Usia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Dominiko wydaje mi sie ze wszystko wyjasniłysmy sobie na gg a jesli nie to pisz jeszcze chetnie odpowiem jesli coś Cie trapi PS: do wszystkich którzy chca skomentowac wszesniejszy post: to co wczesniej napisałam było kierowane do Sylwka to jest jego galeria i Shojo a jesli ktos jest ciekaw moich pogladów niech pisze u mnie w galeri albo na gg chetnie odpowiem i porozmawiam na ten temat ;) Quote
sylwekw Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 No właśnie ...... a nikt nie pisze czy mu się podoba klimat w zdjęcia w promieniach słońca. :placz: Quote
weihaiwej Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='sylwekw']Na razie tylko trzy zdjecia z ostatniego naszego spacerku z nowym znajomym Goldenkiem: To zdjęcie jest fantastyczne! Trochę jakby właśnie porywali je kosmici ;););) Quote
Czoko Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 weihaiwej napisał(a):To zdjęcie jest fantastyczne! Trochę jakby właśnie porywali je kosmici ;););) Całym sercem dołączam do powyższego komentarza! Jest świetne! Quote
Dominika i Porto Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 He he nikt ich nie porwał :) pies leży u mnie w nogach :) nawet jeśli próbowali takich brudasów i tak by nie wzieli :) Quote
sylwekw Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 weihaiwej napisał(a):To zdjęcie jest fantastyczne! Trochę jakby właśnie porywali je kosmici ;););) Dziękuję, dziękuję. Dzisiaj poskanuję jak Shojo się "zajmuje" suszonymi tchawicami poleconymi mi przez Kasię ("Kasia_i_Łukasz"). Jak zeskanuję to i pokażę :-) Quote
miroszki Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Już chyba zdążyłeś zeskanować zdjęcia? :mad: Pozdrawiamy, Alesja i Jaszka ;) Quote
Akitka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 O... Widzę, że podczas mojej nieobecności pojawiły się jakieś zdjęcia. :cool3: Oczywiście 3-ecie promienne zdjęcie piękniutkie :loveu:. A swoją drogą co tak mało? :cool3: Sylwek - ty mi się nie dołuj. Widzisz, jaka pogoda piękna? Głowa do góry. :cool3: Quote
sylwekw Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Nie wcięło nie wcięło .. :-) ... ale teraz taka pogoda, że żąl siedzieć przy kompie a jak wracam do domu o 22:00 to też sie już nie chce, zabawy z psem, praca w ogrodzie to przyjemności ... No ale znów mnie zawstydzacie - jeśli tu ktoś zagląda to wstawię te zdjęcia ... bo juz zeskanowałem .... Miroszka!. Tyl;ko od saknera do Internetu tak daleeekkkoooo :-). Ok dzięki za zachętę i mobilizację. Quote
Akitka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 sylwekw napisał(a):Nie wcięło nie wcięło .. :-) ... ale teraz taka pogoda, że żąl siedzieć przy kompie a jak wracam do domu o 22:00 to też sie już nie chce, zabawy z psem, praca w ogrodzie to przyjemności ... No ale znów mnie zawstydzacie - jeśli tu ktoś zagląda to wstawię te zdjęcia ... bo juz zeskanowałem .... Miroszka!. Tyl;ko od saknera do Internetu tak daleeekkkoooo :-). Ok dzięki za zachętę i mobilizację. Phi... Mówisz tak, jakby nikt tu naprawdę nie zaglądał... A przecież zaglądamy. I żądamy zdjęć.... :cool3: Quote
sylwekw Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Nie mam żadnych specjalnych nowych zdjęć ale ponieważ mnie tak naciskacie to obiecane zdjęcia z gryzakami wstawiam a jakieś nowe planuję zrobić niebawem ... :-) Quote
Czoko Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Poznałam osobiście kolejną Akitę i chciałam pooglądać najnowsze zdjecia Shojo i... nic nie widzę! Czy na Wystawę moze się wybieracie? Quote
sylwekw Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Na wystawę w Warszawie 8 września idę ale jako widz. Będę filmował akity i może jakies inne psiaki. A ze zdjeciami trochę gorzej bo ..... wreszcie zabieram się za robienie strony www ...... teraz kiedy trzeba je rejestrować w sądzie :-) Quote
Czoko Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 sylwekw napisał(a):Na wystawę w Warszawie 8 września idę ale jako widz. Będę filmował akity i może jakies inne psiaki. A ze zdjeciami trochę gorzej bo ..... wreszcie zabieram się za robienie strony www ...... teraz kiedy trzeba je rejestrować w sądzie :-) Czy mógłbyś zwrócić uwagę też na Tollery tzn. Nova Scotia Duck Tolling Retriever gdybyś był o odpowiedniej porze - koleżance mieszkającej w innym mieście zależy na zdjęciach i wogóle czymś z ich ringu - zwłaszcza ujęciach suczki a tylko z moim aparatem nie chciałabym żeby znowu była jakaś wpadka. Quote
sylwekw Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Wprawdzie Tollery są dopiero ok. 13:30 ale jeśli doczekam to jasne, że sfilmuję jeśli prosisz :-). P.S. Ewa - masz PW - przeczytaj koniecznie. Quote
sylwekw Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Gdy tylko pozyskam łacze internetowe wszsytkie zdjecia wrócą na swoje miejsce i czerwone krzyzyki znikną. Quote
Agappe Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 a Ty też wrócisz na forum? :roll::cool3: Quote
sylwekw Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Jasne, że wróce i nawet z racji mojego obecnego miejsca pobytu będę mógł Cię wspomóc z jakimiś relacjami z wystaw w rejonie przygranicznym (Holandia, Niemcy, Belgia). Quote
Agappe Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 ooo super!!!! :multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts