Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

super relacja, pewnie trwają już przygotowania do dzisiejszego treningu za który trzymam kciuki by był pomyślny jak wczorajszy :)
tylko foty by trzeba pomniejszyć bo mod może je usunąć

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

2 huski czeka na odebranie przez właściciela co mam nadzieję nastąpi... jeśli przez 2 tygodnie to się nie stanie ruszamy z ogłoszeniami i może treningami ?
jednak ja mam nadzieję że ktoś go odbierze jest dopiero 2 dzień i ma szelki

jamnik? czyli chyba mamy nowego psa na składzie... nic tylko się powiesić zamiast ubywać przybywa ****!

Posted

[quote name='supergoga']Jutro rano dzwonię i umawiam kastrację. Czy jakiś konkretny dzień, czy dowolnie.
Darek prosi tylko o jak najszybszy termin:)

Zdjecia Frodo aka Max:) na zaprzegach

Niesłabnące uczucie 10-cio letniej Kseni i młodzka

Darek, Max i Ksenia:)

Frodo dziś szkolił sie przy hulajnodze

Pożegnanie :((((((((((((

Na szczęście to ostatnie dni haszczaka w schronie. A potem będę sie z nim widywac bardzo często. Razem trenujemy, jesteśmy sąsiadami. Max kocha Ksenie, a Ksenia Maxa:)

Jamnik to dramatyczna sprawa. Chorą jamniczkę przywiązano do krzaków pod schronem. Nie mieli odwagi jej odprowadzić. Sunia ma guzy w pachwinie, prawdopodobnie bardzo bolesne, jest przerażona. Wet jeszcze jej ni badał. Zdjecia już zrobiłam, dziś wrzucę.

Posted

wrzuć koniecznie zdjęcia jamniczki, albo załóż wątek, pewnie trzeba ją będzie do kliniki zawieźć, kurcze tymczasu będzie trzeba szukać na gwałt, u mnie Kruks - odpadam :(

co do Frodo bardzo się cieszę, takie haszczakowe spotkania widać dają mu masę szcześcia, wystarczy na zdjęcia popatrzeć :):) no i często będzie się z ukochaną starszą Panią Ksenią widywał :)

Posted

Jutro będę ustalać - jak najszybciej. A jest szansa, że przywożąc haszczaka na zabieg dojechała by te z jamniczka. Kasia wetka ją obejrzy i podejmiemy decyzję. Umieszczę ją w hotelu gdzie jest Lord. Nie może tam zostać.

Posted

Jak hotelik po ewentualnej operacji nie da rady to na kilka dni może być u mnie - mam duży kontener - żeby moja Lagunka nie chciała jej skonsumować.
Ale byle dotarła. Dajcie znac, czy będzie mogła też się zabrać.

Posted

Witam wszystkich maniaków psów :) może pokrótce się przedstawię mam na imię Darek od 2 miesięcy ćwiczę biegi z moją psicą Vespe w świetnym towarzystwie :),mogę powiedzieć,że są to pierwszy poważniejsze treningi mojego psa,zarażam się coraz bardziej aż do tego stopnia,że mam zamiar wyćwiczyć Vespe wraz z Maxem i spróbować swoich sił w zawodach.Już nie mogę się doczekać aż Max przybędzie do mnie do domu bo wtedy na pewno będzie nam wszystkim w domu raźniej jak i zapewne Max owi :)....No i oczywiscie będzie brał bardzo czynny udział w treningach :razz:

Posted

Termin ustalony - Frodo powinien dotrzeć w środę, najpóxniej do 14.30.
Polanka - ul. Katowicka 11 - U1-2
Gabinmet Wet.

Błagam - o zabranie ze soba jamniczki, ja będę na miejscu, przebadamy sunię i określimy harmonogram zabiegów i badań przed operacją.
Byle dojechała.

Proszę o potwierdzenie terminu!