Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Psiak czeka już prawie 2 tygodnie aż jego Pan go odbierze jednak nikt go nie szuka. To przyjazny młody samiec, siedzi z innym troszkę mniejszym psiakiem tez samcem w ciasnym kojcu w okropne upały. Ma już założoną książeczkę zdrowia i komplet szczepień.Nie znam jego stosunku do kotów i dzieci. Gdy odjeżdżałam ze schronu to wył więc może być głośny ale chyba tylko przez chwilę bo szybko przestał, nie wiem jakby było w mieszkaniu. Przy tych upałach okropnie się męczy. Mam możliwość sprawdzenia jego stosunku do kotów. Szukam dla niego DT lub DS dość pilnie ze względu na przepełnienie. :roll:

Jutro albo jeszcze dziś wkleję fotki

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja wstawiłam na allegro, alegratka, kupsprzedaj. On jak rozumiem czipa nie miał. Myślałam jeszcze czy nie zadzwonić do poznańskiego schroniska, może tam ktos zgłaszał. Husky potrafi pokonac ogromne odległości

Posted

czy miał czy nie to wiadomo, jak zawsze.... na pewno to nie jest z tych co kiedyś były 2 uciekiniery, postaram się skontaktować z wetem i dowiedzieć wszystkiego

• 2 weeks later...
Posted

Gdyby tak haszczaki miały gdzie chłopaka zabrać, on zgadza się z innym samcem siedzi, telefonów o niego brak a w miejscu jest jakim jest, Gosia wiesz czy może się coś dzieje w jego sprawie? Czy wiedzą o chłopaku czy coś planują? Bym go rezerwowała żeby byle kto go nie zabrał:shake:

Posted

Niestety nic nie wiem. Ogólnie jest zastój i porażka i nie ma gdzie zabierać psiaków.
Agata na razie nic nie pisała, czy wstawiła gdzieś. Ale ponoc jest sporo tych psów w potrzebie.

• 4 weeks later...