miau będą mi potrzebne linki do samootwierających się miniaturek. Jak można zrobić link do miniaturki - co trzeba dopisać i do którego linka z Photobucket?
    Czy wystarczy ta informacja: "Photobucket w miniaturce ma th_ przed nazwą zdjęcia"

Na początku musiałabym zdobyć porządną instrukcję obsługi a nie wiem ile cierpliwości będzie miał Krzyś.
    Próbuję ustalić jakie są limity na bezpłatnych wersjach - na IS chyba 5 GB i 10 GB transferu nie wiem w jakim okresie - nie widziałam jak wyglądają albumy tam prowadzone. Na Pb widzę że jest miejsce na 5000 zdjęć.

Coś wieczorem w polskim tłumaczeniu czytałam że pojawiła się wśród nowości opcja z linkami do samootwierających się miniaturek coś z yahuu tylko nie wiem w której opcji – czy wersji bezpłatnej też to dotyczy... może zrozumie to ktoś lepiej zorientowany informatycznie...

Na temat imgeshack czytałam opinię że często jest przeciążony i znikają zdjęcia tzn. widać tylko krzyżyki...albo znikają starsze zdjęcia... jakie są Wasze doświadczenia?
    Moje fotki nie znikają i są nadal do oglądania w Imageshacku.
    A fotki zmniejszam do takiej wielkości, jaka obowiązuje na DGM (640x480).

[quote name='Czoko'][FONT=Arial]Zastanawiałam się od jakiegoś czasu ile może ważyć Mikuś i nagle w przedpokoju usłyszałam stuk przewrócił się kosz na śmieci, do którego ktoś wyrzucił puszkę po rybkach i właśnie kocio wszedł do tego kosza… i w taki sposób mogłam bezpiecznie postawić go na wadze![/FONT]

[FONT=Arial]17 września 2009 ważył 3,75 kg[/FONT]

[FONT=Arial]Mąż i syn wielokrotnie w ciągu dnia zauważyli kotka śpiącego w łazience w miednicy…ja niestety nigdy tego nie widziałam…[/FONT]

[FONT=Arial]Ostatnio kiciuś miał w ciągu dnia drobną wpadkę – nie trafił z k. do kuwetki a potem bardzo wytrwale ją zakopywał – wyglądało to śmiesznie bo co chwilę podnosił łebek, wąchał i wąchał a ponieważ dalej czuł zapach zakopywał żwirkiem i wysypał prawie cały żwirek na zewnątrz.[/FONT]

[FONT=Arial]Kiedyś w sobotę piekłam ciasto i zastanawiałam się czy kotek nie będzie się mną zbytnio interesował – leżał sobie grzecznie cały czas na krześle…[/FONT]
    [FONT=Arial]Od wczoraj Mikuś jest już oficjalnie nasz i przestał być Gościem![/FONT]

Jak często zabezpieczacie swoje kicie przeciwkleszczowo? Kiedyś Mruczusia zabezpieczałam równocześnie z Choco ale on wychodził z domu a z drugiej strony Mała może przynieść lokatora dla Mikusia na sobie... i mam temat do myślenia.
    Cieszę się, że z Gościa Mikus stał się Domownikiem!

Ja moje koty 2-3 razy w roku spryskuje Frontlinem.

Pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):
    Masz cudowna suczke!! w wolnej chwili od poczatku przejrze galerie ;)

zapraszam do nas

Bardzo dziękuje za wizytę i z przyjemnoscia też was odwiedzę gdy tylko dogo przestanie mnie wyrzucać z systemu....

Asiaczek napisał(a):
    Tak, jak pisałam wcześniej - uzywam Imageshack. I faktycznie od czasu do czasu sa problemy, ale wystarczy odczekać z pół godziny i potem jest już wszystko OK. Na razie nie zamierzam zmieniać tego programu na inny.

A na co Babcia choruje? Bo nie pamiętam...

Moje fotki nie znikają i są nadal do oglądania w Imageshacku.
    A fotki zmniejszam do takiej wielkości, jaka obowiązuje na DGM (640x480).

Cieszę się, że z Gościa Mikus stał się Domownikiem!

Ja moje koty 2-3 razy w roku spryskuje Frontlinem.

Pzdr.

Asiu bardzo dziękuje że mi złożyłaś wizytę i sprawiłaś mi tym wielką przyjemność a nawet przeczytałaś wszystkie moje posty... mam nadzieję że domyślasz się Kto jest Moim Najwierniejszym Gościem od zawsze:oops:

Posted

Zaczynam eksperymenty czy uda mi się wyprodukować dla potrzeb miau miniaturkę samootwierającą się po kliknięciu do pełnego rozmiaru...
    Zdjęcia
    http://i1.tinypic.com/v4cah5.jpg

http://img161.imageshack.us/img161/8679/zmianarozmiarup1020196pierwsze.jpg

i próby ich miniaturek
    http://i1.tinypic.com/v4cah5_th.jpg

http://img161.imageshack.us/img161/8679/zmianarozmiarup1020196pierwsze.th.jpg

Później pododaję IMG i URL i zobaczę co wyszło...

Posted

Czoko napisał(a):
    Bardzo dziękuje za wizytę i z przyjemnoscia też was odwiedzę gdy tylko dogo przestanie mnie wyrzucać z systemu....
    Asiu bardzo dziękuje że mi złożyłaś wizytę i sprawiłaś mi tym wielką przyjemność a nawet przeczytałaś wszystkie moje posty... mam nadzieję że domyślasz się Kto jest Moim Najwierniejszym Gościem od zawsze:oops:

Ja, po ostatnich problemach z DGM, mam już spokój. Wszystko się dobrze otwiera, loguję się bez problemów...

No kto jest tym Najwierniejszym Gościem, no kto?;)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
    J
    No kto jest tym Najwierniejszym Gościem, no kto?;)

pzdr.

Też pytanie: ASIACZEK!

Nad odpowiedzią na temat babci muszę pomyśleć jak to ująć...

Imageshack ma chyba gotowe linki do samootwierajacych sie miniaturek... muszę poszukać na miau - były instrukcje...

Posted

Babcia...
    78-letnia babcia choruje na wszystko jest możliwe - nadciśnienie, narządy ruchu, kręgosłup, nawracające problemy urologiczne, puchniecie nóg, miażdżyca, problemy żołądkowo-wątrobowe po każdym przejedzeniu a jest po operacji woreczka żółciowego. Nawet w młodości nie lubiła spacerować tylko wszędzie siedziała i się objadała. Teraz najchętniej by tylko siedziała albo leżała w łóżku nawet bez chodzenia do WC. Teraz ciągle albo się przejada albo opija albo nic nie je wtedy słabnie traci równowagę albo uginają się jej nogi i nie może się podnieść. Na każdy temat wie wszystko najlepiej, wszystko neguje, odrzuca wszystkie diety nie stosuje się do zaleceń lekarzy...

Posted

[quote name='Talia']Choco jest przesłodka:loveu::loveu::loveu: Rzeczywiście czekolada wyzwala endorfiny:lol:Pozdrawiam i dobranoc:p:loveu:

Serdecznie witamy Nowego Gościa i zapraszamy częściej1:lol:

Zaczynam eksperymenty czy na podstawie moich starych linków uda mi się wyprodukować dla potrzeb miau miniaturkę samootwierającą się po kliknięciu do pełnego rozmiaru

http://i1.tinypic.com/v4cah5.jpg" class="ipsImage" alt="">
    http://img161.imageshack.us/img161/8...96pierwsze.jpg" class="ipsImage" alt="">

i próby ich miniaturek
    http://i1.tinypic.com/v4cah5_th.jpg" class="ipsImage" alt="">

http://img161.imageshack.us/img161/8...ierwsze.th.jpg" class="ipsImage" alt="">

Posted

Dziękuję bardzo Asiu!

Już znam efekty eksperymentu:

Własnego linka dla zdjęcia w Photobucket nie mam.

Zdjęcie z ilTynipic widać, miniaturkę widać ale się nie powiększa wiec ten portal się nie nadaje!

Zdjęcie z linka wyprodukowanego dla imageshack ani miniaturka wcale się nawet nie wyświetliło... więc dalej nic nie wiem ale za to imageshack ma gotowe linki dla miniaturek!.... zrobię kolejna próbę... w nastepnym poście

http://img161.imageshack.us/img161/8679/zmianarozmiarup1020196pierwsze.jpg
    http://img161.imageshack.us/img161/8679/zmianarozmiarup1020196pierwsze.jpg" class="ipsImage" alt="">
    [FONT=&quot]http://img161.imageshack.us/img161/8679/zmianarozmiarup1020196pierwsze.th.jpg" class="ipsImage" alt=""> [/FONT]