basia Posted May 27, 2004 Posted May 27, 2004 Do jakiego towarzycha?? :o Lunka wypadła bardzo dobrze a wręcz doskonale. Przywiozła pierwszy medal - srebrny, ale bardzo, bardzo podobała się sędzinie, nawet pomijając jej brak owłosienia i dostała super opis. Jestem więc pełna nowych sił wystawowych i optymizmu :wink: . Lunka zaczyna obrastać, no ale jak przystało na podhalana robi to niezwykle powoli i dostojnie :lol: carragan, słyszałam, że twój olbrzym dał za wygraną i już nie daje dyla z ringu :lol: Gratuluję posłuchu! Przynajmniej medal chyba też w kieszeni, co? :wink: Quote
tunio Posted May 27, 2004 Posted May 27, 2004 Jak to do jakiego ? 8) Byla Matisse,Agnieszka,Popek,Horacy i zdaje sie Rav 8) Dodatkowo Malenstwo i terrorysta od Mats 8) Gwarek sie do nas nie dolaczyla.... Bylam przy ringu borderow i stalismy niedaleko podhalanow ale Ciebie nie widzialam :o Gratulacje dla Luny :D Nastepnym razem bedzie zloto :D A Malenstwo po prostu dojrzalo nieco psychicznie :wink: Dostalo doskonala,zloto i zw.mlodziezy 8) Ale podczas wybierania BOBa uznalo ze po co stac,skoro mozna lezec i leglo 8) :lol: :lol: :lol: Gdyby nie to mielismy szanse wrocic z rasa bo sie strasznie podobal sedziemu i asystentce :lol: .No coz, nie od razu Krakow zbudowano :wink: A jak zyjecie po tej pogodzie ? JA mam katar ktorym moglabym pluton wojska obdzielic :wink: A poza tym to gdzie sie teraz wybieracie ? Leszno ? 8) Quote
Baśka Posted May 27, 2004 Posted May 27, 2004 Ooo!!! Dziewczęta, GRATULACJE :klacz: ! Ważne żeby piesy się podobały, a właściciele byli zadowoleni, a ... medale? Są, bo są :wink: Tak dla ścisłości, to o Bytomiu mówicie? ... i proszę trzymać za nas kciuki, w sobotę jedziemy do Leszna :-? Quote
tunio Posted May 27, 2004 Posted May 27, 2004 Basko dziekujemy,kciuki trzymac bedziemy tym bardziej ze my w niedziele jedziemy do Leszna :wink: Quote
basia Posted May 27, 2004 Posted May 27, 2004 Tośmy się podzieliły, bo ja za tydzień jadę do Raciborza :D carragan, nie stałam przy ringu podhalanów,bo stałam przy ringu husky, które wystawiałam :D Lunę Tomek pokazuje, bo ona "ciężko chodzi" jak to skomentował Zbyszek Kozner :-? :lol: Poza tym lało i schronilismy sie na trybunach pod dachem. Nie wiedziałam nic o żadnym spotkaniu :( Szkoda... Choć i tak miałam dużo bieganiny i trudno byłoby mi znaleźc chwilkę dla Was :-? . Może jednak by sie takowa znalazła :wink: Quote
tunio Posted May 27, 2004 Posted May 27, 2004 Ja sie zastanawialam nad Raciborzem ale sie zagapilam (zreszta czyz przed jakims czasem nie mowilam ze rzucam to w diably ? :wink: )ze zgloszeniem i przepadlo...Tak samo jak z plockiem,a szkoda bo do BOBa konkurencja jest tylko jedna suka.No nic od przyszlego sezonu juz bede w tym "mundrzejsza" :wink: BTW.jaka konkurencje w Raciborzu bedziecie mieli ? Jest jakis katalog przed wystawowy ? Quote
basia Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 Niestety nic nie wiem o stawce w Raciborzu :( Jak zwykle to będzie niespodzianka :lol: Quote
basia Posted May 29, 2004 Posted May 29, 2004 GRATULACJE dla Bobiego i Baśki za Zw. Rasy i 3 miejsce w grupie!! :BIG: Quote
tunio Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 GRATULACJE dla Bobiego i Baśki za Zw. Rasy i 3 miejsce w grupie!! :BIG: Gratulujemy :drinking: Quote
Baśka Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 Bardzo, bardzo dziękujemy :hand: (z braku ikonki dygającej :) ) Basiu, poczta od Ciebie wraca do mnie z komunikarem: "przekroczony limit", więc stawkę podaję TU 8) PSY Klasa młodzieży: 99 - Mago Ekland 100 - Morus Ekland 101 - Rubens Spiska Watra Klasa otwarta: 102 - Kaduk Chluba Liliowej Przełęczy 103 - Kwicoł Chluba Liliowej Przełęczy 104 - Murań Z Psiej Parafii Klasa championów: 105 - Nil Sopd Brzyska SUKI Klasa szczeniąt: 106 - Gżegżółka Morka Filos Klasa młodzieży: 107 - Cisa Pitoniówka 108 - Ciupaga Catonium 109 - Gronia Mała Dolina ... Zw. Młodzieży 110 - Malwa Ekland 111 - Rusałka Spiska Watra 112 - Warka Strąg Z Psiej Parafii Klasa otwarta: 113 - Bela KW 114 - Dumna Mała Dolina ... I, NSwR, CACIB Klasa championów: 115 - Blanka Biały Podhalan ... Res. CACIB 116 - Olympia Gloria Vom Wogenrain Quote
basia Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 Baśka, dzięki i sorry za kłopot :roll: Nie wiem co z tym kontem :evil: Pamiętasz może na jaki to adres wysyłałaś? ceik@psy.pl niestety nie działa, pisać więc trzeba na ceik@poczta.fm lub bachm@poczta.fm :-? Rany, przynajmniej 50% tych psów i hodowli brzmi dla mnie obco :o Co to za hodowle?? :o Quote
Baśka Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 Basiu, żaden kłopot :) Odnośnie hodowli, to ... EKLAND (Piła) - suka Jutrzenka Buksa Filos; Mago ... dzieci Jutrzenki i Janosika Chluba Liliowej Przełęczy CATONIUM (Kaźmierz k/Poznania) - m.in. suka Maryna Buksa Filos i Janosik Chluba Liliowej Przełęczy ... ich córcia, to Ciupaga FILOS (Straszyn Jagatawo k/Gadńska) - m.in. suki Morka i Buksa, psy np. Jaskier ... na stronie www.filos.com.pl można poczytać i prześledzić meandry i koligacje rodzinne tej hodowli. MAŁA DOLINA (Polska Nowa Wieś k/Opola) - suka Gronia jest córką suki Dumnej z tej hodowli i Hajduka (Morana) Chluba Liliowej Przełęczy SPISKA WATRA (Kraków) - zgłoszona młodzież (pies i suńka) to też dzieci Morana CHLUBA LILIOWEJ PRZEŁĘCZY, to wiadomo :D Ufff 8) tyle wiem ... Jak widać zgłoszone były w większości psy z innych regionów, niż południe Polski :bigok: Quote
basia Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 Baśka, dzięki!!! Będziecie może w Krakowie? W niedzielę Racibórz :-? Zaczynam się denerwować. Muszę sobie karton TIK-TAKów kupić aby psy nie poczuły moich nerwów :roll: Mam nowe zdjęcia Lunki!! Kto chce?? :lol: Quote
nice_girl Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 Basia Możesz mi wysłac : justyna@myself.com Bardzo lubie podhalany :wink: A w Krakowie w który dzień bedziesz, bo my w niedzielę ?:wink: Quote
tunio Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 Dajcie tu foty 8) Basiu powtarzaj sobie ze i tak nic nie wezmiecie i jedziecie towarzysko a reszte olewacie 8) U mnie skutkuje 8) Basiu moze Nice to foty tu wkleic ? :roll: Quote
basia Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 Zdjęc jest sporo i wyśle je późnym wieczorem albo wczesnym, jutrzejszym rankiem :wink: W Krakowie wg tego co pisze na stronie to w niedzielę, ale dziwne to, to bo wszędzie podhalany są w soboty :-? Quote
nice_girl Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 Jeśli Basia mi wyśle to je tu zamieszczę :wink: Quote
tunio Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 W Krakowie wg tego co pisze na stronie to w niedzielę, ale dziwne to, to bo wszędzie podhalany są w soboty :-? to dobrze czy zle ? :roll: Ale skoro gr.I idzie w niedziele to chyba podhalany nie pojda w sobote ? :wink: Quote
nice_girl Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 Basia, To w niedzielę ja ejstem ze swoja lisiczką :wink: Quote
basia Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 No dobrze, że w niedzielę bo w sobotę bym nie mogła pojechać :( nice_girl zdjęcia doszły? carragan, podaj swój mail! Quote
Baśka Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 Basiu, nie, nie jedziemy do Krakowa. Raz, że daaaleko, dwa do sierpnia/września damy białasowi spokój 8) Jeszcze jeden CWC i championat w kieszeni :P , musimy tylko unikać Klanu Gaby :wink: , a Lunka naprawdę pięknieje i wcale nie jest "łysa" :D Quote
tunio Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 carragan, podaj swój mail! wedle zyczenia,o pani 8) carragan@wp.pl Quote
nice_girl Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 Zdjęcia doszły i bardzo mi się podobają: tutaj wygląda prześlicznie :wink: : Quote
Rafka Posted June 3, 2004 Posted June 3, 2004 A czy ktos was bedzie w Gdańsku lub w Gdyni na wystawach? Quote
Recommended Posts