agnieszka32 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Rozmawiałam dzisiaj z Danusią o Paco - mówi, że to niezwykle czysty pies, nie załatwia się w boksie, trzeba go na częste spacerki wyprowadzać (z czym akurat w Szczecinku nie ma problemów ;)). Paco strasznie płacze w boksie, chce do ludzi... Danusia mówi, że serce jej pęka :( Stara się dla niego o miejsce w budynku, żeby więcej czasu spędzał z ludźmi. Danusia czeka na wyniki badań, by wdrożyć już jakieś leczenie. Lepiej ten psiak nie mógł trafić :) Quote
Enigma79 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 :( .... jeszcze kilka dni w "domu" (u poprzednich właścicieli) i Paco wyglądałby jak Falco. Quote
Basia&Safi Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 ciocia Basia sie pozbierała i zrobiła bazarek poraz kolejny dziekuje dziewczyna z wizazu :) http://www.dogomania.pl/threads/189164-Śliczna-Bizuteria-!!!!-na-leczenie-Paco-łysy-Pitbull-Red-Nose-do-23.07-godzi-22-00?p=15037954#post15037954 Zapraszamy ps. w sierpniu tj. 14 bede z eldo i dawidem w szczecinie ktos nas przenocuje przez jedna noc :P jedziemy na wakacje do Andzi69 ;) Quote
mariamc Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Mamy wyniki , tak jak weci przypuszczali - gronkowiec. Wstawię pózniej na wątek , jak będę miała papier. Quote
szczecinianka Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 bazarek ruszył zbieramy na leczenie Bardzo dziękujemy :loveu: Na naszym koncie w tej chwili jest 280zł dla Paco Co u niego? Możemy prosić o zdjęcia, jakąś konkretną diagnozę oraz rozpiskę planowanego leczenia? Quote
mariamc Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Nie mieliśmy czasu odebrać wyników z Sanepidu. Według diagramu dostaje keflex. Wykąpany został w betadinie, rany smarujemy bactrobanem. Od dzisiaj skóra smarowana ozonellą. Czy jest już efekt , nie wiem . Dla mnie będzie efekt jak zarośnie. Jest bardzo grzeczny. Wczoraj kompałam Go sama , bez żadnego zabezpieczenia stał w wannie. Do jedzenia dostaje RC allergenic. Quote
agnieszka32 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Niuniuś kochany :) I widzę, że ma obróżkę mojego Fiodorka ;) Quote
agaga21 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 agnieszka32 napisał(a): I widzę, że ma obróżkę mojego Fiodorka ;) pewnie nieprzypadkowo....nawet jest troszeczkę podobny. Quote
szczecinianka Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Wczoraj kompałam Go sama , bez żadnego zabezpieczenia stał w wannie.Kierowniczka schroniska kąpała psa zamiast wygodnie siedzieć za biurkiem jak to bywa w innych schronach, rety, czy to się dzieje w Polsce? :loveu: Naprawdę ogromny pokłon za wszystko! Dziękuję za pomoc Pako. Z aukcji powinno wpłynąć 440zł. Chcemy także przekazać na Pako niewykorzystane przez Falco/Kubę fundusze w kwocie niecałego tysiąca złotych (dokładne podliczenia zrobimy na dniach). Chciałabym także zacząć ogłaszać Pakulca. W przypadku Falco ogłoszenia kiedy był w trakcie leczenia przyniosły ogromny skutek i tym razem liczę na taki efekt :eviltong: Quote
agnieszka32 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Myślę, że to dobry pomysł :) Paco będzie cudownym, pięknym psem, no i ma wspaniały charakter :) I coś mi się wydaje, że już widać poprawę - skóra nie jest taka zaogniona ;) Quote
szczecinianka Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 I zeszła opuchlizna z łap, kiedy przejęliśmy nad nim opiekę wyglądał koszmarnie Quote
andzia69 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Pakulec chyba zaczyna zarastac!? albo mi sie od upałów meszek na mózg się rzucił:cool3: Quote
Basia&Safi Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 super :) dzis sie koczy bazarek dla Paaco :) ale jedna z wizazanek wysłała mi kolejne błyskotki specjalnie na bazarek dla Paco :) tak wiec macie jeszcze czas do 22 :) http://www.dogomania.pl/threads/189164-Śliczna-Bizuteria-!!!!-na-leczenie-Paco-łysy-Pitbull-Red-Nose-do-23.07-godzi-22-00 Quote
agaga21 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 szczecinianka napisał(a):Kierowniczka schroniska kąpała psa zamiast wygodnie siedzieć za biurkiem jak to bywa w innych schronach, rety, czy to się dzieje w Polsce? :loveu: Naprawdę ogromny pokłon za wszystko! Dziękuję za pomoc Pako. widać, że nie znasz danusi :) w upały ona o 5 rano leci do schroniska by wyprowadzić psiaki zanim się zrobi gorąco! zimą się zamartwia czy aby na pewno zaden psiak nie marznie, nie spi po nocach bo zamartwia się o swoich podopiecznych, płacze gdy odchodzą za TM, ze schroniska wychodzi zwykle ostatnia, całe swe serce wkłada w te zwierzaki:loveu::loveu::loveu: Quote
mariamc Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Mam kota na punkcie moich psów. Uploaded with ImageShack.us Oto Pako , prawdziwy TTB. Quote
Basia&Safi Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Z bazarku wyszło 117 zł :):):) jak tylko bede miec wszytskie wpłaty odrazu robie przelew prosze namiary komu :) i co wpisac :):): Paco 3maj sie w Poniedziałek nowy bazarek :):):) Quote
mariamc Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts