Tigraa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Chodź Bonusik, chodź Daj łapkę Bonusik tropi żabki nad stawem Quote
gallegro Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 To ostatnie zdjęcia Bonusa z... jajkami :razz:. Wczoraj został wykastrowany. Bonusik jest zdrowy i wesoły. Całymi dniami gania w towarzystwie Doloresi, Juranda i obecnej tymczasowiczki, Mamby. Poniżej filmiki, gdzie jednym z aktorów jest bohater wątku: http://www.youtube.com/watch?v=B2PewPiv0YE http://www.youtube.com/watch?v=yldAyzi9FwM Quote
gallegro Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Bonusik jest baaardzo mądry i posłuszny. Od kiedy został wykastrowany, stał się wyjątkowo grzeczny... Quote
gallegro Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Przepraszam za off'a, ale... Przed chwilą zdjąłem ze słupka ogrodzeniowego, małego kotka. Bidulek/bidulka (nie wiem) przerażony, schował się tam przed moimi psiakami. Już wczoraj wieczorem zauważyłem, że psy wyjątkowo pilnują tego miejsca. Biedak musiał przesiedzieć tam całą noc. Rano przeraźliwie "krzyczał". Póki co zamknąłem go w letniej kuchni, bo moja tymczasowiczka Kama, takie maleństwa wprost uwielbia... konsumować :shake: RATUNKU !!! Może macie chętnego wśród znajomych? Kociak jest łaciaty, biało czarny. Pózniej zrobię mu kilka fotek. Teraz jadę po mleko dla malucha. Ma już pojemnik z piaskiem i świeżą wodę. Co jeszcze powinienem zrobić? Nigdy przedtem nie opiekowałem się kotami :oops: Quote
Tigraa Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Bonusek odszedł za TM 2 października 2014 roku przed godziną 17-tą. Przyczyną był ogromny guz w klatce piersiowej, który uciskał na serce, krtań i płuca. Bonusek umarł tuż po diagnozie, zaraz po wyjściu z gabinetu, gdy pani doktor robiła opis usg... wyciągnął Tomka na ostatni spacer dookoła lecznicy, po czym położył się na chodniku, głowę włożył między łapki i przestał oddychać. Quote
Recommended Posts