Asia_Rawicz Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Fajnie, że są nowe zdjęcia. Wykorzystam je do ogłoszeń, które będę robiła jutro bądź w czwartek. Quote
PaulinaT Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Kurcze, fajny haszczak. Nikt go nie chce?? :o Quote
snuszak Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 no nikt a trochę już siedzi :( Quote
Asia_Rawicz Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Frodo ma zrobione ogłoszenia na 33 portalach, na których zawsze robię ogłoszenia. Może ktoś się odezwie. Quote
supergoga Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Mam juz jego plakaciki na sobotnią impreze w Poznaniu - Dzień Organizacji Pozarządowych. Może komuś wpadnie w oko. Quote
snuszak Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 kolejny telefon w sprawie Frodo o kolejna klapa.... ludzie to chyba niepoważni są albo ja przewrażliwiona :roll: ale dzwoniła Pani z Tarisu od haszczaków, że w Mosinie może będą chcieli takiego psiaka, trójka dzieci ale starsza, jeden syn przychodzi na treningi haszczaków a psiaka nie mają, Taris by pomógł w wytrenowaniu Frodo, ale to na tą chwilę tylko propozycja bo Ci ludzie o psie myślą ale na spokojnie, nic zobaczymy Quote
supergoga Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Oby, bo ten psiak w klatce się zmarnuje. Może coś na spotkaniu w Urzędzie wczoraj do tej Pani dotarło, że pomoże! Quote
li1 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 supergoga napisał(a):Mam juz jego plakaciki na sobotnią impreze w Poznaniu - Dzień Organizacji Pozarządowych. Może komuś wpadnie w oko. Piekny i zgodny pies, musi sie ktos madry na nim poznac. Quote
PaulinaT Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Jak rozumiem jego sytuacja nie uległa zmianie... :( Biedak, pies stworzony do ruchu i aktywności tkwi w boksie. Dramat :( Quote
snuszak Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 potrzebujemy kogoś z Wrześni na wizytę, proszę może ktoś, może macie jakiś znajomych psiarzy? Quote
kocyk Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 ja mogę podjechać do wrześni w sobotę. to blisko domu moich rodziców Quote
snuszak Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 kocyk super! wysyłam na pw do Ciebie namiary na domek i telefon kontaktowy dam znać też domkowi że wolontariuszka będzie się kontaktować :) Quote
snuszak Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 wizyta była, nic zobaczymy mają psiaka przyjechać zobaczyć jest jeszcze jeden domek na horyzoncie mam nadzieje ze cos fajnego w koncu wypali do konca i Frodo znajdzie swój dom Quote
kocyk Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 z Wrzesni przyjechali oglądać Froda? czy jednak wystraszyli się wizji jaką im przedstawiłam? Quote
snuszak Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 cóż do tej pory się nie odezwali po ostatniej mojej rozmowie (niedzielnej) z Panią za to Frodo był dziś na pierwszym swoim zaprzęgowym treningu :evil_lol: byliśmy z Sowinkach, przyjechali po nas wielkim busem z 3 psami w środku, Frodo miał swoją klatkę do której wskoczył ładnie i mimo innych psów obok jechał grzecznie ;) dostał swoje szele i poznał dużo psiego i ludzkiego towarzystwa, zresztą jak ja jestem w szoku bo tak jak jest zaczepny do naszych kundelków schroniskowych tak haszczaki bardzo lubi :razz: pierwszy bieg poszedł ładnie, leciał z doświadczoną suką za inną parką co robiła dla Frodo za królika, ciągnął super, ma ogrom energii, bardzo zdolny od razu wiedział co robić, zakręty też ładnie następny trening na który pojedzie może juz jutro ale to bez mojej asysty, jedno jest pewne to pies który potrzebuje pracy, nawet jak na huskiego jest bardzo pobudliwy i nie zadowolą go szybkie 15 minutowe spacery, byście widzieli jak mu się papa cieszyła po biegu, szykamy domku najlepiej pracującego! Quote
caromina Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Snuszkak wcale nie przesadza, Frodo to zaprzęgowa dusza, ma to po prostu we krwi! Jest zresztą wyjątkowo zdolny:lol: Zdjęcia postaram się jeszcze dziś podesłać. Na focie, na której wraca z biegu oczy mu sie świecą:) Quote
supergoga Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Pomóżcie nam posuzkac mu takiego domku. Może macie kontakty wśród zaprzęgowców - szkoda psa. Quote
caromina Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Tutaj relacja z treningu Frodo! Zrobimy wszystko żeby pomóc Frodo, tymczasem trzeba rozkręcić wątek. Czy znacie kogoś, kto umie robić ładne zdjęcia? Quote
caromina Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Errata postu powyżej: nie zdjęcia, tylko bannery czy ktoś umie robić? Dorzucam zdjęcia Frodo. Quote
Recommended Posts