Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A domki potrzebne, oj potrzebne. Kolejne bidy czekaja na miejsce w hoteliku.

Swoja droga, to niech Karolciasz porzadnie odpocznie, dziewczyna zawsze siedziala i pomagala, robila duzo ogloszen.

Posted

Calkowity spam wg mnie, zreszta sami przeczytajcie :diabloti: Gajunia jest warta 400 EUR jako 'item' czyli przedmiot transakcji.

I saw your item on allegro and i will be paying you Euro 400 for the item,so send me your full name for me to make the immediate payment via cheque.
I'll want you to end the auction of the item on ALLEGRO,because i am ready to make the immediate payment.i will send you as cheque as soon as you send me your full name and full
address.. i'll be waiting to read from you.. Thank you God bless..

Posted

noo, może jeszcze rozmiar stanika i wagę mu podac ... Totalny spam, lub gorzej, próba wyłudzenia pełnych danych osobowych. Jak dla mnie gośc do zgłoszenia do obsługi allegro.

Posted

Gajka jedzie w sobotę na sterylkę. Mam nadzieję, że nie będzie problemów przy jej tuszy, ale znów czekać aż schudnie - to może miesiące potrwać... Beatka mówiła, żeby ją przywieźć. Od razu zrobimy ząbki :)

Posted

Ale Gajka chyba aż tak okropnie gruuuba nie jest, żeby były duże problemy przy sterylizacji... Dobrze, że w sobotę już wracam, będę mogła śledzić wiadomości na bieżąco.