Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też byłam, zrobiłam troszkę zdjęć, ale nie tyle ile miałam w planach ;) no i wyszły kiepskiej jakości :/ mogę wysłać jakiejś dobrej duszyczce, żeby mogła je tu umieścić, bo ja nie mam gdzie na serwer wrzucić :(

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alimka']Ja też byłam, zrobiłam troszkę zdjęć, ale nie tyle ile miałam w planach ;) no i wyszły kiepskiej jakości :/ mogę wysłać jakiejś dobrej duszyczce, żeby mogła je tu umieścić, bo ja nie mam gdzie na serwer wrzucić :(
dawaj mi na maila :evil_lol: karakarcia@tlen.pl

kto ma jeszcze zdjęcia??

Posted

Kiessa sorki :oops: . Zawsze myle wilczarze i wilczaki :shake:

Ja mam, ale baterie padły w aparacie :mad: . Moze jutro wstawie, chociaz nie obiecuje.

Posted

MoniŚ napisał(a):
Talut z kim Ty byłas? :) Bo chyba Cię widziałam, chociaz w kątku tam nie byłam... chociaz widziałam z 3 dziewczyny podobne do Ciebie z beaglami, nie wiem która to byłaś Ty ;) . Z siostrą młodszą byłaś? ;> z tatem? ;>

z młodszą siostrą, z tatkiem (podobna jestem do niego ;)) i z mamcią ;) miałam charakterystyczną opaskę na głowie (pamiątka po niedawnej kontuzji :eviltong:) :cool3:

tez mam fotki, ale tylko beagle i bassety i nie chce mi sie wstawiać :P

Posted

Alimka napisał(a):
Ja też byłam, zrobiłam troszkę zdjęć, ale nie tyle ile miałam w planach ;) no i wyszły kiepskiej jakości :/ mogę wysłać jakiejś dobrej duszyczce, żeby mogła je tu umieścić, bo ja nie mam gdzie na serwer wrzucić :(

dzięki za zdjęcia:multi: ale cos czuje ze to nie koniec :evil_lol:
to jest troszke i ze niby słabej jakosci :crazyeye:??
niestety dzisiaj nie wstawie bo jest ich mnostwo jutro postaram sie obrobic i wstawic

Posted

Hehe no nie wszystko, ale komp mi się zawisił i dlatego przerwa. Zdjęć jest koło 80 chyba hmm... sama nie wiem dokładnie. No słabej... rozmazane są niektóre:/ chyba za rzadko robię zdjęcia... :/

Posted

hehe dzięki :)
jeszcze trochę zostało do wysłania to może coś tam znajdziesz :)

-------------

no już wszystkie poszły :) wstawisz kiedy wstawisz, mi to rybka, ja je mam na kompie dla siebie ;) tylko reszta zainteresowanych będzie dłużej czekać ;)

Posted

Bylam i wrocilam :-)
Talut Gratuluje ! Niestety nie moglam Cie zobaczyc ,bo jakos akurat poczatek wystawy nam umknal ale trzymalam kciuki :-)
My z Bianka mamy ocene doskonala i srebro :-)
A p. sedzina Jabłońska bardzo nam sie podobala i oby wiecej sedziow w tym stylu sedziowalo ;otwarcie ,profesjonalnie , z komentarzem dla publicznosci .
Organizatorom dziekuje za mily dzien :-) A francuskie nalesniki pycha !!!!
Aga
Moge Ci przepisac z katalogu kto byl ,ale kto co zdobyl to juz nie wiem :-)

Posted

[quote name='Elitesse']moge poprosic o stawki:
sznaucerow srednich czarnych
sznaucerow srednich pieprz i sol
sznaucerow mini czarno-srebrnych

:modla: :modla: :modla: SZNAUCER MINIATUROWY CZARNO-SREBRNE

Psy:

kl.pośrednia:
276. Sasquehanna FCI DEKIEL

kl.otwarta:
277. ALEKSANDER ROMANOV Vis a Vis

Suki:

kl.młodzieży:
278. DEBI Happy Dog
279. TORKA TORRECILLA Nadpilickie Bestyjki

kl.pośrednia:
280. FANTAZJA Dzikie Pola

kl.otwarta:
281. ABI Happy Dog
282. WYOMING Helloween

SZNAUCER ŚREDNI CZARNY

Suki:

kl.młodzieży
300. Mł.Ch.BiH CHER vom Mandelroschen
301. HAVERA Animacja

kl.championów:
302. Int.Ch., Ch.Pl-Sk-H-Ltu-Ukr-Ros-Blr-Mlv-BiH POLA z Puszczy

SZNAUCER ŚREDNI PIEPRZ I SÓL

Suki:

kl.pośrednia:
303. Mł.Ch.Pl. FINEZJA z Czartowego Pola

kl.otwarta:
304. ARIA Nasza Pasja

kl.honorowa:
305. Int.Ch. Ch.Pl-BiH-Rus PUMA Tamerlan

Posted

karolayna napisał(a):
bardzo podobał mi sie sposob poruszania sie yorka który wygral BOG III poprostu plyną :)
był jeszcze taki ładny AST niestety nie wiem jak sie nazywa ale napewno był na BOG III niestety nie zają zadnego miejsca

Ten ladny AST to Blue Diamond Sentinel "Nemo":loveu:, z Warszawy - cudne psisko, rewelacyjny charakter i wspanialy eksterier - wielka szkoda, ze nie znalazl sie w finalowej trojce, powinnien:)

Posted

velvia napisał(a):
Poproszę wszystkie kolory i wielkości.
Nie spodziewam się lawiny pudelków:crazyeye:

były duże czarne , białe,

miniaturki apricot, biały

oraz toy biały

Posted

MoniŚ napisał(a):
Talut Ty bylas na zewnątrz? Bo Cie nie widzialam :(

łee, i znow dogomaniacy sie przechadzali kolo siebie? ja bylam caly czas dzis pod krzakiem takim(zywoplot) kolo ringu labkow i flatow! no i widzialam jakies Beagle ale nie widzialam jakos Cie Talutku! :(
Widzialam Magde z Bianka, ale z daleka jak juz wychodzila :( czy dogomaniacy moga sie kiedys zgrac i zalozyc sobie plakietki DOGOMANIAK? :evil_lol:

Posted

VELVIA-widzialam duzego bialego pudla na bescie 9 zajal 2 lub 3 miejsce na ,,pudle,,-wystawiala go nowoczesnie ubrana i ladna kobitka w srednim wieku cala w czerni jesli cos ci to podpowie:crazyeye: