basia Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Świetnie, więc jesteśmy umówione :D Mam nadzieję, że do marca nie zapomnimy się dogadać. Eh.. do nas to wsziscy ino na kongresy psijezdżają a górecki podziwiać i nózkami popsiebirać to nima nikogo :lol: Ciekawe czy wszyscy zrozumieli? :wink: Quote
da-NUTKA Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 3 Lubię oglądac świat z balkonu :D Danka Quote
akrim Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='basia'] Eh.. do nas to wsziscy ino na kongresy psijezdżają a górecki podziwiać i nózkami popsiebirać to nima nikogo :lol: Ciekawe czy wszyscy zrozumieli? :wink: jak się ma "górala" to i gwarę trza znać. Tłumaczę:"do nas wszyscy przyjeżdżają tylko na kongresy a nie podziwiać i pochodzić po górach " dobrze? Quote
basia Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 akrim, w wolnym tłumaczeniu jest OK :thumbs: Quote
akrim Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 to siem cieszem, bo ja jestem z Gdańska, ale coroczne wizyty na podhalu trochę edukują Quote
basia Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Na podhalu mówisz.. A w Beskidy nie zaglądasz czasami? :wink: Quote
akrim Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 no niestety nie. :cry: mój mąz w czasach młodości przeszedł chyba wszystko co w Polsce było do zdobycia, ale ja nie jestem miłośniczką wspinaczek.Wolę dolinki :lol: A bazą dla rodziny mojego męża /która teraz przejęliśmy my/ jest Murzasihle i ta sama chałupa /tylko gaździna młoda/ od ok.40 lat A co zapraszasz? Quote
basia Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Gdybym tylko miała warunki lokalowe to zaprosiłabym wszystkich. Niestety takowych nie posiadam :( Mimo to zawsze w nasze góry (niskie, bo niskie ale zawsze) zapraszam :) Jest u nas spora baza noclegowa a i atrakcji sporo, więc.. :hand: Quote
da-NUTKA Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 2 Przepraszam za jakośc zdjęcia - z komórki. Czy u Was też jest taka straszna pogoda? :evil: Dzisiaj Baster był tylko pół godziny na spacerku :oops: , więcej nie wytrzymałam. Strasznie lało, wiało - teraz pada śnieg. Ale za to kupiłam piłeczkę tenisową i w ramach rekompensaty za nieudany spacer bawiliśmy się tą piłeczką - chyba był zadowolony, bo padł :D Danka Quote
Camara Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='da-NUTKA']1 To już jutro :-D Danka Danka.... jaki z niego słodziak :-D czy jutro :question: urodzinki????? :multi: Quote
Camara Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 no to na wszelki wypadek (jakby to jednak było dzis ;-) ) duuuuużo uścisków dla Basterka. Rośnij zdrowo białasku :BIG::tort: za Basterka Quote
Rafka Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Swietny maluszek - przyznam, zazdroszczę! Quote
basia Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Całuski dla Bastera :bigok: a w przyszłylatach życzę przede wszystkim zdrowia. Jak będzie zdrowie to będzie i reszta ... :new-bday: :new-bday: :new-bday: Quote
da-NUTKA Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Zaraz czegoś dostanę - wyrzuca mi ciągle odpowiedź - piszę ją już czwarty raz :haha: Dziękuję za życzenia - Baster właśnie skończył ROK Danka Quote
basia Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Niesamowite jak ten czas szybko leci.... :) Quote
Camara Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Danka... jak Basterek... khmmmm... Baster (no jak się ma rok, to jest się poważnym facetem ;-)) zmężniał i wyprzystojniał :-D w niczym już nie przypomina tego wakacyjnego wypierza ;-) .... ale słodziakiem nadal pozostał :razz: Quote
akrim Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 :popcorn: za zdrowie jubilata Bastera:BIG: wszystkiego najlepszego. Quote
da-NUTKA Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Świetnie - dzisiaj już mogę wysłac zdjęcie, nie tylko link. :-D Ale nie mogę dodac napisów Basterowi niestraszna żadna pogoda i zimna woda w jeziorze też Danka Quote
JustynaJK Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 śliczne,ale to w wodzie to chyba jak trochę cieplej było Quote
da-NUTKA Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 JustynaJK napisał(a):śliczne,ale to w wodzie to chyba jak trochę cieplej było Nie :-D , to było 18 grudnia - zimowy spacerek nad naszym jeziorem. Danka Quote
Recommended Posts