gallegro Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 enia napisał(a): ...a tak naprawdę ja spytałam pierwszy raz.......a nie ciagle...... Ups! Faktycznie. Sorry, poprzednio spytała Evita :oops: Fuks czy raczej Olaf ? Dopiero doczytałem... Quote
enia Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Bono tez fajne! mi sie zawsze Fuks podobał :lol: ale to Wasz pies........ Quote
gallegro Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 enia napisał(a):Bono tez fajne! mi sie zawsze Fuks podobał :lol: ale to Wasz pies........ Żeby nie Wy dogomaniacy (teraz już my :lol:) to Collak nie byłby mój, więc macie prawo (nawet obowiązek) do podpowiedzi odnośnie wyboru imienia. Quote
evita. Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Olaf- bardzo ładnie :lol: A może Oskar (collaczek mojej przyjaciólki miał tak na imię i był bardzo podobny do Waszego, ale niestety w tamtym roku dopadła go babeszjoza i jest juz za TM) Quote
Lulka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Beti - zmien temat (to chyba wiesz jak?) i napisz priva do moda z prosba o przeniesienie watku Bono jest super! Quote
Lulka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 jaka piekna z nich para :loveu: sunia jest bardzo podobna do Szarika, zeby tylko i jemu sie tak poszczescilo Quote
gallegro Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Tomku to ja dziękuję... Beatko, oboje z żona jesteśmy tak szczęśliwi, że trudno nam wyrazić to słowami. Pośrednio to właśnie Ty jesteś za to "odpowiedzialna" i za to jesteśmy Ci wdzięczni. Wczoraj wieczorem i dzisiaj rano patrzyłem jak małe dziecko na bawiące się psiaki. W takich momentach przychodzi refleksja - jak ubodzy są ludzie, którym nie jest dane tak jak nam dogomaniakom, cieszyć sie takimi chwilami... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 :) Cieszę się gdy ludzie sa szcześliwi bo wtedy mnie jest też lżej a najbardziej lubie patrzeć na szczęsliwe zwierzęta i własnie takie widzę na zdjęciu. Lulka , przyznam, ze jak zobaczyłam pierwsze zdjęcie to myslałam, że to Szarik :)) Tomku, podsumowałeś to świetnie, niech żałuja Ci co tego nie mają i nie będą miec. A nosek poproszę posmarować wazelinka kosmetyczna. Pozdrawiam i mam nadzieję, ze do zobaczenia :) Quote
enia Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Czy mnie oczy nie mylą!!!!???? czy ja dobrze widzę i czytam???????? to sobie popłacze , siem wzruszylam.......... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 No Enia , co jest z Toba , to juz fakt od 3 tygodni zrealizowany w niedzielę ;) Quote
gallegro Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Beata_Dorobczyńska napisał(a): A nosek poproszę posmarować wazelinka kosmetyczna. Został posmarowany zaraz po sesji zdjęciowej :lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 I tak trzymać aż dojdzie do koloru czarnego :) ps. proszę nie uzywać pasty do butów :)))) Quote
gallegro Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Beata_Dorobczyńska']...proszę nie uzywać pasty do butów :)))) Własnie o tym myslałem - podobno swietnie kryje za pierwszym razem :evil_lol: A oto fragment maila od córki poprzedniego właściciela suni: "Witam.Jaki piekny jest ten piesek!Jak sie wabi? Ile ma lat?Swietnie sie bawia nie bedzie Pan musial z Dolorcia biegac,bo ma juz kompana do zabawy" Widzisz Beatko, to przez Ciebie całe to "zamieszanie" :lol: Spieszę wyjaśnić że P.Marlena nie mogła zatrzymać Dorki ze wzgledu na b.chorą córeczkę i trudne warunki lokalowe. Kontaktujemy sie ze soba co kilka dni. To ona z mężem przyjechała do nas z Koszalina. Przy okazji offtopic: Julcia, córka P. Marleny pilnie wymaga kosztownego leczenia, a z trudem znaleziony sponsor wycofał sie w ostatniej chwili :shake::mad::angryy::mad: Podobno w okolicach Koszalina nie ma mozliwości znalezienia kolejnego wiec pomyslałem że może ktos z dogomaniaków zna firme która choć w części mogłaby zasponsorować taką pomoc. Oto link do strony poświęconej chorej Julce: http://www.pomocjulce.xk.pl/ Quote
enia Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Miałem kiedyś dom miałem kiedyś pana przyszło zło nie mam nic, nie został mi nikt, ale jestem , siedzę i czekam, jeszcze wierzę czuję........ przyjdzie dzień, że będę szczęśliwy...........czekam....... bo ja pragnę kochać....... moje serce czuje, drży....... to ten dzień ! wiem , że ten! i mój Człowiek....... gdybym tylko mógł powiedzieć...... gdybym potrafił......... dziekuję Bono Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Tomku ja jestem specjalistka od zamieszania :) A Tobie Enia powiem jedno - teraz to ja sie poryczałam jak bóbr a muszę pracować ! Ten wiersz jest strasznie ujmujący . chlip, chlip. Spadam Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Razem z Bono przywiozłam jeszcze Axla , którego własnie pokazuję : A to koleżanki Axla , ktorymi sie dzielnie zajmuje i fenomenalnie je zagania :) Quote
enia Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 O mamo! Axelek cudny !ale błagam nie mów ,że te kumpele tez domków szukają......... jedna mogę wziaść zamiast kosiarki na działke jakby co........;) trzecia od prawej ta z plamka i czarnymi uszkami...... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 To stado zarodowe 150 szt. ale nie wszystkie sie zmieścily i nie szukaja domów :) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Razem z Bono i Alexem przyjechał jeszcze prawie jamniczek. Niestety nie potrafi on pogodzić się z kozami i kotami więc jest do oddania. Oczywiscie krzywda mu sie nie dzieje ale nie biega wolno jak Axel tylko chodzi na spacery. Jak kazdy pies potrzebuje kontaktu z czlowiekiem a w tej sytuacji troche mu tego brakuje. Jezeli znacie kogoś kto chce pieska troche wiekszego od jamnika , bardzo milego i ogromnie przyjaznego to zapraszam do mnie :) Quote
enia Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 super tylko gdzie Ty je ukrywałas tyle czasu? ps. szukam żółwia lądowego w potrzebie pilne! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Axel i Rudy zosatły wzięte do konkretnego domku a Bono - bo nie mogłam patrzec na jego oczy i tę niemą prośbe. Axel sie zaaklimatyzował i zostaje a Rudy szuka domku choć nie jest w strasznej potrzebie. Poprostu jak ktos chce fajnego małego pieska to taki jest :) Quote
gallegro Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 enia napisał(a):...jedna mogę wziaść zamiast kosiarki na działke jakby co........;) :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: enia, jak zajechałem to moim oczom ukazały się najpierw konie, za chwilę dwa małe pieski, a zaraz potem całe stado kosiarek :evil_lol: Jak zobaczyłem czarną podpalaną z białymi wstawkami i przypomniałem sobie tytuł wątku ( "prawie Collie") to chciałem zawracać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
enia Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 oj uśmiałam się........ ja bym chyba sie zastanowiła jakbym to obaczyła , czy mnie pewna ciotka w jajo nie robi hi hi hi to musiał byc widok! dobre dobre....... ta pani mnie coraz bardziej zaskakuje! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 No powiem, ze minę miałeś nietęgą :) A ja oczywiście zapominam uprzedzić , że .... bo dla mnie to jasne :) Przepraszam, za terapię szokową . Quote
Recommended Posts