Figa Bez Maku Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Ha! musze się więc uzbroic w cierpliwość...tak zachęcająco piszecie o tych filmikach...:cool3:a swoja droga to rzeczywiśćie..dogo działa inaczej w zależności od komputera:mad: Quote
Czoko Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Po pozdrowieniu przesłanym na koncie filmowych natychmiast sprawdzałam czy myślę o Właściwej Osobie i rzeczywiście się nie myliłam. Dziś oficjalnie złożyłam Wam wizytę po dłuższym okresie nieobecności! Pozdrawiamy Wszystkich serdecznie Ewa Quote
Figa Bez Maku Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 A my zbieramy sie i za jakaś godzinkę pojawimy sie na PM........wieczorem musze zrobic uszka:cool3: i nie chcę żeby różne takie stworzenia mi patrzyły na ręce.( mają spać padnięte:diabloti:)...bo Fiśka to chyba i grzybom nie przepuści:diabloti: Quote
Czoko Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='Figa Bez Maku']A my zbieramy sie i za jakaś godzinkę pojawimy sie na PM........wieczorem musze zrobic uszka:cool3: i nie chcę żeby różne takie stworzenia mi patrzyły na ręce.( mają spać padnięte:diabloti:)...bo Fiśka to chyba i grzybom nie przepuści:diabloti: Dziękuję za wiadomość - okazało się że i tak nie dałabym rady dołączyć późno wieczorem wróciliśmy od teściowej i my jeszcze trochę uważamy na małą ale już wkrótce możemy kontynuować życie towarzyskie! Pozdrawiam Wszystkich serdecznie – nie ma mnie bo zależy mi na urlopie w okresie międzyświątecznym a dojechała dość duża ilość materiałów, które opracowane muszą trafić we właściwe miejsca przed Świętami a w domu TZ zaprosił swoją Rodzinę na wcześniejszą Wigilię a później mamy normalną naszą dla domowników. Quote
Figa Bez Maku Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Ojej Ewo to masz podwójną robotę jak rozumiem:cool3::crazyeye:?Ja na szczęście w Wigilię mam dzień wolny....:cool3: Quote
Czoko Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Figa Bez Maku napisał(a):Ojej Ewo to masz podwójną robotę jak rozumiem:cool3::crazyeye:?Ja na szczęście w Wigilię mam dzień wolny....:cool3: Tak a podczas spotkania wysłuchiwanie jaka to wspaniała i genialna jest starsza synowa i ich dzieci mimo że od lat są po rozwodzie. Quote
Czoko Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Dziękuję Kasiu - czytałam wszystko o cieczce! [FONT=Times New Roman][FONT=Arial Unicode MS]Nie musiałam iść do weta dowiadywać się o cieczkę, największe ciągnięcie do piesków było właśnie około 13 dnia, pojedyncze kropelki krwi znajdowałam na podłodze zanim ślicznie zostały wylizane, minąła tydzień, zdecydowanie zmienił się stosunek do psów ale jeszcze z tydzień i dziewczynka będzie mogła nareszcie swobodnie pobiegać spuszczona ze smyczy.[/FONT] [FONT=Arial Unicode MS]Początek sprawdzasz identycznie jak ja – chusteczką.[/FONT] [FONT=Arial Unicode MS][/FONT] [FONT=Arial Unicode MS]Próbowałam karmić Nutra Nugetts ale szybko zrezygnowałam – to był okres największych problemów z niejadkiem – nie smakowało mimo prób dosmaczania ani przegłodzenia.[/FONT] [/FONT] Quote
Figa Bez Maku Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Czoko napisał(a):Tak a podczas spotkania wysłuchiwanie jaka to wspaniała i genialna jest starsza synowa i ich dzieci mimo że od lat są po rozwodzie. Ewuniu...stal hartowana to przy twoich nerwach mały pikuś.....:cool1:..mnie zadusiłoby chyba:mad::cool3: Quote
Asiaczek Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Jestem, jestem! Co prawda przelotem pomiędzy pokojem a kuchnią... Pzdr. Quote
Tollerka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Dużo szczęścia, zdrowia i powodzenia, to tradycyjne, najszczersze życzenia. Wesołych Świąt i Roku szczęśliwego. Niech obficie da, co ma najlepszego! Anita&Florek Quote
Czoko Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Dziękuję bardzo za życzenia Wszystkim swoim Przemiłym Gościom. Życzę Wszystkim zdrowych spokojnych wesołych i szczęśliwych Świat Bożego Narodzenia! Wczorajsza przyspieszona Wigilia trwała od 15-22. Wkrótce rozpoczynamy kolejną w zmniejszonym gronie i muszę wracać do kuchni. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Ewa Quote
Klaudia :-) Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Ewa wszystkiego najlepszego dla całej rodzinki:-) wielka kość dla Czokulca i obyśmy spotkały się w przyszłym roku przy okazji jak będe na jakiś zawodach agility w Warszawie:-) Quote
Asiaczek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Czoko pewnie gdzieś wyjechała albo ugrzęzła w kuchni...:evil_lol: Pzdr. Quote
Katerinas Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Czoko ... Witaj w Nowym Roku. Szczęścia i uśmiechu :-) Pisz co tam u czekoladowej suni :-) Quote
Czoko Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Klaudia :-) napisał(a):Ewa wszystkiego najlepszego dla całej rodzinki:-) wielka kość dla Czokulca i obyśmy spotkały się w przyszłym roku przy okazji jak będe na jakiś zawodach agility w Warszawie:-) Mam też taką nadzieję! Będzie bardzo miło poznać Was osobiście - na bordercollie też Was odwiedzam ale się nie ujawniłam a właściwie wszędzie używam innego nicka tego z nazwisk. Asiaczek napisał(a):Czoko pewnie gdzieś wyjechała albo ugrzęzła w kuchni...:evil_lol: Pzdr. Katerinas napisał(a):Czoko ... Witaj w Nowym Roku. Szczęścia i uśmiechu :-) Pisz co tam u czekoladowej suni :-) Witam serdecznie Wszystkich Miłych Gości! Życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i w tej chwili najważniejsze duużo zdrowia! Jestem, wróciłam i... właśnie odebrałam 150 służbowych maili, które muszę jakoś ogarnąć po prawie 2 tygodniach nieobecności. Jeszcze na wczoraj wieczór mąż zaprosił naszą znajomą a ponieważ obiad był zbyt smaczny na dzisiaj gotowałam w nocy następny... więc Asiu jak zwykle miałaś rację - utknęłam w kuchni... Quote
Asiaczek Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Hihihi, a co to byl za dobry obiadek? To znaczy, co tam ugotowałas? pzdr. Quote
Czoko Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Asiaczek']Hihihi, a co to byl za dobry obiadek? To znaczy, co tam ugotowałas? pzdr. [quote name='Waxy']Czekamy na nowe zdjęcia :evil_lol: [FONT=Arial Unicode MS]Krzyś uwielbia kurczaka w każdej postaci – była pierś kurczaka z ryżem i jarzynkami przyrządzona w formie risotta, kolejne zamówienie to była zapiekanka z ziemniakami, udkami kurczaka i cebulką czyli niezła zabawa.[/FONT] [FONT=Arial Unicode MS]Nad zdjęciami pomyślę chociaż podczas byle jakiej pogody niewiele wyszło.[/FONT] [FONT=Arial Unicode MS]Połknięty rzep i inne nietypowe przypadki[/FONT] [FONT=Arial Unicode MS] Czy miałyście kiedyś przypadek zjedzenia rzepa przez psa?[/FONT] [FONT=Arial Unicode MS]Nam przytrafiło się to po raz drugi w życiu – pierwszy raz był około półtora roku temu a drugi wczoraj w związku z czym jestem dziś niezbyt przytomna bo przez całą noc pilnowałam suczki czy nie musimy natychmiast biec do weterynarza, rano dyżur i obserwację przejął mąż.[/FONT] [FONT=Arial Unicode MS]Podczas spaceru weszła między rzepy i zanim ją wyczesałam widocznie połknęła kawałek rzepa. Wyglądało to jak czkawka, później próba odksztuszenia, odruchy wymiotne i wszystko trwało króciutko.[/FONT] [FONT=Arial Unicode MS] Zjadła duży kawałek surowego mięska, popiła i rano zjadła całą miskę jedzenia z puszki i przypuszczam że już będzie po problemie.[/FONT] [FONT=Arial Unicode MS]W porannym wypróżnieniu nie było nic. Do tej pory od rana mąż mówił że jest wszystko dobrze.[/FONT] Quote
Rudzia-Bianca Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 pozdrawiamy nowowrocznie :) a to Czokula ma pomysły , zjadaz rzepów ;( oby nic jej nie było . Biana ostatnio miała rzepowe korale ale na szczęście nic z nich nie zjadła . Miziaki dla czekoladki a Wam wszystkiego dobrego w Nowym Roku . Quote
Asiaczek Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Moim sukom sznaucerkom zdarzyło się zjeść rzepy wygryzane z futerka, szczególnie z łap. Owszem, troche kaszlały, miały odruchy wymiotne, ale wszystko skończylo się dobrze. Pzdr. Quote
Katerinas Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Czoko'][FONT=Arial Unicode MS][/FONT] [FONT=Arial Unicode MS]Połknięty rzep i inne nietypowe przypadki[/FONT] [FONT=Arial Unicode MS] Czy miałyście kiedyś przypadek zjedzenia rzepa przez psa?[/FONT] [FONT=Arial Unicode MS]Nam przytrafiło się to po raz drugi w życiu – pierwszy raz był około półtora roku temu a drugi wczoraj w związku z czym jestem dziś niezbyt przytomna bo przez całą noc pilnowałam suczki czy nie musimy natychmiast biec do weterynarza, rano dyżur i obserwację przejął mąż.[/FONT] [FONT=Arial Unicode MS]Podczas spaceru weszła między rzepy i zanim ją wyczesałam widocznie połknęła kawałek rzepa. Wyglądało to jak czkawka, później próba odksztuszenia, odruchy wymiotne i wszystko trwało króciutko.[/FONT] [FONT=Arial Unicode MS] Zjadła duży kawałek surowego mięska, popiła i rano zjadła całą miskę jedzenia z puszki i przypuszczam że już będzie po problemie.[/FONT] [FONT=Arial Unicode MS]W porannym wypróżnieniu nie było nic. Do tej pory od rana mąż mówił że jest wszystko dobrze.[/FONT] Ależ ta Twoja Czoko ma pomysły :roll: Dobrze że nic się nie działo ... Quote
Recommended Posts