Romas Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Bedziemy Ci kibicowac z Bianka ,o ile w tym momencie nie bede sama jej wystawiac :-) Quote
talut Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Zakla, możesz liczyć na nasz doping :D wystawiasz Tosce, tak? :) Quote
Aussie Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 A ja mam pytanko: Czy bedzie to zapowiadane badanie oczu? Jesli tak, to kto je bedzie robil? No i czekam z niecierpliwoscia na plan sedziowania. Jako, ze pociag z W-wy przyjezdza 10.05, dobrze byloby zeby aussiki byly sedziowane pozniej. Bo niestety nie bardzo usmiecha mi sie szukanie noclegu :-( Tym bardziej, ze dzien wczesniej wystawiamy sie we Wroclawiu, z ktorego nie wiadomo o ktorej wrocimy. Dostalam dzis potwierdzenie i zdziwilo mnie, ze bez numerka. Czy Lublin zawsze tak robi? Wysylalam zgloszenie razem z kopia dowodu wplaty, a oni zadaja posiadania dowodu wplaty przy sobie. To dziwne, bo wiekszosc oddzialow, jesli zgloszenie jest oplacone, od razu zaznacza to na potwierdzeniu i przysyla numerek. A jesli jeszcze bedziemy musialy stac w jakiejs kolejce, no to w ogole kiepsko :-( Quote
Ewelinaa Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 numer startowy dostaje się na miejscu , przyodbiorze kalatogu i karty / dokumentów Quote
AnkaW Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Czyli tak samo jak w Radomiu :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Zabajka Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 A czy ktoś przypadkiem znalazł dojście do Planu Sędziowania...? Miło byłoby chociaż wiedzieć, ilu mam konkurentów w swojej klasie.... Wystawiam w mlodzieży, a tu trudno znać każdego konkurenta :roll: Quote
AnkaW Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Potwierdzenie doszło :multi: :multi: Plan sędziowania miał być w tym tygodniu /ktoś tutaj tak pisał :cool3: / Quote
Zabajka Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Do mnie jeszcze nie dotarło potwierdzenie, ale na liście wystawców jestem, więc nie mam się czy martwić. Ale plan sędziowania bardzo by się przydał..... Quote
karolayna Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 my tez mamy potwierdzenie :multi: i niecierpliwie czekamy na plan sędziowania Quote
Aussie Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Plan sedziowania w Lublinie juz jest! A ja jade jednak z Mirka samochodem :-) Quote
karolayna Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Aussie napisał(a):Plan sedziowania w Lublinie juz jest! A ja jade jednak z Mirka samochodem :-) jak to jest? gdzie jest?:-o Quote
Baha Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 witajcie mam wolne miejsce do Lublina z Rzeszowa, bagaznik juz zajety, ale siedzenia wolne, jakby ktos szukal terasportu - zapraszam Quote
Ewelinaa Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Baha napisał(a):witajcie mam wolne miejsce do Lublina z Rzeszowa, bagaznik juz zajety, ale siedzenia wolne, jakby ktos szukal terasportu - zapraszam hej a jedziecie przez Janów Lubelski trasą Rzeszów -Lublin ??? Quote
Romas Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Ja potwierdzenia jeszcze nie mam ,ale dzwonilam i dowiadywalam sie ,wszystko zostalo wyslane we czwartek.Pani zapewniala mnie ,ze nawet bez potwierdzenia moge przyjechac ,najwyzej dostane numer startowy w sekretariacie. Mysle ,ze jak sie pojawie ok. 9 to bedzie O.K ?Ja na szczescie jade wlasnym transportem,nie wiem jakbym pociagiem dala rade (chodzi mi o niesfornego psa i bagaze ). Quote
Romas Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Okazuje sie ,ze bede oceniana prawie na samym koncu ,to jak sadzicie czy trzeba byc rano ??Czy mozna dojechac w czasie dnia ? Quote
Tomek67 Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Romas napisał(a):Okazuje sie ,ze bede oceniana prawie na samym koncu ,to jak sadzicie czy trzeba byc rano ??Czy mozna dojechac w czasie dnia ? To zależy od tego czy masz ładny koniec:lol: :diabloti: :eviltong: Quote
maga18 Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [SIZE="7"]WAŻNE!!! Pare dni temu skradziono z podwórka w Raciborowicach białego pudelka toy`a - suczka o imieniu OPA - 10 letnia - obcięta 'podomowemu' (niestety zdjecia nie mam) Raciborowice są blisko Lublina więc być może ten ktos bedzie chcial sprzedac sunie na wystawie, wiec prosze wszystkich wystawcow z Lublina by mieli oczy szeroko otwarte!!! Quote
Agama Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 MAGA bede bacznie ogladac co sprzedaja pod wystawa:mad: Quote
---------- Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Romas napisał(a):Okazuje sie ,ze bede oceniana prawie na samym koncu ,to jak sadzicie czy trzeba byc rano ??Czy mozna dojechac w czasie dnia ? Pytalam dzis w oddziale - choc w potwierdzeniu jest podane, ze psy beda przyjmowane do 9:45, to mozna dojechac rowniez w trakcie dnia, byle by zdazyc wejsc na ring ;) Quote
Zabajka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 A my tez mamy juz potwierdzenie ! I nawet znamy swoją konkurencję.... Łatwo nie będzie ! :roll: Quote
kingula Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Mam ogromna prosbe w imieniu moich znajomych, ktorzy jada do Lublina ze swoja labradorka. Sunie mial wystawiac znajomy hodowca labkow, ale najprawdopodobniej nie jedzie na wystawe (nie przyjeli jego zgloszen na klubowke dzien wczesniej :/ ) Wlascicielka suni jest po powaznej operacji kostki i nie bardzo moze biegac, czy ktos bylby chetny aby pomoc im w wystawieniu slicznej i spokojnej labradorki? Quote
Zabajka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Witam Wystawiam w Lublinie "tylko" niufkę, więc jeżeli mogę się przydać to sie polecam. Oby tylko godziny wyjścia na ring się nie zazębiły.... Gdyby coś- to prosze o kontakt na vivazabajka@beep.pl - wymienimy się telefonami by łatwiej odszukać się na wystawie. Niufy "idą" nieco później, tak około 12.30-13.00, przed nimi ponad 30 psów. ela Quote
Recommended Posts