snuszak Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 super relacja, pewnie trwają już przygotowania do dzisiejszego treningu za który trzymam kciuki by był pomyślny jak wczorajszy :) tylko foty by trzeba pomniejszyć bo mod może je usunąć Quote
supergoga Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Super fotki szczęśliwego psa - wezmę któreś do ogłoszeń jeśli wolno. Kasiu zmień proszę tytuł. Quote
caromina Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Szybki kontakt na kogoś os Frodo proszę Quote
caromina Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 pilnie kastracje trzeba mu zorganizować!! Quote
supergoga Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Kastrację można organizować, tylko musimy wiedzieć gdzie po zabiegu go przechować - i czy poszukamy kogos kto go na zabieg do Poznania przywiezie. Poprosimy o konkrety! Quote
snuszak Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 konkrety są, Gosiu umawiamy się na wizytę na kastrację w tym tygodniu! Quote
caromina Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Wieczorem wrzucę zdjęcia z dzisiejszego treningu. Czy ten drugi husky ma jakieś ogłoszenia? Widziałyście tego jamnika? Quote
snuszak Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 2 huski czeka na odebranie przez właściciela co mam nadzieję nastąpi... jeśli przez 2 tygodnie to się nie stanie ruszamy z ogłoszeniami i może treningami ? jednak ja mam nadzieję że ktoś go odbierze jest dopiero 2 dzień i ma szelki jamnik? czyli chyba mamy nowego psa na składzie... nic tylko się powiesić zamiast ubywać przybywa ****! Quote
supergoga Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Jutro rano dzwonię i umawiam kastrację. Czy jakiś konkretny dzień, czy dowolnie. Quote
caromina Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='supergoga']Jutro rano dzwonię i umawiam kastrację. Czy jakiś konkretny dzień, czy dowolnie. Darek prosi tylko o jak najszybszy termin:) Zdjecia Frodo aka Max:) na zaprzegach Niesłabnące uczucie 10-cio letniej Kseni i młodzka Darek, Max i Ksenia:) Frodo dziś szkolił sie przy hulajnodze Pożegnanie :(((((((((((( Na szczęście to ostatnie dni haszczaka w schronie. A potem będę sie z nim widywac bardzo często. Razem trenujemy, jesteśmy sąsiadami. Max kocha Ksenie, a Ksenia Maxa:) Jamnik to dramatyczna sprawa. Chorą jamniczkę przywiązano do krzaków pod schronem. Nie mieli odwagi jej odprowadzić. Sunia ma guzy w pachwinie, prawdopodobnie bardzo bolesne, jest przerażona. Wet jeszcze jej ni badał. Zdjecia już zrobiłam, dziś wrzucę. Quote
snuszak Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 wrzuć koniecznie zdjęcia jamniczki, albo załóż wątek, pewnie trzeba ją będzie do kliniki zawieźć, kurcze tymczasu będzie trzeba szukać na gwałt, u mnie Kruks - odpadam :( co do Frodo bardzo się cieszę, takie haszczakowe spotkania widać dają mu masę szcześcia, wystarczy na zdjęcia popatrzeć :):) no i często będzie się z ukochaną starszą Panią Ksenią widywał :) Quote
supergoga Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Jutro będę ustalać - jak najszybciej. A jest szansa, że przywożąc haszczaka na zabieg dojechała by te z jamniczka. Kasia wetka ją obejrzy i podejmiemy decyzję. Umieszczę ją w hotelu gdzie jest Lord. Nie może tam zostać. Quote
supergoga Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Jak hotelik po ewentualnej operacji nie da rady to na kilka dni może być u mnie - mam duży kontener - żeby moja Lagunka nie chciała jej skonsumować. Ale byle dotarła. Dajcie znac, czy będzie mogła też się zabrać. Quote
kocyk Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Gogo a jamniczka nie mogłaby do mnie przyjść? dobra opieka 24/h i za free;) i wiesz, że ja mam słabość do jamników:oops: Quote
caromina Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 strona z wątkiem jamniczki http://www.dogomania.pl/threads/194316-Chora-cierpiąca-jamniczka-przywiązana-do-krzaków-pod-schroniskiem-Potrzebna-pomoc?p=15524064#post15524064 ona jest przerażona dziewczyny,drży. Jest taka malusia,maleńka kruszynka. Ujadajace psy też ja przerażają Jesli trzeba zrobic bazarek na leczenia piszcie Quote
Darek i Wespe Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Witam wszystkich maniaków psów :) może pokrótce się przedstawię mam na imię Darek od 2 miesięcy ćwiczę biegi z moją psicą Vespe w świetnym towarzystwie :),mogę powiedzieć,że są to pierwszy poważniejsze treningi mojego psa,zarażam się coraz bardziej aż do tego stopnia,że mam zamiar wyćwiczyć Vespe wraz z Maxem i spróbować swoich sił w zawodach.Już nie mogę się doczekać aż Max przybędzie do mnie do domu bo wtedy na pewno będzie nam wszystkim w domu raźniej jak i zapewne Max owi :)....No i oczywiscie będzie brał bardzo czynny udział w treningach :razz: Quote
supergoga Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Dzisiaj będę znała term in kastracji. Kocyk - po Misiu nie miałam śmiałości, ale byłoby cudownie. Tylko niech przyjedzie. Quote
caromina Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Aha, jest relacja z drugiego treningu Frodo / Maxa, zapraszam. Quote
snuszak Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 bloga gdzie są relacje z Frodowych treningów czyta się niezwykle lekko i przyjemnie, czekam na następne wpisy! Quote
supergoga Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Termin ustalony - Frodo powinien dotrzeć w środę, najpóxniej do 14.30. Polanka - ul. Katowicka 11 - U1-2 Gabinmet Wet. Błagam - o zabranie ze soba jamniczki, ja będę na miejscu, przebadamy sunię i określimy harmonogram zabiegów i badań przed operacją. Byle dojechała. Proszę o potwierdzenie terminu! Quote
caromina Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Trzeba wreszcie to napisać... Szukamy domu na nowo dla haszczaka Quote
supergoga Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Kastracja odwołana, Kasia ze mną rozmawiała, wszystko wiem, wstawiam ponownie ogłoszenia!!! I poprosimy Kinge o sprawdzenie tego domku w Koszalinie. Quote
Recommended Posts