Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kolejny telefon w sprawie Frodo o kolejna klapa.... ludzie to chyba niepoważni są albo ja przewrażliwiona :roll:

ale dzwoniła Pani z Tarisu od haszczaków, że w Mosinie może będą chcieli takiego psiaka, trójka dzieci ale starsza, jeden syn przychodzi na treningi haszczaków a psiaka nie mają, Taris by pomógł w wytrenowaniu Frodo, ale to na tą chwilę tylko propozycja bo Ci ludzie o psie myślą ale na spokojnie, nic zobaczymy

Posted

supergoga napisał(a):
Mam juz jego plakaciki na sobotnią impreze w Poznaniu - Dzień Organizacji Pozarządowych. Może komuś wpadnie w oko.

Piekny i zgodny pies, musi sie ktos madry na nim poznac.

• 2 weeks later...
Posted

wizyta była, nic zobaczymy mają psiaka przyjechać zobaczyć
jest jeszcze jeden domek na horyzoncie mam nadzieje ze cos fajnego w koncu wypali do konca i Frodo znajdzie swój dom

Posted

cóż do tej pory się nie odezwali po ostatniej mojej rozmowie (niedzielnej) z Panią

za to Frodo był dziś na pierwszym swoim zaprzęgowym treningu :evil_lol:
byliśmy z Sowinkach, przyjechali po nas wielkim busem z 3 psami w środku, Frodo miał swoją klatkę do której wskoczył ładnie i mimo innych psów obok jechał grzecznie ;) dostał swoje szele i poznał dużo psiego i ludzkiego towarzystwa, zresztą jak ja
jestem w szoku bo tak jak jest zaczepny do naszych kundelków schroniskowych tak haszczaki bardzo lubi :razz:
pierwszy bieg poszedł ładnie, leciał z doświadczoną suką za inną parką co robiła dla Frodo za królika, ciągnął super, ma ogrom energii, bardzo zdolny od razu wiedział co robić, zakręty też ładnie

następny trening na który pojedzie może juz jutro ale to bez mojej asysty, jedno jest pewne to pies który potrzebuje pracy, nawet jak na huskiego jest bardzo pobudliwy i nie zadowolą go szybkie 15 minutowe spacery, byście widzieli jak mu się papa cieszyła po biegu, szykamy domku najlepiej pracującego!

Posted

Snuszkak wcale nie przesadza, Frodo to zaprzęgowa dusza, ma to po prostu we krwi! Jest zresztą wyjątkowo zdolny:lol:
Zdjęcia postaram się jeszcze dziś podesłać. Na focie, na której wraca z biegu oczy mu sie świecą:)