Abis Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Moja rozterka dotyczy wystaw pkpr nie wiem jak to jest...Wszystko na ostatni moment nawet zgłoszenie :( 31 maja odbywa sie wystawa w Budach koło Warszawy zgłosiliśmy Aksę na tą wystawę i nadal nie mam potwierdzenie na ktora gdzie itd czy wstęp dla osób wystawiających jest darmowy? Czy ktoś z owczarkarzy wystawiał swojego pupila na takiej wystawie ? Będzie to nasz debiucik i bardzo się denerwuję,że sobie nie poradzę :( :shake: Może Wy mi coś doradzicie a przedewszystkim własnie osoby z pkpr jeśli takie są tutaj :razz: Quote
ayshe Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 a jestes na owczarku.pl?tam sa osoby z pkpr.:cool1: .w temacie o wystawach. Quote
Abis Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Jestem i niestety jakoś nie miałam okazji porozmawiać z kims kto ma psiaka w pkpr i wystawiał go już :( Sporo ludzi ma psy w ZOND a w PKPR jakoś garstka osób miejących takie same informacje co ja ....Ech jakoś takie dziwne mi się wydaje.6 dni do wystawy i zero informacji :shake:Może jestem przyzwyczajona do ZK tam większy ład panuje ale no bez przesady cięzko komuś w pkpr aktualizować stronkę .Wciąż jest zmianka o wystawie we Wrocławiu a to już dawnoooo po wystawie a o kolejnej wystawie tylko zawiadomienie,że się odbędzie ale nic więcej nie piszą :shake: Nawet nie wiem o której godzinie klasa szczeniąt ma się zjawić i wszystki podstawowe informacje oj chyba jutro będę alarmować bo się nie doczekam jakiegokolwiek info Quote
Abis Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Napisałam maila i całe szczęście bo nie dotarlo moje zgłoszenie!Brrryyy normalnie szok! Posłałam kolejne tym razem mailem ale ciekawe czy mają odnotowaną wpłatę za wystawę:angryy: Odrazu sie zapytałam czy sunia jest na mnie bo się jeszcze okaże,że formularz z przepisaniem psa też nie dotarł :diabloti: Dobrze,że napisałam bo jutro już ostatni dzień zgłoszeń :razz:Teraz chyba poczta elektroniczną dojdzie wszystko tak jak powinno :mad:W końcu musimy debiucik strzelić by wiedzieć co i jak w lipcu na kolejnej wystawie na której Aksa już będzie w klasie młodzieży :loveu: Quote
ayshe Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 no takie rzeczy sie zdarzaja.denerwujace ale niestety prawdziwe.:razz: Quote
Abis Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Mieliśmy wszystko zapięte na ostatni guzik .Wystawa zbliżała się dużymi krokami.Chcieliśmy pieknie zadebiutować i niestety moja małolata dostała cieczkę :) Z wystawy nici :( Quote
ayshe Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 :roflt: nawet nie masz pojecia jak to sie czesto zdarza:razz: takie dostanie cieczki przed egzaminem albo wystawa albo zawodami.ja uwazam ze one maja tajne planiki z tymi cieczkami:PROXY5: :knuje: :evil_lol: Quote
asher Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Abis, dowiedz się, czy regulamin PKPR zabrania wystawiania suk z cieczką. Bo jeśli chodzi o FCI - nie ma jednolitych przepisów - w niektórych krajach jest to dozwolone. Quote
Abis Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Powiem szczerze,że chyba nie ma też zakazu muszę się zorientować.Myślałam już by się stawić jednak na tą wystawę ale musze porozmawiać z ludzimi z pkpr czy mam stanąc z Aksa czy też nie.Nie chcę być nie wporządku wobec ludzi miejących psy które zapewne będą się przymilać do mojej dziewczynki :) Quote
ayshe Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 wystawianie suki z cieczka jest moim zdanie sprawa ....dyskusyjna:roll: .jesli nie jest to naprawde wazna wystawa np.klubowa[zalozmy ze w pkpr maja takie:razz: :diabloti: -musialam,no sorry:diabloti: ]to nie wiem czy jest sens. Quote
Abis Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Doszłam do wniosku,że nie bedę wystawiać Aksy an siłe jeśli ma cieczkę nie powinnam "szczuc" innych psów bo byłoby to nie fair :) Trudno wystawa nam śmignie koło nosa ale za to do Słupska pojedziemy porobic owczarką fotek :) Quote
Recommended Posts