Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karolayna napisał(a):
no to szybciutko:) byłas chyba w Radomiu ale niestety nie wiem która to Ty, moze w Lublinie sie jakos spikniemy :)

Byłam :lol: :lol: z najmniejszym grzywkiem ;) , cała przemarznięta :angryy: , koło nas były dziewczyny z wesołymi lashaczkami /czy jak to sie pisze:oops: /

Posted

karolayna napisał(a):
kurcze nie wiem która to Ty :placz:
ja bylam z shihtzakiem w klatce kolo ringu zaraz obok stolika sędziny

uuuu to my po przeciwnej stronie, zaraz przy wejściu :p

Posted

dodam jeszcze że zdjęcie to zrobiłam sama :) a rzecz jasna modelem był mój affik :D:D:D ponoć jest na kńcu katalogu "Galeria Championów" tam też sa moje psiaczki i inne Związkowe Championy

Posted

juz sie prawie zdecydowalam-tylko teraz zastanawiam sie czy zdaze pociag przyjezdza o 10 05 czyli o 10 15 bede na stadionie przed grzywkami pewnie sa jakies psy-bo jedna sedzina ma 9 grupe a my w otwartej-czy sedziowanie zaczyna sie o 10

Posted

Cavisia napisał(a):
Zdążysz napewno. Pani Kowalska nie spieszy się z oceną, robi to dokładnie, powoli.

a własnie miał ktoś juz doczynienia z Panią Wandą Kowalską?

Posted

karolayna napisał(a):
a własnie miał ktoś juz doczynienia z Panią Wandą Kowalską?

Sędziowała w niedzielę w Radomiu ;)
Bardzo miła, spokojna, dokładnie ogląda, zwraca uwagę na wszystko - ruch, pigment, budowa, charakter. Wybiera naprawdę najlepsze psy, potrafi dać bardzo dobrą - ale zawsze tłumaczy czemu. Jedyna wada - długo ocenia, tłumaczy wystawcom wady i zalety psa, dlatego długo jej schodzi.

Posted

:multi: :multi: my już też zgłoszeni. Rano fax, wieczorkiem telefon o potwierdzenie i wszystko gra :lol: :lol: . Jeszcze nigdy tak ekspresowo nie zgłosiłam psa :p

Posted

karolayna napisał(a):
w takim razie do zobaczenia :lol:

super :multi: :multi: :multi: mam nadzieję, że tym razem się spotkamy. Chyba cała IX grupa będzie na jednym ringu :roll:

Posted

pewnie tak-ja mam swietny pociag o 7 40 -jedzie tylko 2 godziny:lol:
codziennie pastwie sie nad SMOCZYM i jego zaskornikami:evil_lol: po kazdym zabiegu kapiel w mudelku brzozowym na tradzik-mysle ze damy rade