Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gaji chyba w boksie nie jest tak źle, bo bardzo chętnie do niego wraca i sama wchodzi. Chyba miska ją tam głównie ciągnie, bo zawsze ją widzę przy niej :eviltong:

Posted

Murka napisał(a):
Gaji chyba w boksie nie jest tak źle, bo bardzo chętnie do niego wraca i sama wchodzi. Chyba miska ją tam głównie ciągnie, bo zawsze ją widzę przy niej :eviltong:

Pusta też jest atrakcyjna?... Mam u siebie kota, którego celem życia jest jedzenie (odkąd nie musi go sam zdobywać na warszawskich ulicach). Potrafi zasnąć przy pustej misce, stwierdzając widocznie, że nie opłaci się złazić z szafki, na której dostaje jeść, bo potem znów trzeba będzie się męczyć i wskakiwać :)

Posted

Jelena Muklanowiczówna napisał(a):
Tylko coś się tej klusi nie chce biegać! :D

Podczas panujących ostatnio upałów nie chciało się biegać nawet zapalonym biegaczom - wiem coś o tym :)

Posted

chyba zgapiłam od Ra_duni ;)
Gaja jest tak urocza jak Całusek- każde zdjęcie jest super, bo psiaki uśmiechnięte zawsze od ucha do ucha i pięknie pozują :)

Posted

Gaja - a ty jeszcze nie w domu?

Zdjęcia rewelacyjne :) A jak kuperek nastawiała do drapania :D
Widzę, że hasło przewodnie wątku to "trzeba dbać o linię - linia musi być gruba i wyraźna" :D
Gajunia jak widzę stosuje się do hasła wręcz wzorcowo ;)