Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szczecinianka napisał(a):
Nowa właścicielka Pako jest nim zachwycona. Twierdzi, że Pako ma charakter labradora. Pako jest całkowicie uległy, w domu grzeczny, na spacerach ideał. Nawet przy wszelkich zazwyczaj niemiłych dla psów zabiegach typu smarowanie maścią, oglądanie jajek on cieszy się, że człowiek wykazuje jakiekolwiek zainteresowanie nim.

Ale jak Pani Karolina stwierdziła: "nie chwalimy za szybko żeby nie przechwalić". :evil_lol:

Bardzo się cieszę - mariamc też nie mogła się go nachwalić - mówiła że jest wspaniały, uległy i że wszystko można przy nim zrobić - zero niemiłych zachowań do ludzi, dzieci, zwierzaków.:loveu:

Trafił się Paco fajny domek ;)

• 2 weeks later...
  • Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:) mam prośbe :) dostałam upomnienie od viris :) czy ktos moze rozliczyc bazarki ktore wystawiałam na paco tl. napisac ze dokonałam wpłat :) moge wstawic potwierdzenia z banku ale mysle ze lepiej bedzie jak ktos napisze :) linki do bazarków
http://www.dogomania.pl/threads/189164-Śliczna-Bizuteria-!!!!-na-leczenie-Paco-łysy-Pitbull-Red-Nose-do-23.07-godzi-22-00
http://www.dogomania.pl/threads/189958-Ślicznośći-dla-Kobiet-!!!!!!!-Na-Lecznie-Paco(łysy-red-nose)-do-06.08-godzina-22-00/page3

Posted

szczecinianka napisał(a):
Przepraszam, że dopiero teraz, ale nie widziałam Twojego postu. Oczywiście potwierdzam wpłaty za bazarki, czy coś powinnam tu wkleić?

na wątkach bazarkowych musisz to napisać ;)

Posted

Witam.

[quote name='szczecinianka']Przepraszam, że dopiero teraz, ale nie widziałam Twojego postu. Oczywiście potwierdzam wpłaty za bazarki, czy coś powinnam tu wkleić?

Tak - w pierwszym poście poprosimy o rozliczenie zgodne z regulaminem PwP:

[quote name='Regulamin']
13.W wypadku gdy na watku zbierane sa fundusze konieczne jest wklejanie na bieżąco max. raz na tydzień (nie po skończonej akcji) rozliczeń w 1 poście tzn. wpłat, wydatków i salda końcowego.

a. gdy fundusze zbierane są na konto fundacji/ schroniska na ogólne potrzeby rozliczenia nie sa potrzebne
b. gdy fundusze zbierane sa na konto fundacji/ schroniska na KONKRETNE potrzeby/zwierzaki wklejanie rozliczeń jest koniecznie. Jednak po skończonej akcji, gdy pieniądze juz nie są potrzebne, a została nadyżwka nie ma obowiązku pytania userów na co chcą przekazać reszte pieniędzy. Fundacja/schronisko infromuje o tym ile zostało pieniędzy i że wykorzystuje je na inne potrzeby.
c. gdy fundusze zbierane są na konto prywatnej osoby należy robić dokładne rozliczenia, a po skończonej akcji zapytać userów na co chca przekazać reszte pieniędzy.
d. W WYPADKU GDY ROZLICZEŃ NIE BĘDĄ ZAMIESZCZANE W 1 POŚCIE WATKI BĘDĄ USUWANE, A OSOBY ZBIERAJĄCE PIENIADZE BĘDĄ BANOWANE [quote name='szczecinianka']

Paco potrzebuje wsparcia finansowego na badania i leczenie! Fundusze TOZ są niestety bardzo ograniczone.

Aukcja allegro, gdzie zbieramy pieniądze dla Paco: http://allegro.pl/item1145251901_skrzywdzony_lysy_pitbull_paco_prosi_o_wsparcie.html

Można także wpłacać pieniądze bezpośrednio na nasze konto:
Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami Oddział w Szczecinie
Al. Wojska Polskiego 198A
Numer konta: 63 1020 4795 0000 9402 0103 5419
z dopiskiem "dla PACO"

Ponieważ pieniądze były zbierane na konkretnego psa poprosimy o podanie: wpłat, wydatków i salda końcowego.
Wątek proszę rozliczyc do 8.11.2010 o godziny 20.00.
W razie pytań zapraszam na PW.

Pozdrawiam.

Posted

Bardzo przepraszam , ale brak rozliczenia Paco , to moja wina.

Dopiero dzisiaj wystawiłam fakturę za ostatni miesiąc pobytu Paco w Szczecinku.

Koszt hotelowania wyniósł 600 pnl - 3miesiące po200.

Jeszcze tylko faktura za leczenie.Moi weci , jak zwykle nie mieli czasu.
Jeszcz e raz przepraszam.

Posted

[quote name='agaga21']ciekawe jak sie miewa paco.[/QUOTE]

Szczecinianka widziała niedawno Paco - twierdzi, że wygląda wspaniale! Pańcia psiakiem zachwycona, nie może się go nachwalić i sama szczecinianka, chociaż czująca respekt przed ttb, również się Paco zachwycała :cool3: - jak to ujęła w mailu do mnie: "Paco ma życie jak w Madrycie" :multi: :evil_lol: I ma wielkie zęby :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Super domek mu się trafił :loveu:

Posted

I ma wielkie zęby :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tak, miałam te zęby tuż przy oku, więc mogłam dokładnie się przyjrzeć :roll:

No dobra, przyznaję, najbardziej na świecie nie mogę przeżyć tych zębisków, nie wiedziałam, że ttb mają je tak ogromne :-o :evil_lol:

Potwierdzam to, co napisała Aga i mam obietnicę, że wkrótce będą zdjęcia. :razz:

Posted

LECZENIE PACO

karma RC 268
wymazy 3 razy 56 = 168
2 razy oridermyl = 90
2 " betadine - maść = 40
kastracja + antybiotyki po rozlizaniu rany = 162
cefawet 45
tiacyl 2 razy = 50
odrobaczenie, pchły + kleszcze = 60
czip 46
wscieklizna 20
wirusówki 38

Jesli dobrze policzyłam , leczenie Paco to 987 pln.

Dziękuję za leki Fioneczce i Agadze 21, tylko dzięki NIm leczenie Paco nie kosztowało krocie.

Od siebie dołożyłam też trochę , no i przestestowałam na Paco karmę Orijen .Sprawdziła się ale moja kieszeń ledwo to wytrzymała.
Mam nadzieję ,że kolejny raz nie wetnie mi postu.....

Posted

Dzięki Pani Danusiu
Dziękuję też dziewczynom za ich wkład w leczenie Paco, bez Was poszlibyśmy z torbami. :modla:

Wpływy: 1435,38zł

Wydatki:
hotelowanie lipiec = 200zł
hotelowanie sierpień = 200zł
hotelowanie wrzesień = 200zł
karma RC = 268zł
wymazy 3 razy 56 = 168zł
2 razy oridermyl = 90zł
2 razy betadine - maść = 40zł
kastracja + antybiotyki po rozlizaniu rany = 162zł
cefawet = 45zł
tiacyl 2 razy = 50zł
odrobaczenie, pchły + kleszcze = 60zł
czip = 46zł
wścieklizna = 20zł
wirusówki = 38zł
RAZEM: 1587zł

Saldo: -152zł

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 years later...
Posted

[SIZE=5]UWAGA!
PEŁNA MOBILIZACJA!!!

PRZEGRYWAMY!

Dwa lata temu wygraliśmy karmę dla zwierząt za ponad 10 tys.pln. Znowu mamy szansę. Startujemy po dwuletniej karencji.
Tym razem w koalicji z Fundacją Pomocy Podhalanom "Bono"
W ciągu tych dwóch lat pula , za którą można dostać karmę mocno sie zwiększyła, ostatnio było to ponad 16 tys. pln. Wszyscy potrzebujemy pomocy... ale kwota jest taka,że można się podzielić.
W razie wygranej a innej opcji mimo falstartu nie przewiduję, 2/3 idzie na schronisko a 1/3 na fundację "Bono"
JaK głosowac ? Zmieniły się zasady , forum jest zamknięte, można tylko dodawać głosy.

JAK ODDAĆ GŁOS? BARDZO PROSTO!

1. Wejdź na: http://www.krakvet.pl/ forum/index.php

2. Zarejestruj się i podaj prawdziwy adres e-mail.

3. Wejdź na swoja pocztę podaną przy rejestracji i aktywuj rejestrację na forum.

4. Zaloguj się na forum.

5. Napisz jakiś post na: http://www.krakvet.pl/ forum/viewtopic.php?f=18&t=14611

6. Wejdź na http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=16166 i oddaj głos na pozycję nr 7 NA SCHRONISKO SZCZECINEK W KOALICJI Z FUNDACJĄ NA POMOC PODHALANOM "BONO" klikasz pod ankietą „wyślij”

7. Przy oddawaniu głosu zostaniesz poproszony o podanie numeru telefonu, podaj go i poczekaj na kod weryfikacyjny.

8. Wpisz kod w ramkę.

DZIĘKUJEMY!!! :smile:

Jedna osoba ma prawo do oddania 1 głosu.
Z jednego komputera (1 adresu IP) może zostać oddany tylko 1 głos.

Aby mieć możliwość oddania głosu należy podać w systemie głosowania numer telefonu komórkowego w systemie 9 cyfrowym. Na wprowadzony numer zostanie przesłany kod sms w celu autoryzacji poprawności głosowania. Każda osoba identyfikowana jako numer telefonu może oddać głos tylko jeden raz.

DLA CIEBIE TYLKO CHWILA DLA ZWIERZĄT SZANSA NA LEPSZE ŻYCIE!!!!

Jeśli kiedyś już głosowałeś i jesteś zarejestrowany w KRAKVECIE i pamiętasz nick oraz hasło zaczynasz od punktu nr 4!

UWAGA!

W przypadku trudności z zagłosowaniem ( np informacji "Oddano już głos z Twojego komputera") NIE PODDAWAJ SIĘ ! Spróbuj głosowania przez przeglądarkę Internet Explorer lub Opera.

GŁOSOWANIE TRWA DO 31 STYCZNIA
RAZEM MOŻEMY POMÓC, TO TYLKO 5-10 MINUT A ILE RADOSCI BĘDĄ MIAŁY NASZE ZWIERZAKI...
BEZCENNE!!!!