Baśka Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='da-NUTKA'] :BIG::tort: :beerchug: Spóźnione, ale z serca :-D życzenia dla pięknego :angel: roczniaka, wszystkiego naj-najlepszego :-D:iloveyou: Quote
HanBie Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Baster jest prześliczny,a jaki duży. Te psy rosną chyba do roku,bo już większy być nie może czy się mylę?Chciałabym Wszystkim złożyć życzenia zdrowych, pogodnych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia i samych szczęśliwych dni w Nowym Roku.Całuski dla wszystkich piesków/ nie tylko białych/. Hanna Quote
Baśka Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Wszystkim właścicielom i miłośnikom białasów ... Wesołych, śnieżnych, bogatych Świat Bożego Narodzenia. Radości i miłości przy wigilijnym stole oraz wszystkiego co najlepsze w Nowym 2006 Roku !!! :calus: :x-mas: Quote
basia Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Wszystkim podhalanomaniakom i maniakom pozostałych ras i wielorasowców WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!! basia, tomek, ceik, luna i katia :x-mas: Quote
Rafka Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego Roku 2006 Życzy Marta i Psy Quote
basia Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Dzięki, dzięki :x-mas: Jak ktoś ma ochotę zobaczyć Lunkę i resztę to zapraszam na topik GALERIA RAS POLSKICH. Niestety topik ciągle spada, bo już zupełnie o nim zapomniano :( Quote
da-NUTKA Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Niech te radosne Święta Będą szczęśliwe dla każdej z Was, Niech przyniosą ze sobą miłośc i nadzieję Oraz dużo dobrego w Nowym Roku Danka Quote
HanBie Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Witam Wszystkich w drugi Dzień Świąt.Dzisiaj odpoczywam,gości miałam przez dwa dni,dzisiaj luz.Koniecznie muszę się pochwalić jednym z prezentów ... są to dwie prześlicznej urody miseczki ze stali nierdzewnej dla mojego przyszłego piesa :lol: cieszyłam się z nich jak dzieciak :jumpie: Czy pogadałyście sobie z pieskami w Wigilię ,bo moja kotka Figa nie miała ochoty :) Zdjęcia świąteczne są super. Quote
JustynaJK Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='da-NUTKA'] Nie lubię pozowac :sabber: Danka śpiąca królewna!:lol: Quote
oki Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Troszkę mnie nie było..... sporo pracy jak to przed świętami i musiałam pożegnać moją staruszkę seterkę..... [quote name='akrim']oki: nadszedł czas na :drinking: "Warka Strong" zgadłam? ANO :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
oki Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT A WŁASCIWIE TO JUŻ POŚWIĄT Quote
da-NUTKA Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Witaj, Elu :lol: Mam nadzieję, że spotkamy się w Katowicach :roll: . Tym razem chciałabym z bliska zobaczyc to twoje biało-czarne cudo A to roczny Baster Danka Quote
basia Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Śliczny!! A co ja tam w tle widze.. Rowerek treningowy?? A z psem pochasać to sie nie chce?? :mad: Quote
da-NUTKA Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 basia napisał(a):Śliczny!! A co ja tam w tle widze.. Rowerek treningowy?? A z psem pochasać to sie nie chce?? :mad: Hi, hi :roll: Od roku tylko się kurz na nim zbiera :oops: . Od momentu pojawienia się Bastera jeszcze na niego wsiadłam - nie mam czasu :shake: - a wiesz, jak on ładnie rzeźbi uda i pośladki :lol: Baster tak nie potrafi :shake: Danka Quote
da-NUTKA Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 A od chodzenia z Basterem na spacerki nogi wchodzą mi już w .............. :cool3: głowę - spokojnie mogę iśc na obóz wędrowny lub pielgrzymkę - mało kto mi dorówna :multi: Danka Quote
oki Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='ELŻBIETA']Oki zgadnij kto to???? Warka i Hajduk ChLP :lol: Quote
oki Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 ChLP - to wygląda jak Ch.PL :lol: tylko troche jakby literki się pomieszały :lol: :lol: ale Ch.PL to też :lol: Quote
HanBie Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Baster na zdjęciu w śniegu to WIELKI pieso,a na dywanie taki sobie nieduży pieseczek:lol: Quote
bellatriks Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='da-NUTKA']Witaj, Elu :lol: Mam nadzieję, że spotkamy się w Katowicach :roll: . Tym razem chciałabym z bliska zobaczyc to twoje biało-czarne cudo A to roczny Baster Danka ojejku jaki słodziak!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
da-NUTKA Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Serce mi się kraje, bo za moment jedziemy z Basterkiem do hotelu "Psia kośc" pod Wieliczką - muszę go tam zostawic na 5 dni :placz: Ja chyba jakaś nadopiekuńcza jestem :roll: , ale strasznie się martwię. Danka Quote
bellatriks Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 nic mu nie będzie, trzeba być dobrej myśli. Podhalan twardy pies:lol: Jeśli tylko hotel jest dobry, to psu będzie dobrze, zobaczysz;) PS.Słodka fota Quote
JustynaJK Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 rozumiem,że Ci się serce kroi,ale niekiedy nie ma wyjścia Quote
Recommended Posts