Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kingula napisał(a):
Mam ogromna prosbe w imieniu moich znajomych, ktorzy jada do Lublina ze swoja labradorka. Sunie mial wystawiac znajomy hodowca labkow, ale najprawdopodobniej nie jedzie na wystawe (nie przyjeli jego zgloszen na klubowke dzien wczesniej :/ ) Wlascicielka suni jest po powaznej operacji kostki i nie bardzo moze biegac, czy ktos bylby chetny aby pomoc im w wystawieniu slicznej i spokojnej labradorki?

Ja tez bardzo chetnie:p W sumie na klubowce wystawiam flatke, a w neidziele chyba nic. Wiec bartdzo chetnie:razz:

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zabajka napisał(a):
Uuuuuuu.... To przy takiej "konkurencji" musimy zrejterować....;)

:eviltong: Cóż ja dla Ciebie za konkurencja ;) Wystawiałam do tej pory tylko psy znajomych, w tym trzy występy były planowane przed wystawą:eviltong: Ale lubię to robić, chyba w sumie idzie mi nie najgorzej, ci sami ludzie dają mi psy po raz kolejny, nie wiem na ile po znajomości, a na ile po czym innym:p No i gdzieś nauczyć się porządnie trzeba, na razie mam do tego tzry psy znajomych...
Ale i tak wielkie dzięki za te jakże przepiękne i podnoszące na duchu słowa:loveu:

Posted

Dziewczyny jestescie wspaniale :multi::multi: Bardzo Wam dziekuje w imieniu swoim i wlascicielki. Czy moglabym poprosic na pw o jakies namiary na Was? :oops:
Znajoma codziennie trenuje z suczka, ale glownie stanie- biegania sie troche obawiaja. Suczka pieknie reaguje na smakolyk. Ma 5 konkurentek, ale nawet ocena doskonala nas ucieszy :)
Bardzo Wam dziekuje za odzew :loveu:

Posted

kingula napisał(a):
Dziewczyny jestescie wspaniale :multi::multi: Bardzo Wam dziekuje w imieniu swoim i wlascicielki. Czy moglabym poprosic na pw o jakies namiary na Was? :oops:
Znajoma codziennie trenuje z suczka, ale glownie stanie- biegania sie troche obawiaja. Suczka pieknie reaguje na smakolyk. Ma 5 konkurentek, ale nawet ocena doskonala nas ucieszy :)
Bardzo Wam dziekuje za odzew :loveu:

Parson probujacy zagryzc konkurentow, szczeniak pierwszy raz wsrod tlumu i flacik chcacy wycalowac wszystkich dookola:razz: Nie moze byc tak zle z labolem:lol: A jeszcze mam pytanie, jakiej masci jest sucz?
Juz wysylam pw.

Posted

Tak będa badania cena 100 zł. Badań dokona dwóch spośród czterech uprawnionych do tego lekarzy w Polsce obok dr-aKiełbowicza i dr-a Garncarza,a mianowicie dr Ireneusz Balicki i dr JacekMadany z AR Lublin.Kazdy badany pies moze liczyc na miedzynarodowy certyfikat.

Posted

Eeee... ale to znaczy, że cena będzie taka sama jak u p. Garncarza :shake:
To ja już wolę sobie spokojnie pojechać z suką do pana Jacka.
Liczyłam, że przy zbiorowych badaniach będzie jakaś zniżka. A tak, to podejrzewam, że sporo osób, które normalnie by nie przebadały z powodu odległości i ceny, nadal nie przebada z powodu ceny.

Posted

Witam
Nie było mnie wczoraj przy komputerze, i własnie odbieram wszelkie wiadomości. Kingula- wysłałam maila do Ciebie z namiarami na mnie. Jakby co- będę "pod" komórką.;)
Pozdrawiamy
ela

Posted

jak juz sie oderwe od ukochanego onkowego ringu to połażę dookoła pooglądać te wasze śliczności , hihi, będe w ciemno obstawiac kto z dogo kto obcy :lol: , powodzenia na wystawie życzę

Posted

Nie dziękuję !!! A jak nas będziesz rozpoznawać..? Co prawda moja "gwiazda" lśni z daleka ;) (JAWA CZY SEN jakby nie było) ale tam będą tłumy....:roll:

Posted

Uffff. Mam na głowie całkowitą zmianę wyglądu mojej stronki www, więc nie mam kiedy tu zaglądać (gorąca linia między mną a moim komputerowcem:lol: ). Po południu zaczynamy ostatnie poprawki fryzjersko- kosmetyczne, potem zjeżdżają do nas goście z Bieszczad (nie lubię formy "Bieszczadów"). Podwórko będzie pełne niufków, kłaków i może nawet uda nam się zdążyć zagrilować , tak by niufki nie porwały kolacji.
A jak Wasze przygotowania do wystawy ?
Kingula- jak przy deszczowej pogodzie utrzymasz śnieżną biel...?
ela

Posted

Nigdy jeszcze nie byłam na wystawie:)tzn byłam na kociej:)
Jutro sie wybieram .Psa nie wystawiam ale chętnie bym popatrzyła . Do której godziny jest wystawa? Czy ok 12 nie będzie za późno jak przyjedziemy??

Posted

Zabajka napisał(a):
A jak Wasze przygotowania do wystawy ?

Baterie do aparatu już naładowane :D
Zaraz włożę go o torebki co by nie zapomnieć ;)

pozdrawiam

Posted

Munia, wystawa zaczyna się o 10.00 i pewnie potrwa do 16.00 ;) no i zależy jaką rasę chcesz oglądać ;)

Aimka-dzięki za przypomnienie o aparacie :lol:

Posted

[quote name='talut']a teraz szybka piłka-jak lepiej? :cool3:

czy

Jak dla mnie to te drugie:cool3: Na 1 focie przyciskasz fafle za mocno.Kiedyś hodowałam bassety....ehhhh,super sie je wystawiało,prościej niz makity;) :evil_lol:
Wyjeżdżam z Białegostoku tak,żeby byc na 10.00 przy ringu szpiców,wpadnij może...;) :lol: