Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gaja to przecież "rasowa" parówa jest :)
Jakby która ciotka znalazła chwilke na uzupełnienie tej ankietki to wrzucimy Gaję na "parówki "

IMIĘ:
WĄTEK: (lub strona www)
KASTRACJA?STERYLIZACJA:
STAN ZDROWIA:
CZIP:
SZCZEPIENIA:
STOSUNEK DO LUDZI:
STOSUNEK DO DZIECI:
STOSUNEK DO INNYCH PSÓW:
STOSUNEK DO KOTÓW:
INNE WAŻNE INFORMACJE:
KRÓTKI OPIS:

Posted

na tym miejscu to same takie parówy siedzą ;)
Murko - czy możemy Cię prosić o opis Gajuni? Póki co chyba jeszcze nie wiemy, jaka ona jest w stosunku do dzieci (ale sądzę, że nie będzie najmniejszych problemów ;) ). Do innych psiaków chyba jest przyjacielska? I trzeba jej zrobić "test Szermana" :P

Posted

majuska napisał(a):
Gaja to przecież "rasowa" parówa jest :)

Czyli co?... Precz z dietą?!?!? Tylko czy wtedy Murka zdania nie zmieni co do klasyfikacji "wielkościowej"? :)

Posted

Ona jest podobna do mojej Strzałeczki

• . Tylko moja paróweczka była cała czarna, ale za to też miała nadwagę. Rozkosznie to wyglądało jak tą parówkowatą pupcią kręciła na boki, ciesząc się, gdy któreś z nas wróciło do domu.

Ulka18, to zdjęcie w Twoim avatarze (podobnie jak majuski) przyprawia mnie zawsze o niekontrolowane wybuchy śmiechu! Wielokrotnie juz próbowałam złapać Jarosława w podobnej pozycji, ale mi się nie udało! :)

• Posted

o - pańcia Jarusiowa zawitała :) Nie chcecie towarzyszki dla Jarusia?? ;)
    Parówę Gajunię należy odchudzić, najwyżej będzie paróweczką, przy swym niskim podwoziu nigdy nie zatraci swej parówskowości.

Posted

Schudnie, schudnie na pewno, przeciez teraz rusza sie, biega. W schronisku i tak miala duzy boks, gdyby byla w mniejszym, pewnie nózki by juz ja teraz bolaly.

Jelena, do takich zdjec jak moja Casablanka w awatarku, to najlepsza jest moja corka. Ma cierpliwosc do robienia zdjec.

Posted

Ciotki, ja z chęcią wezmę każdego psa! Tylko mi kupcie dom, a założę hotelik i zrobię Murce konkurencję! ;-) Albo co tam! Od razu cały dworek z tymi wszystkmi stajniami i pralniami i zrobimy tam wielozwierzęce przytulisko!

A co do zdjęć, to ja też mam cieprliwość (tylko sprzęt mnie ostatnio zawodzi), ale Jarek taki ruchliwy, że nie udaje mi się go ustrzelić. Nawet mój TZ-et ostatnio powiedział, jak się dziwiłam, że mam jakoś dużo zdjęć na komórce: "A bo strzelasz temu psu zdjęcia, jak szalona, to jak masz mieć na karcie dużo miejsca?"

Posted

Z Gajki wyłazi zołzowatość :diabloti: ale tylko wobec innych psów. Jest straaaszliwie zazdrosna i jak trafi na podatny grunt to odpędza wszystko co się tylko da od człowieka, od wody, jedzenia... Taka księżniczka z niej, tylko ona jest tu ważna i człowiek jest tylko jej i wszystko też jest jej :)
    Poza tym jest przekochana i nie sprawia żadnych problemów. Ładnie załatwia się poza boksem i trzyma się człowieka, pieszczocha niemożebna. Nawet jak się jej nie woła, to jak usłyszy gwizd to pędzi na drugi koniec ogrodu (przynajmniej trochę tłuszczyku spali) żeby... odgonić psa, którego TZ do siebie wołał ;)
    Najlepiej jak będzie jedynakiem w DS :) Krzywdy co prawda żadnemu psu nie zrobiła, ale wyobraźcie sobie, że nawet Ilian się jej boi i schodzi jej z drogi :razz: Może z czasem się przekona się, że czasy schroniskowe, gdzie człowieka miała z doskoku, już nie wrócą i nie będzie taką zazdrośnicą.

Posted

Normalnie powtórka z Karmelki :) Tylko łagodniejsza wersja ;) bo Karmelcia to i na ludzi potrafiła się zdenerwować.

Gajka - grzeczna bądź! Jak my taką złośnicę wyadaptujemy, co?

I znowu takie to niby zastraszone i niewinne w schronisku było...

Posted

Gajunia byla niesamowicie cichutka i skromniutka w schronisku, siedziala z psem i suczka w boksie. Ona chyba nie wiedziala, ze czlowiek to tyle dobrego moze dac. Chwile zesmy ja z Halcia po boksie gonily, zanim sie dala zlapac, a potem tak sie w Halcie wtuliła i taka byla zadowolona.
    Moze teraz bedzie chciala miec czlowieka dla siebie na wylacznosc.

Posted

No to ma idealny charakter parówy.Bo parówa to nie tylko tusza...to jest "to cos"Ale przyjade i w dupe dam za Iliana,czy on sie wiecznie tych psich bab musi bac?A one mu dokuczac???Ilian nie daj sie tak nawet małym poniewierac!Jestes ONek,madry ale nie d..owaty przecież!

Posted

Spoko, spoko, znajdziemy Iliankowi takie towarzystwo, którego się nie będzie bał i które nie będzie go straszyć :) Dobrze zapowiada się z Jarą :)

Był dzisiaj wet i miał obciąć pazurki m.in. Gajce, ale zapomniał cążków :mad: Pokazałam mu pazurki Gajki i obiecał wpaść jutro przy okazji i ją uwolnić od tych szponów.