Jump to content
Dogomania

Owczarek podhalański (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Baster jest prześliczny,a jaki duży. Te psy rosną chyba do roku,bo już większy być nie może czy się mylę?Chciałabym Wszystkim złożyć życzenia zdrowych, pogodnych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia i samych szczęśliwych dni w Nowym Roku.Całuski dla wszystkich piesków/ nie tylko białych/. Hanna

Posted

Wszystkim właścicielom i miłośnikom białasów ... Wesołych, śnieżnych, bogatych Świat Bożego Narodzenia. Radości i miłości przy wigilijnym stole oraz wszystkiego co najlepsze w Nowym 2006 Roku !!!

:calus: :x-mas:

Posted

Dzięki, dzięki :x-mas:
Jak ktoś ma ochotę zobaczyć Lunkę i resztę to zapraszam na topik GALERIA RAS POLSKICH. Niestety topik ciągle spada, bo już zupełnie o nim zapomniano :(

Posted

Witam Wszystkich w drugi Dzień Świąt.Dzisiaj odpoczywam,gości miałam przez dwa dni,dzisiaj luz.Koniecznie muszę się pochwalić jednym z prezentów ... są to dwie prześlicznej urody miseczki ze stali nierdzewnej dla mojego przyszłego piesa :lol: cieszyłam się z nich jak dzieciak :jumpie: Czy pogadałyście sobie z pieskami w Wigilię ,bo moja kotka Figa nie miała ochoty :) Zdjęcia świąteczne są super.

Posted

Troszkę mnie nie było.....
sporo pracy jak to przed świętami i musiałam pożegnać moją staruszkę seterkę.....

[quote name='akrim']oki:
nadszedł czas na :drinking: "Warka Strong"
zgadłam?

ANO :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:

Posted

basia napisał(a):
Śliczny!! A co ja tam w tle widze.. Rowerek treningowy?? A z psem pochasać to sie nie chce?? :mad:

Hi, hi :roll:

Od roku tylko się kurz na nim zbiera :oops: .

Od momentu pojawienia się Bastera jeszcze na niego wsiadłam - nie mam czasu :shake: - a wiesz, jak on ładnie rzeźbi uda i pośladki :lol:

Baster tak nie potrafi :shake:

Danka

Posted

A od chodzenia z Basterem na spacerki nogi wchodzą mi już w .............. :cool3: głowę - spokojnie mogę iśc na obóz wędrowny lub pielgrzymkę - mało kto mi dorówna :multi:

Danka

Posted

[quote name='da-NUTKA']Witaj, Elu :lol:

Mam nadzieję, że spotkamy się w Katowicach :roll: . Tym razem chciałabym z bliska zobaczyc to twoje biało-czarne cudo

A to roczny Baster

Danka

ojejku jaki słodziak!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Serce mi się kraje, bo za moment jedziemy z Basterkiem do hotelu "Psia kośc" pod Wieliczką - muszę go tam zostawic na 5 dni :placz:

Ja chyba jakaś nadopiekuńcza jestem :roll: , ale strasznie się martwię.

Danka