Ra_dunia Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 nie wiem jak :loveu: jest prześliczną parówą! :loveu: i ten uśmiech :) http://i32.tinypic.com/29u1c7.jpg a w oczkach widać iskierki :loveu: Quote
eloise Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 cudowna mała szelma :) no, może nie taka mała ;) Quote
Nutusia Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 A to Kaśka złośnica, no! Charakterna kobitka :) A duzi, jak to duzi - co się będą z dziamgotem sprzeczać! :) Quote
agusiazet Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Gaja jest super parówą i z charakterem, cóż więcej chcieć? Quote
halcia Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Ra_dunia,upolowałysmy zawalistego psiaka w Twoim typie dzis w Mielcu.Zawalisty z tym swoim spojrzeniem,po chwili z przytulaniem i zaczepianiem.Ja tam sie głownie w ONkach kocham,ale to cos mnie troche uwiodło.bedzie miał Raduś na imie. Quote
Ra_dunia Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 halcia napisał(a):Ra_dunia,upolowałysmy zawalistego psiaka w Twoim typie dzis w Mielcu.Zawalisty z tym swoim spojrzeniem,po chwili z przytulaniem i zaczepianiem.Ja tam sie głownie w ONkach kocham,ale to cos mnie troche uwiodło.bedzie miał Raduś na imie. To jak zdjęcia zrobiłyście to bardzo, bardzo proszę :) Można tu lub na mieleckim ;) Quote
halcia Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Ja gagatka lapalam i trzymałam,zdjecia ma Aga:lol:Poczatek był:strasznie chciałbym...ale sie boję,wychylał i cofał,a potem jak już wiedział jak fajnie na rekach to sie pchał do mnie. Quote
Ulka18 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Wypatrzylysmy Gaje 2 w boksie 162. Pani Iza juz ma moja prosbe o zdjecia. Gaja 2 jest mniejsza od oryginalu, ale ma identyczne umaszczenie. Quote
MagCH Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 U Murki to chyba "Zaczarowany Ogród" jest. Psie bidy w księżniczki się zmieniają :) . Oby Gaja szybko dobry dom znalazła i zwolniła miejscy następnemu Quote
Ra_dunia Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Ojej, właśnie zobaczyłam, że gagatek nie Ruduś a Raduś :) :loveu: A Gaji 2 trzeba jakieś imię wymyślić ;) Gajuniu - zazdrośnico, mam nadzieję, że nam wybaczysz te rozmowy o innych psiakach ;) Quote
Ulka18 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Radus, Radus od Raduni, cudo nie pies :iloveyou: Od razu jak go zobaczylysmy, to pomyslalysmy o Tobie Raduniu :fadein: Gajunie 2 bedzie robic P.Iza, mam obiecane zdjecia. Quote
bila1 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 a zdjęcia Radusia też będą? na forum corgi są informacje, ze kilka osób pytało o corgopodobne kundelki; może akurat? Quote
Ulka18 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='bila1']a zdjęcia Radusia też będą? na forum corgi są informacje, ze kilka osób pytało o corgopodobne kundelki; może akurat? Dzisiaj dam Radusia na strone schroniska. Sorry, ale po 4,5 godz latania i robienia zdjec w upale, nie da sie z marszu siasc na kompie i wstawic wszystkich psow. 3 inne psy dodalam wczoraj, mozna je oglaszac. PS. mam juz Gajunie 2 od P.Izy, ale Gaja 2 ma dluzsze lapki. Ona nie jest duza, jest niewielka, nie wiem czemu tak wyszla na zdjeciach. Quote
halcia Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 To rezerwujcie mu miejsce...ktos nie pożałuje.Ale Aga ma mase zdjec,po wczorajszym pobycie i zeby nie było pomyłek wstawia je w kolejnosci robienia.Radus prawie ma koncu jest,bo to wysoki nr boksu,a zaczęłysmy od początkowych numerów.Na razie moze skorzystajcie z tego jednego zdjęcia ,jest na watku głównym.A druga Gaja,to moze Gajka?Gaja wybacz nam,ale to o twoich kolegach i koleżankach mowa.Tobie juz lepiej,im jeszcze nie. Quote
Nutusia Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Mogę prosić o link do "waszego" schroniska?... Jesteście absolutne debeściary z tym wyciąganiem do lepszego życia! Szacun, jak mawiają nieco młodsi :) Quote
Ulka18 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 www.mielec.bezdomne.com -> od dzisiaj galeria bedzie aktualna :fadein: Quote
agusiazet Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 No, Gaja biegaj na pierwsza, może schudniesz:) Quote
Ra_dunia Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Ja już Radusia wstawiłam na forum corgi :) mam nadzieję, że któryś z domków się zdecyduje. Rzeczywiście ostatnio parę zapytań przyszło o corgopodobne ;) Ludzie zakochują się w ucholach :D Quote
halcia Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Ja mysle,ze Radus pójdzie jak w dym....on normalnie uwodzi tym spojrzeniem,a na "zywca"jeszcze bardziej ujmujacy......To juz tu dopisze...podpadła mi za pogonienie Iliana:cool3:ledwo ma chwile dobrze,juz cwana? Quote
Ra_dunia Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 zaraz mu wątek założę ;) bo by Gajce tak nie offować. Ona zazdrośnica straszna, to jak się dowie, może się obrazić :D Quote
Ra_dunia Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 tekst dla Gajuni: Radosny rozmachany ogonek wita każdego. Króciutkie nóżki szybko przebierają, żeby jak najprędzej odebrać swoją porcję pieszczot. Mały, zimny nosek trąca natarczywie dłoń, która choć na chwilę pozwoliła sobie na odpoczynek od głaskania ślicznej główki z niesamowitymi uszami. To Gaja, 8 letnia suczka ze schroniska, odrabia zaległości w kontakcie z człowiekiem. Na szczęście pobyt za kratami nie zniszczył wspaniałego charakteru Gajuni. Pozostała otwartą, zapatrzoną w człowieka sunią. Obecnie Gaja przebywa w hoteliku dla zwierząt w potrzebie. Tam przechodzi pełny "przegląd": została odrobaczona i zaszczepiona, niedługo czeka ją również sterylizacja, czyszczenie ząbków, manicure i pedicure. A potem... mamy nadzieję, że ktoś zakocha się w radosnej Gaji i zechce podarować jej dom. Może to będziesz właśnie Ty... ? I wątek Radusia ;) : http://www.dogomania.pl/threads/189581 I allegro Gajuni : http://allegro.pl/show_item.php?item=1160433017 Quote
Ra_dunia Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 a u Gaji cisza ;) wszyscy pobiegli Radusia podziwiać... Nie martw się Gajuniu. Popodziwiają i wrócą :) Quote
Recommended Posts