Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Eh, domki, domki...
Gajuniu, przepraszam, że zaśmiecam Twój wątek, ale jestem w tzw. kropce, bo szukamy domku dla dwóch znajdek spod naszego płotu, a kompletnie nie wiemy jak się do tego zabrać. Wspomóżcie, Doświadczone Cioteczki, baaardzo prosimy. Nie są potrzebne pieniądza, karma czy leki - potrzebny jest TYLKO DOM!
Wątki założyłam, ale to kropla w morzu potrzeb :( Chociaż zajrzyjcie...
Psiaczek
http://www.dogomania.pl/threads/191249-Z-muchami-wygra%C5%82em-%E2%80%93-teraz-walcz%C4%99-o-dom!#top
Sunia
[FONT=&quot]http://www.dogomania.pl/threads/191250-Gryz%C5%82am-%C5%82a%C5%84cuch-%E2%80%93-teraz-chc%C4%99-%C5%BCy%C4%87-tak-jak-na-to-zas%C5%82uguj%C4%99!-potrzebne-OG%C5%81OSZENIA?highlight=gryz%C5%82am
[/FONT]

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Karolcia, to może jeszcze Radusia i Ptysia byś podesłała?.... ;)
Skąd Ty wyczarowałaś 15 chętnych domów?????

Też się nad tym zastanawiałam i aż bałam się zapytać, czy to aby nie błąd pisarski :)

Posted

No i co?... Jeśli ściga, ale nie ma w niej morderczych instynktów - przywyknie :) Nasza Tośka ścigała ze 3 tyg. - w sensie, że zwracała uwagę na koty i nie mogły bezkarnie przechodzić przez środek salonu. Potem sobie odpuściła i teraz kompletnie je olewa.

Posted

i ten jęzor :) Gaja jest cudowna a Szermanowi to trzeba jakiś medal za znoszenie tych testów!
Nasz kocica mieszka z 2 psami, ale jak widzi obcego to zwiewa jak torpeda! kiedyś to myśleliśmy, że z balkonu wyskoczyła! ale tylko wspięła się po pergoli... a co się strachu najedliśmy zanim ją tam zlokalizowaliśmy ;)