snuszak Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 oby domek w Koszalinie dalej był zaintersowany, oby! Quote
supergoga Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Napisałam do Kingi - bo juz wycofałam prośbe o sprawdzenie domu - czy jednak może tam podjechać. Czekam na wieści. Quote
Hala Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Chyba za wcześnie się cieszyłam. Ale co się stało jesli mozna wiedzieć? Zresztą.... to nie ma chyba juz teraz znaczenia. Quote
snuszak Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 nie wszyscy z tego domu byli przekonani co do posiadania nowego psa, więc Frodo biedak czeka Quote
snuszak Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 wrzuciłam wątek Frodo na dogo do zaprzęgowców, już szukam gdzie mogę i ręce opadają z tymi domkami, Frodo nikt nie chce a co dopiero z naszymi kundelkami? Gosiu gdyby w ogłoszeniach wspomnieć, że psiak pracujący i jeszcze jakieś zdjęcia podmienić/dorzucić to byłoby super, wiem że zalatana jesteś ale jakbys miała chwilę :oops: Quote
caromina Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 a może ogłosić go w gazecie? Ja mam konto adopcyjna na all mogę mu zrobic jeszcze jedno allegro Quote
snuszak Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 ogłoszenia na allegro nie mogą się powielać, bo my mamy fundacyjne i jeśli ktoś zrobi takie samo ogłoszenie możemy mieć kłopoty ogłoszenie w gazecie to bardzo dobre rozwiązanie :) tylko jakiej? W METRO są ogłoszenia małe o adopcjach, można wysłać tam chłopaka a może jakaś inna gazeta z małym artykułem by się pokusiła/? Ja mogę zapytać czy by to było realne w naszej lokalnej gazecie Puszczykowskiej, tylko jest wtedy szansa, że ktoś zwyczajnie po psa przyjdzie do schroniska i go zabierze bez naszej wiedzy i kontroli Quote
caromina Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Podpytam dziewczyn, którym robiłam bazarki na ogłoszenia gdzie się ogłaszaly. Zreszta z bardzo dobrym skutkiem. Jednak sporo ludzi nie ma internetu i pewnie nie szuka psów na all. W ogłoszeniu na all dajcie zdjecia z treningów, napsizcie, ze trenuje pod okiem Krystyny Jasiczak, mistrzyni Polski psich zaprzęgów (Jasiczak znane nazwisko wśród zaprzęgowców ) i że wg. niej rewelacyjnie sie zapowiada. I tak nieśmiało Kasiu , Frodo to mało haszcze imię, moze coś bardziej egzotycznego? (ale to już niekoniecznie, na potrzeby ogłoszeń) Quote
supergoga Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Postaram się jutro coś wymyśleć, chyba Kasiu, że dam Ci nasze namiary na fundacyjne allegro i pomożesz w przypadku psiaków z P chocby. Mam kolejne 2 kociaki na stanie - i martwię się Jasią. Ale Frodziaka trzeba wylansować. Quote
Hala Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Trochę pogubiłam się w wątku i musze poczytać, co z tym Frodo. On w schronie siedzi przecież? Quote
caromina Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Za godzinę, dwie kolejny artykuł i zdjecia z kolejnego treningu! Quote
caromina Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Młody jak zwykle nie zawiódł, dopięliśmy go do zaprzęgu złożonego z czterech psów. Poradził sobie znakomicie! i przy rowerku Młody nadal kocha sie w Kseni Haszczak kocha dzieci Quote
caromina Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Z opóźnieniem nadsyłam nowy artykuł o Frodo - moje mężydło nie dało rady wczoraj już pisać, zasnęło przed telewizorem, stary rupieć :) http://motejowi.wordpress.com/2010/10/17/frodo-szuka-domu-nadal/ Quote
supergoga Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Nie miałm, czasu ale zaraz pozmieniam zdjęcia w allegro. A może pomożecie z tekstem, takie super te sprawozdania. Mam kolejne psy, koty - nie mam nawet kiedy spokojnie usiąść - jakbym miała tekst gotowy dla Frodo, wymieniłabym i tekst i zdjęcia. proszę pomóżcie. Quote
caromina Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Zrobimy wszystko co jest potrzebne, zeby mu pomóc! Oczywiście napiszemy, text na allegro Quote
snuszak Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 byłam na moment dziś u Frodo, biedak pewnie myślał że na trening jedzie bo tak szalał z radości, fajnie że nam pomożecie bo momentami cięzko znaleźć czas na wszystkie psy trzeba zacząć się też interesować tym drugim niebieskookim, bo właściciela ani widu ani słychu caromina może masz pomysł na imię bo ja już dawno się wypaliłam a Twoje psiaki mają ciekawe ładne imiona, to go nazwiemy zrobi zdjęcia, wątek i zaczniemy pomału ogłaszać Quote
Hala Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 jakim drugim niebieskookim? Bo ja sie już pogubiłam. :) Quote
caromina Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Hala napisał(a):jakim drugim niebieskookim? Bo ja sie już pogubiłam. :) Są dwa burki,Frodo brązowooki i Czinuk (może być?) niebieskooki. Odpowiadając na Twoje wcześniejsze pytanie, Tak nasz Frodzio siedzi w schronie:( Niebieskooki Kasiu obfocony dokumentnie. Mamy lepszy i gorszy profil, z tyłu etc, ale póki tylko w schronie. Psiak jest nieufny, warczy. Na moje oko starszy od Frodzia między 4-6 lat. Spróbujemy w tym tygodniu go wyciągnąć z kojca, zobaczymy jak będzie sie zachowywał. Quote
kasiek12 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='caromina']stary rupieć :) Mąż czy telewizor? ;) [quote name='caromina']http://motejowi.wordpress.com/2010/10/17/frodo-szuka-domu-nadal/ Wasze wpisy czyta się z zapartym tchem. Naprawdę fajne. A ten tam na końcu na tym małym zdjątku to /roboczo/ Czinuk o którym mowa powyżej, tak? Śliczne psisko, bystre spojrzenie - szkoda tylko, że przez kraty :( Quote
snuszak Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 caromina napisał(a):Są dwa burki,Frodo brązowooki i Czinuk (może być?) niebieskooki. Odpowiadając na Twoje wcześniejsze pytanie, Tak nasz Frodzio siedzi w schronie:( Niebieskooki Kasiu obfocony dokumentnie. Mamy lepszy i gorszy profil, z tyłu etc, ale póki tylko w schronie. Psiak jest nieufny, warczy. Na moje oko starszy od Frodzia między 4-6 lat. Spróbujemy w tym tygodniu go wyciągnąć z kojca, zobaczymy jak będzie sie zachowywał. dziś jestem umówiona z jedną Panią na wizytę u Frodo, co do Czinuka fajne imię może być :) na mnie on nie warczy, daje łapki przez kraty i nastawia pysk na głaskanie, może napisz kiedy chcecie go wyciągnąć to też będę zrobimy to razem Quote
caromina Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Na pewno w weekend będziemy w schronie. Kiedy będe znała dokładny czas, zadzwonię do Ciebie. Na nas niestety powarkuje. Podejrzewam, ze to przez zapachy psów jakie na sobie mamy. Czinuk fajny jest:) Przybiega do krat przypatruje sie, ciekawy jest wszystkiego, pycho wystawia, ale boi się. Nie jest to wulkan energii jak Frodo:) Trzymam kciuki za Frodo dzisiaj! Quote
snuszak Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 musiałaś mocno trzymać bo mamy domek na horyzoncie :) Czinuk został dziś odebrany przez właściciela - z Puszczykowa zresztą. A Frodo chyba będzie się pakował, ja jestem bardzo dobrej myśli i jak będziesz miała chwilę caromina zadzwoń proszę, pogadam z Tobą o nowym domku dla Frodo (ja już nie mam kasy na koncie :oops:) A Gosiu możemy się szykować na umówienie kastracji dla Frodo :evil_lol: Quote
Recommended Posts