Ra_dunia Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 wątek Dixi: http://www.dogomania.pl/threads/194324 Zapraszamy :) Quote
Ra_dunia Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Pozdrowienia od Gaji z jej domku :) Gajunia - Kajunia, mieszka sobie z kotkami, chodzi na spacerki i nawet odwiedza stadninę koni. Już nie ma problemu z wagą bo pięknie schudła :) Quote
Nutusia Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Ale niespodzianka! Piękna Gajka - jaka szczęśliwa i w jakim cudnym towarzystwie! :) Quote
eloise Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 brawo dla Gai za schudnięcie :) to sobie towarzysko panna żyje :) Quote
Ra_dunia Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Jeszcze 2 zdjątka Gajki: A tu na dowód, że jednak coś do jedzenia dostaje :D Quote
eloise Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 papierek do wylizania, też mi coś! ;) :) Quote
Nutusia Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Nie no - gdyby była naprawdę głodna, pewnie pożarła by tego sierściucha obok ;) Quote
Ra_dunia Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Bila, no co Ty ;) przecież zdjęcia sfałszowane, Gaja dawno na konserwy dla niemieckich psów przerobiona, a tylko my takie naiwne i wierzymy, że ona szczęśliwa... Sorki, tak mnie naszło po ostatnich dogomaniackich "dyskusjach" :shake: Quote
halcia Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Ra_dunia wierze,mnie sie nawet pisac na dogo nie chce.Jeszcze ciągnie zagladac....ale to z nawyku. Quote
Nutusia Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 O dyskusji dogomaniackiej nic nie wiem, ale o adopcjach niemieckich (niektórych) - niestety tak. Tutaj sprawa jest jasna - wiecie gdzie, do kogo, w jakie warunki psiaki trafiły, domy zostały sprawdzone i psiny są szczęśliwe. O to chodzi! Z tym adopcjami do Niemiec to tak jak z pracą dla kobiet - nie wszystkie trafiają do domów publicznych ;) Quote
halcia Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Ale niektórzy wrzucili wszystko do jednego wora....jak tam,to na pewno na pasztet albo do laboratorium .I takie skrajnosci przerażają. Quote
Nutusia Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 No właśnie... nie każdy Niemiec to nazista ;) Uogólnianie to jedna z wielu "win" dogo :( Quote
Ra_dunia Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 A mnie to już na prawdę męczy... Oskarżenia rzucane bez żadnych dowodów. Nie przyjmowanie do wiadomości opinii innych. Sam poziom wypowiedzi. Na prawdę przestaje się chcieć. Wiesz Nutusiu - według pewnych opinii jesteś bardzo naiwna. Zdjęcia nic nie dają, to żaden dowód, że Gaja jest szczęśliwa i przebywa w nowym domu. Wszystko pewnie zostało sfałszowane a jedynym wyjściem, aby rozwiać wątpliwości byłoby publiczne udostępnienie danych domku Gajuni + osobista wizyta najlepiej dokonana przez kierowniczkę mieleckiego schroniska albo jakiegoś niezależnego inspektora (bo przecież ja też mogę być wciągnięta w proceder dochodowego handlu polskimi psami, więc moja wizyty nie byłaby wiarygodna...). Mi już na prawdę słabo się robi. Wieczne teorie spiskowe. Dogo to coraz większe bagno przyciągające coraz gorszych pieniaczy. Quote
bila1 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Radunia, ja wiem, że fotki Gai sfałszowane, a sunia przerobiona dawno na pasztet; czytałam w gazecie o proteście, a dziś dotarłam na wątek dogo; Quote
Recommended Posts