Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

talut napisał(a):
Munia, wystawa zaczyna się o 10.00 i pewnie potrwa do 16.00 ;) no i zależy jaką rasę chcesz oglądać ;)

Najbardziej to interesują mnie sznaucery.Chociaż nie ukrywam ,że i na inne z przyjemnością rzucimy okiem ;)

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

my już po :) Monulec 3/3 doskonała i brązowy medal (nasz pierwszy :D) byłoby drugie miejsce, ale Moniuch fochnął się na pokazywanie zębów ;)

Jojo, znajdę katalog i przepiszę ;)

Posted

talut napisał(a):
my już po :) Monulec 3/3 doskonała i brązowy medal (nasz pierwszy :D) byłoby drugie miejsce, ale Moniuch fochnął się na pokazywanie zębów ;)

Jojo, znajdę katalog i przepiszę ;)

Gratuluje:))

To ja będę Bardzo wdzięczna :))

Posted

DOG NIEMIECKI - ARLEKIN I CZARNY

Suki:

kl.otwarta
175. Mł.Ch.Pl. CZARINA Modry Efekt

DOG NIEMIECKI - BŁĘKITNY

Suki:

kl.młodzieży:
176. DOMINICA Dog-Lome
177. ROSZPUNKA z Blękitnych Wydm

kl.championów:
178. Int.Ch. ASZRA Modry Efekt

DOG NIEMIECKI - ZÓŁTY I PRĘGOWANY

Suki:

kl.szczeniąt:
179. BAŁAŁAJKA Hipogryf

kl.młodzieży:
180. ALIJA Giga La Gothica

Posted

[quote name='talut']DOG NIEMIECKI - ARLEKIN I CZARNY

Suki:

kl.otwarta
175. Mł.Ch.Pl. CZARINA Modry Efekt

DOG NIEMIECKI - BŁĘKITNY

Suki:

kl.młodzieży:
176. DOMINICA Dog-Lome
177. ROSZPUNKA z Blękitnych Wydm

kl.championów:
178. Int.Ch. ASZRA Modry Efekt

DOG NIEMIECKI - ZÓŁTY I PRĘGOWANY

Suki:

kl.szczeniąt:
179. BAŁAŁAJKA Hipogryf

kl.młodzieży:
180. ALIJA Giga La Gothica

Dzięki widze że sami znajomi byli :loveu: , no i Bałałajątko się pokazałlo :loveu:

Posted

jak byłaś przy dalmatach to musiałaś mnie widzieć-beagle były na tym samym ringu ;) byłam z sunią w klasie młodzieży, podczas robienia kółek gadałam jak głupia 'tututututututututu' :lol:

Posted

Ja niedawno wrociłam :P . Świetnie bylo! ;) . Tylko kurcze szaszlyki troche drogie byly :lol: . Mam troche fotek, jutro prawdopodobnie wstawie :)
Nikogo z dogomani nie poznalam :-(
Ale bylo swietnie :razz: i gratuluje wszystkim :)

Talut Ty bylas na zewnątrz? Bo Cie nie widzialam :(

Posted

MoniŚ napisał(a):
Ja niedawno wrociłam :P . Świetnie bylo! ;) . Tylko kurcze szaszlyki troche drogie byly :lol: . Mam troche fotek, jutro prawdopodobnie wstawie :)
Nikogo z dogomani nie poznalam :-(
Ale bylo swietnie :razz: i gratuluje wszystkim :)

Talut Ty bylas na zewnątrz? Bo Cie nie widzialam :(

a wiesz moze kto wziął BIS?
i BOG IX?

Posted

Niestety nie wiem :oops:
Tak to jest jak się jeździ ze zniecierpliwioną siostrą :shake: ostatni raz z nią jade :angryy:
Ale za to mam pieczątke na ręku z ZKwP :lol:

Zaluje, że nie siedzialam do konca :-(

Na oko najwiecej było sheltie i labradorów ;)

Aha, zapomnialam dodac ze przez halą bylo ful szczeniakow bez rodowodu :shake: . Chihuahua za 300zł, hawańczyki... 'mamo, kup mi psa, jest sliczny!' a mamusia otwiera portwelik :-( .

Posted

MoniŚ napisał(a):

Aha, zapomnialam dodac ze przez halą bylo ful szczeniakow bez rodowodu :shake: . Chihuahua za 300zł, hawańczyki... 'mamo, kup mi psa, jest sliczny!' a mamusia otwiera portwelik :-( .

ja nawet nie podchodziłam bo by mnie cos trafiło chyba

a w hali widzialam Panią z synem/wnukiem który miał malutkiego psiaczka na rękach i mowiła ze kupiła mu na komunie :angryy: nie zdziwiłabym sie gdyby za jakis czas piesek chlopczykowi sie znudzil i wylądowal by w schronisku (oczywiscie odpukac) mam nadzieje ze tak nie będzie

Posted

Oj takich przypadków jest duzo... a ile ja dzisiaj dzieci widziałam, które płakały, że mamusia nie kupiła im pieska... jak stałam przy małych (w jednym samochodzie siedzialo z 10 szczeniaków różnych ras), przyszła matka z corką 'mamo... on jest piekny (facetka bierze na ręce), sprzedająca wychwala jakie to cudowne psy... mnie cos trafiało o__o . A te 'czyłałya', które nic chihuahua nie przypominały...

ZK cos powinien robic :angryy:

Kupiłam 1 szaszłyka i zaplacilam 17zł :lol: zdzierstwo :P . Kupiłam przysmaki psiakowi, tabliczke ostrzegawczą i mialam kupic sliczny breloczek, ale siostra mnie ciągnela...

Pogoda nie dopisywala psom długowlosym, na hali bylo w sam raz, na zewnątrz ja się topiłam.

Posted

Talut ja widzialam beagle i to duuuuzo ale jak tu poznac twojego?? Moze pojedziecie tez w przyszlym roku to sie tez spotkamy ;). Łaziłam wogole między psami,glownie to krecilam sie obok haszczakow, beaglow,dobermanow,dalmatow i takie tam.Głaskalam tez jednego wilczaka:cool3:sliczny był:loveu:

Posted

Ja głaskalam boskiego ogara :loveu: . I spotkałam super włascicielkie bullteriera, mialam okazje fajnych fot narobic ;)

Widzieliscie chow-chow? :loveu: Tylko jeden chyba był... i petit(?) basset :loveu: czechosłowacki wilczak :loveu: .

Ja beagli tez duzo widzialam ;) . I chyba Taluta widziałam z Monuchem :)

Posted

bardzo podobał mi sie sposob poruszania sie yorka który wygral BOG III poprostu plyną :)
był jeszcze taki ładny AST niestety nie wiem jak sie nazywa ale napewno był na BOG III niestety nie zają zadnego miejsca

Posted

Moniś, byliśmy na dworzu ;) w samym kącie :)

Kiessa-ja byłam w niebieskiej koszuli i ciemnej kamizelce, wystawiałam w klasie młodzieży z numerkiem 503 ;)

Posted

Talut z kim Ty byłas? :) Bo chyba Cię widziałam, chociaz w kątku tam nie byłam... chociaz widziałam z 3 dziewczyny podobne do Ciebie z beaglami, nie wiem która to byłaś Ty ;) . Z siostrą młodszą byłaś? ;> z tatem? ;>

Posted

[quote name='MoniŚ']czechosłowacki wilczarz :loveu: . MoniŚ nie wilczarz tylko wilczak a wilczarz to moze byc irlandzki,ale to zupelnie inny pies :) :P