Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na koniec wrzesnia Gajunia powinna byc juz spakowana. Wszystko o jej wrazliwym serduszku i o tym, ze nie wiemy czy byla sterylizowana, napisze jeszcze raz do jej Panciow.

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na wątku Buby przeczytałam dziś wpis Malibo- usłyszała od dr Niziołka, że psów, które mają problemy z serduszkiem nie należy odchudzać, bo im te zapasy są potrzebne :crazyeye:
człowiek się uczy całe życie...
jak oglądam filmiki, na których jest Gaja to mam rogala na twarzy :) zawsze

Posted

Może odchudzac to nie, ale na pewno nie można dopuszczac, by pies dalej tył ;)
Choc mnie sie to tak na prawdę wydaje nieco dziwne. Jednak ludziom otyłym, o słabych sercach w pierwszej kolejności zaleca się zbicie wagi. Prawdę powiedziawszy ta teoria dr Niziołka jakoś do mnie nie przemawia. Wszystko zależy może, o jakie odchudzanie chodzi?

Posted

pewnie nie można głodzić i trzeba pilnować, aby organizm dostawał wszystkie niezbędne witaminy i mikroelementy, nie można też forsować psiaka treningami, ale też mam wątpliwości, że nadmiar tkanki tłuszczowej jest przy chorobie serduszka ok...

Gajuniu :) to już powolutku się pakuj ;)

Posted

Może chodzi o stres związany z odchudzaniem - wiem coś o tym! :) Jak tylko postanowię, że się będę odchudzać, wpadam w taką nerwancję, że wieczorem wcinam całą tabliczkę czekolady, więc mam wyrzuty sumienia, co pogłębia stres i... kółko się zamyka :) Gajunia, pakuj się Królewno, nie stresuj i szczęścia Ci życzę, maleńtasie!

Posted

Gaja bedzie miec na ewno super domek ! Jej adopcja zajmuje sie tyle osob, ktore pokochaly Gajunie z tego cudnego filmiku :loveu:

Zeby takie miala wakacje jak BOY :
[url]http://www.dogomania.pl/threads/21585-Wyżełkowate-psiaki-BOYKA-i-BOY-po-latach-w-schronisku-nareszcie-w-domach!!!/page91?p=15313792#post15313792[/url]

Posted

[CENTER][B]Proszę, zajrzyjcie na wątek Maksia - psiaka uratowanego przed morbitalem... Jest w hotelu od miesiąca, a nie ma ani złotówki deklaracji :([/B]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/189585[/url][/CENTER]

Posted

Ktoś tu dobrze przewidywał napływ finansów na konto corgowe ;)
[B]2912 zł[/B] - taka wpłata przyszła :crazyeye:

A Gajka faktycznie może mieć problemy serduchowe, bo czasami zdarza się jej zaharczeć, wygląda mi to na sercowy kaszel :roll:

Posted

Radunia pisala, ze beda miec wystawe klubowa, to pewnie zbiorka zebrana na mielczaki ! SUPER WYNIK !

[B][COLOR=green]Wielkie podziekowania dla CORGIMANIAKOW[/COLOR][/B] :Rose:

Posted

No to podliczenie sumki nadszedł czas ;)
Następne rozliczenie będzie chyba końcowe :p

Stan konta na 10 sierpień +231,10 zł
Wpłaty:

2912 zł Magda Z. (tyle tych Magd, że nie pamiętam nicku z dogo :oops:)
Razem: 3143,10 zł

Koszty:
300 zł hotelowanie

3143,10 zł - 300 zł = +2843,10 zł
Stan konta na 9 wrzesień wynosi +2843,10 zł.

Posted

Przeglądam galerię i staram się jakiegoś niskopodłogowego wielkoucha wypatrzyć ;) Czyli Nel też odpada... i Raduś też... muszę dobrze poszukać, kto zostanie :)

Magda Z wpłaciła w imieniu corgomaniaków :) zaraz będzie pewnie prosiła, żeby wpis zmienić :D