Alimka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Ja też byłam, zrobiłam troszkę zdjęć, ale nie tyle ile miałam w planach ;) no i wyszły kiepskiej jakości :/ mogę wysłać jakiejś dobrej duszyczce, żeby mogła je tu umieścić, bo ja nie mam gdzie na serwer wrzucić :( Quote
karolayna Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Alimka']Ja też byłam, zrobiłam troszkę zdjęć, ale nie tyle ile miałam w planach ;) no i wyszły kiepskiej jakości :/ mogę wysłać jakiejś dobrej duszyczce, żeby mogła je tu umieścić, bo ja nie mam gdzie na serwer wrzucić :( dawaj mi na maila :evil_lol: karakarcia@tlen.pl kto ma jeszcze zdjęcia?? Quote
MoniŚ Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Kiessa sorki :oops: . Zawsze myle wilczarze i wilczaki :shake: Ja mam, ale baterie padły w aparacie :mad: . Moze jutro wstawie, chociaz nie obiecuje. Quote
talut Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 MoniŚ napisał(a):Talut z kim Ty byłas? :) Bo chyba Cię widziałam, chociaz w kątku tam nie byłam... chociaz widziałam z 3 dziewczyny podobne do Ciebie z beaglami, nie wiem która to byłaś Ty ;) . Z siostrą młodszą byłaś? ;> z tatem? ;> z młodszą siostrą, z tatkiem (podobna jestem do niego ;)) i z mamcią ;) miałam charakterystyczną opaskę na głowie (pamiątka po niedawnej kontuzji :eviltong:) :cool3: tez mam fotki, ale tylko beagle i bassety i nie chce mi sie wstawiać :P Quote
karolayna Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Alimka napisał(a):Ja też byłam, zrobiłam troszkę zdjęć, ale nie tyle ile miałam w planach ;) no i wyszły kiepskiej jakości :/ mogę wysłać jakiejś dobrej duszyczce, żeby mogła je tu umieścić, bo ja nie mam gdzie na serwer wrzucić :( dzięki za zdjęcia:multi: ale cos czuje ze to nie koniec :evil_lol: to jest troszke i ze niby słabej jakosci :crazyeye:?? niestety dzisiaj nie wstawie bo jest ich mnostwo jutro postaram sie obrobic i wstawic Quote
Alimka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Hehe no nie wszystko, ale komp mi się zawisił i dlatego przerwa. Zdjęć jest koło 80 chyba hmm... sama nie wiem dokładnie. No słabej... rozmazane są niektóre:/ chyba za rzadko robię zdjęcia... :/ Quote
karolayna Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 jak dla mnie są swietne :) przepraszam ale niestety dzisiaj nie uda mi sie wstawic :oops: moze jutro a masz jeszcze jakies z hali? Quote
Alimka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 hehe dzięki :) jeszcze trochę zostało do wysłania to może coś tam znajdziesz :) ------------- no już wszystkie poszły :) wstawisz kiedy wstawisz, mi to rybka, ja je mam na kompie dla siebie ;) tylko reszta zainteresowanych będzie dłużej czekać ;) Quote
Elitesse Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 moge poprosic o stawki: sznaucerow srednich czarnych sznaucerow srednich pieprz i sol sznaucerow mini czarno-srebrnych :modla: :modla: :modla: Quote
Romas Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Bylam i wrocilam :-) Talut Gratuluje ! Niestety nie moglam Cie zobaczyc ,bo jakos akurat poczatek wystawy nam umknal ale trzymalam kciuki :-) My z Bianka mamy ocene doskonala i srebro :-) A p. sedzina Jabłońska bardzo nam sie podobala i oby wiecej sedziow w tym stylu sedziowalo ;otwarcie ,profesjonalnie , z komentarzem dla publicznosci . Organizatorom dziekuje za mily dzien :-) A francuskie nalesniki pycha !!!! Aga Moge Ci przepisac z katalogu kto byl ,ale kto co zdobyl to juz nie wiem :-) Quote
Musiałek Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Romas i Tulut GRATULUJE !!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: a ma ktoś wyniki BOG I i BIS-a ?? Quote
Romas Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Dziekuje :-) ! Widzialam kilka aussie ale chyba Ciebie tam nie bylo ? Za to czytalam o sukcesach Blue i Gratuluje ! Quote
talut Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Elitesse']moge poprosic o stawki: sznaucerow srednich czarnych sznaucerow srednich pieprz i sol sznaucerow mini czarno-srebrnych :modla: :modla: :modla: SZNAUCER MINIATUROWY CZARNO-SREBRNE Psy: kl.pośrednia: 276. Sasquehanna FCI DEKIEL kl.otwarta: 277. ALEKSANDER ROMANOV Vis a Vis Suki: kl.młodzieży: 278. DEBI Happy Dog 279. TORKA TORRECILLA Nadpilickie Bestyjki kl.pośrednia: 280. FANTAZJA Dzikie Pola kl.otwarta: 281. ABI Happy Dog 282. WYOMING Helloween SZNAUCER ŚREDNI CZARNY Suki: kl.młodzieży 300. Mł.Ch.BiH CHER vom Mandelroschen 301. HAVERA Animacja kl.championów: 302. Int.Ch., Ch.Pl-Sk-H-Ltu-Ukr-Ros-Blr-Mlv-BiH POLA z Puszczy SZNAUCER ŚREDNI PIEPRZ I SÓL Suki: kl.pośrednia: 303. Mł.Ch.Pl. FINEZJA z Czartowego Pola kl.otwarta: 304. ARIA Nasza Pasja kl.honorowa: 305. Int.Ch. Ch.Pl-BiH-Rus PUMA Tamerlan Quote
Musiałek Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Romas napisał(a):Dziekuje :-) ! Widzialam kilka aussie ale chyba Ciebie tam nie bylo ? Za to czytalam o sukcesach Blue i Gratuluje ! Tak nas tam nie było Quote
talut Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Magda gratulacje :D ja Cię widziałam, jak wchodziłaś do łazienki, ale akurat wtedy wychodziliśmy :( Quote
talut Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Velvia-a jakie Cię dokładnie interesują? :) czy mam przepisać wszystkie? :) Quote
velvia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Poproszę wszystkie kolory i wielkości. Nie spodziewam się lawiny pudelków:crazyeye: Quote
cisa&fritz Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 karolayna napisał(a):bardzo podobał mi sie sposob poruszania sie yorka który wygral BOG III poprostu plyną :) był jeszcze taki ładny AST niestety nie wiem jak sie nazywa ale napewno był na BOG III niestety nie zają zadnego miejsca Ten ladny AST to Blue Diamond Sentinel "Nemo":loveu:, z Warszawy - cudne psisko, rewelacyjny charakter i wspanialy eksterier - wielka szkoda, ze nie znalazl sie w finalowej trojce, powinnien:) Quote
Ewelinaa Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 velvia napisał(a):Poproszę wszystkie kolory i wielkości. Nie spodziewam się lawiny pudelków:crazyeye: były duże czarne , białe, miniaturki apricot, biały oraz toy biały Quote
velvia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 A konkretnie ,proszę ładnie. Może jakieś wyniki:cunao: Quote
betty_labrador Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 MoniŚ napisał(a):Talut Ty bylas na zewnątrz? Bo Cie nie widzialam :( łee, i znow dogomaniacy sie przechadzali kolo siebie? ja bylam caly czas dzis pod krzakiem takim(zywoplot) kolo ringu labkow i flatow! no i widzialam jakies Beagle ale nie widzialam jakos Cie Talutku! :( Widzialam Magde z Bianka, ale z daleka jak juz wychodzila :( czy dogomaniacy moga sie kiedys zgrac i zalozyc sobie plakietki DOGOMANIAK? :evil_lol: Quote
Agama Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 VELVIA-widzialam duzego bialego pudla na bescie 9 zajal 2 lub 3 miejsce na ,,pudle,,-wystawiala go nowoczesnie ubrana i ladna kobitka w srednim wieku cala w czerni jesli cos ci to podpowie:crazyeye: Quote
Recommended Posts