Monia85 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 A o to wykaz hawańczyków startujących na krajówce w Gdyni: Psy: Klasa baby - GILGAMESCH Mokry Bandita Najlepsze Baby Suki: Klasa szczeniąt - ARABELLA Z Fabryki Psów FCI Najlepsze Szczenię; Smoch Bears CELEBRATION Klasa młodzieży - BALBINKA Z PRZEMOŻNEJ CHĘTKI Najlepszy Junior; EVELYNE SULLEROT Mokry Bndita Klasa pośrednia - AYCLODI Z PRZEMOŻNEJ CHĘTKI Zwycięsca Rasy Quote
ann1 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Trzymamy kciuki Monia. Ja jestem na wakacjach w Ustce. Ale w taki upał nie chce nam się ruszac samochodu z garażu.Jak się ochłodzi to może podjadę zobaczyć jak Wam idzie. Też macie konkurencję. To ci sami właściciele hawańczyków , z których pieskiem porównywana była w Olsztynie Prada. Powodzenia. Quote
Monia85 Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Moja Bella wypadła świetnie, jest wesoła i żywa na ringu. Niestety na honorowym nie udało się zdobyć podium (jakoś kudłacze nie przypadają do gustu sędziom :cool3:). Quote
Havany Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Bardzo się cieszymy i gratulujemy. Arabella wygląda naprawdę świetnie. Quote
Hawanka Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Havany napisał(a):Bardzo się cieszymy i gratulujemy. Arabella wygląda naprawdę świetnie. Równiez Gratuluje !!!!!!!:multi::multi: Quote
Havany Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 To prawda. Polskie hawańczyki są coraz lepsze. Jak patrzę na skojarzenia w naszych hodowlach to naprawdę jest się czym pochwalić. Świetne mioty w Przemożnej Chętce, naprawdę, bardzo dobry u Flupsi no i u nas po Visakoivun Yuppie Yente miot był doskonały. Wszystkie szczenięta przepiękne. Chyba zaczynamy grać w wyższej lidze. Widzę, że jest zainteresowanie ze strony zagranicznych nabywców a to oznacza, że stajemy się coraz lepsi. Quote
Recommended Posts