Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 11 months later...
  • Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pozdrowienia od Gaji z jej domku :)
Gajunia - Kajunia, mieszka sobie z kotkami, chodzi na spacerki i nawet odwiedza stadninę koni. Już nie ma problemu z wagą bo pięknie schudła :)

Posted

Bila, no co Ty ;) przecież zdjęcia sfałszowane, Gaja dawno na konserwy dla niemieckich psów przerobiona, a tylko my takie naiwne i wierzymy, że ona szczęśliwa...

Sorki, tak mnie naszło po ostatnich dogomaniackich "dyskusjach" :shake:

Posted

O dyskusji dogomaniackiej nic nie wiem, ale o adopcjach niemieckich (niektórych) - niestety tak. Tutaj sprawa jest jasna - wiecie gdzie, do kogo, w jakie warunki psiaki trafiły, domy zostały sprawdzone i psiny są szczęśliwe. O to chodzi! Z tym adopcjami do Niemiec to tak jak z pracą dla kobiet - nie wszystkie trafiają do domów publicznych ;)

Posted

A mnie to już na prawdę męczy... Oskarżenia rzucane bez żadnych dowodów. Nie przyjmowanie do wiadomości opinii innych. Sam poziom wypowiedzi. Na prawdę przestaje się chcieć.
Wiesz Nutusiu - według pewnych opinii jesteś bardzo naiwna. Zdjęcia nic nie dają, to żaden dowód, że Gaja jest szczęśliwa i przebywa w nowym domu. Wszystko pewnie zostało sfałszowane a jedynym wyjściem, aby rozwiać wątpliwości byłoby publiczne udostępnienie danych domku Gajuni + osobista wizyta najlepiej dokonana przez kierowniczkę mieleckiego schroniska albo jakiegoś niezależnego inspektora (bo przecież ja też mogę być wciągnięta w proceder dochodowego handlu polskimi psami, więc moja wizyty nie byłaby wiarygodna...).
Mi już na prawdę słabo się robi. Wieczne teorie spiskowe. Dogo to coraz większe bagno przyciągające coraz gorszych pieniaczy.

Posted

Radunia, ja wiem, że fotki Gai sfałszowane, a sunia przerobiona dawno na pasztet; czytałam w gazecie o proteście, a dziś dotarłam na wątek dogo;